kardeşim kankam ben geldiğimde gezmessin ben yokken gezersin değilmü.:).geçmiş olsun kardeşim.iyi kurtarmışsın
Printable View
kardeşim kankam ben geldiğimde gezmessin ben yokken gezersin değilmü.:).geçmiş olsun kardeşim.iyi kurtarmışsın
durmu nasıl herhangi birşeyi yoktur inş..
ehliyeti yoktu sanirim?
geçmiş olsun kötü bişey yoktur umarım nasıl olduki ?
Geçmiş olsun...
agır bişey yokmuş.ufak tefek sıyırıklar.bayanın biri jeeple arkadan girmiş
geçmiş olsun
gecmıs olsun...
geçmiş olsun.... 1 nisandan sonra kaza yapmak tam bir dert oldu artık :( :(
Geçmiş olsun..
geçmiş olsunn arda
geçmiş olsun arda
geçmiş olsun.
Arda geçmiş olsun.Anlaşılan ufak bir şey.Genede dikkat et.
geçmiş olsun arda Allah korumuş
geçmiş olsun ardacım
Geçmiş Olsun...
Ehliyetsiz araç kullanmanı tasvip etmiyorum !
Geçmiş olsun
arabayı arda kullanmıyormuş arkadaşı ama arda kafayı cama geçirmiş:S.dedim iyki ölmemişsin allah korusun
gecmıs olsun arda, dikkat et kendine
geçmiş olsun
gecmıs olsun kardesım
geçmiş olsun arda
Gemiş olsun kardeşim aman dikkat.
Geçmiş olsun ... Allah beterinden saklasın
geçmiş olsun...
Gecmis olsun.
geçmiş olsun
geçmiş olsun kardeşim
gecmiş olsun arda
geçmiş olsun
geçmiş olsun
Geçmiş olsun
Geçmiş Olsun Allah Acil Şifa Versin Kardeşim...
Çook geçmiş olsun...
geçmiş olsun
Saolun teşekkür ederim .Allah korudu .
İzmirde İkea alışveriş mağazasının ordan arkadaşımla gidiyorduk.Arkadan hızla yaklaşan bi jeep gördüm koptu gelior aracı kullanan arkadaşım kaan a dedim kaan bas gaza arkadan fena araba geliyor o anda bi darbeyi yedik arkadaşım o korkuyla gazada basınca doğru kaldırıma cıktık tamda bariyerlerin başladığı noktada araba bariyere ufaktan bi saplandı.Bende kafayı cama vurdum.Aarkadaşımın bağırışını duyunca indim. Şöförün kapısnı açtım ilk önce neresinde acı olduğunu sordum kolum demeye başlayınca baktımki kolu dreksyonun orda sıkışmış.Hemen yawaş harektlerle kolunu ordan cıkarıp orda kaza yerinden azcık uzaklaştırıp yere yatırdım.Bize çarpan ablada baya alkollüymüş bide kadın bize çantasını fırlatınca iice sinirlerimiz bozuldu hemen ambulans polis derken bi baktım hastanedeyiz.Bende iç kanama şüphesi ile baktılar.Baya bulanık görüyodum azcık uykudna sonra bugun kontrolde birşeyim olmadığını belirttiler.Birazda gözlüklerim yamuldu düzelttik benim angel ları :D Kaldığımız yerden devam edeceğiz.Aracın resimleri suan Kaanda var o suan evde yatıormuş.Fotoları yollarım kanka dedi hala ses seda yok.Aman daha aileme solemedik.Bugun tahlillerim vardı hem oraya gidiyorum diye cıktım.Kaanın arabayıda gördüklerinde dün gece kaza geçirmiş kız arkadaşıyla dedim.
geçmiş olsun Arda