Merhaba arkadaşlar,
60-200 arası basılsa sonuç ne olur sizce?Veya daha önce deneyen oldu mu?Yolda bir tane denk geldi maşAllah ı vardı ama yol pek müsait değildi :D
Printable View
Merhaba arkadaşlar,
60-200 arası basılsa sonuç ne olur sizce?Veya daha önce deneyen oldu mu?Yolda bir tane denk geldi maşAllah ı vardı ama yol pek müsait değildi :D
200ü bilmiyorum da forumda biri yazmıştı polo gti ile e350yi ( 4matic mi bilmiyorum ) rahat bi şekilde geçtiğini. Ve muhtemelen de konu karşılaştırmalara taşınır
bende dün 458 ile denk geldim baya eğlenceliydi :D
stock gti ile kafa burun uzunda gider 350 ama bızıklanmış gti tedirgin eder :D
4matic evet
0-100 süreleri aynı
Tork farkını da düşünürsek kilosuna rağmen mercedes geçecektir. (stock vs stock)
stock gti ın şansı olacağını sanmıyorum. Ama gırtlak yüklü gti bence her halukarda geçer.
Ben yazmistim daha once
Yuksek suratlere kadar (220 civari) e350 gecemiyor gti da one cikamiyor pek benle 15-20 dakika ugrasmisti biri genellikle yediremiyorlar ters haraket yapabiliyorlar dikkat etmek gerekli
dusuk suratten belli bir yuksek surate kadar gti cok guzel kovaliyor ama direkt yuksek suratte gti ile yakalanmayin delikli naneye cevirirler :)
Not: stock gti.
İmkansız...
c70im ile bizzan denedim... Gerçi benim araçta 4 kişi vardı ama 60ta değil, 120lerden sonra başlamıştık sanırım... Aracımda komple egzoz ve downpipe vardı... Tahminen 250-260hp arasıdır... 245 falanda kadranım ve aynı mesafede kaldık ne ben yaklaşabildim ne o uzaklaşabildi... Boş olsam sanırım geçerdim zira 260ı dayıyordum... Gerçi o araç 250de sınırlıyor bildiğim kadarıyla...
JCW alan bir c70ten bahsediyorum... Çok zor...
Ama oynanmış küçük ve hafif arabalardan her zaman çekinirim... GTI Polo ile Mazda3 turbom varken oynamıştım uzun boşluklar bulamadığımız için kafa kafaya gibi bir his vermişti...
Mercedes sanırım 265hp ve 700 civarı torka sahip...
4matic olmayanı sanırım direk üzer poloyu.. 0-100 ü 6.2 sn imiş..
trafikte yapılan kapışmayı baz almamak lazım fazla, adam belkide yarım gaz gidiyordur aracı polo görüp. direk roll yapılsa 2 side sport modda ben gti ın kafa burun gidebileceğini hiç sanmıyorum.
6 silindir 3.0cc 230 hp ve 500 den fazla torktan bahsediyoruz. tabi kilosuda 2 tona yakındır. ayıra ayıra gitmesede gti ı geçeceği aşikar.
Ben sakarya dönüşü otobanda denedim.. en az 10km basmışızdır... O yüzden zor diyorum... bu arada sanırım 265 hp ve 700 tork olmalı...
265hp 620 torkmuş...
0-100 6,2ymiş CDI 350de...
Ben standart S3 8P ile Afyon dönüşü e350 ile oynadım. Oynadım derken yanından çok çok rahat olmasada 170-180 gibi yavaş yavaş geçiyordum, 200 üstü rahat uzuyordum. BUrdan yola çıkarak söylüyorum, standart bir Polo için çok kolay lokma olmaz.
Aracımda yazılım ve emme olmadan f/e/h haldeyken CLS 350 CDI 180-200 km/h civarında yavaş yavaş da olsa ayırmaya başlıyordu. Hiç fena gitmiyor alet, çok ciddi tork var.
Ben yasadigim sadece 1 olaydan bahsettim baz alip almamakta serbestsiniz tabikide
Yalniz sadece biri idi sonralari bi kac kez daha farkli durumlarda ayni sonuclar cikiyor
Buna benzer f10 530d ile tamamen ayni durum olmustu muhtemelen yazmisimdir daha once
Daha oncede yazdigim gibi 200 lu hizlarda canavara donusuyorlar
Ama daha dusuk suratte 2 tonla yurumek nispeten zor oluor
Neyse deneyin izleyelim bayiliyorum boyle farkli klasmandaki araclarin cekismesine bu sebeple yolda dort kose oluyorum :)
ben TT ile bir kaç kez denk geldim 530 - 350 falan 200 den sonra gerçekten tabiri caizse köpek gibi gidiyorlar :) Zaten mercedesin en sevdiğim şeyidir 200 den sonra arap atı gibi açılıyor şişme diye bir şey yok git gidebildiğin kadar :)
e320 miz war w211 kasa ibreyi 255e dayayıp yaylana yaylana gidebiliyorsunuz huzur içinde :)
Stock varsa forumdan deneyebilirim. Bu arada s.mod a almadım hiç mercedesi bilemem tabii.
ben de böyle alakasız klasmanları seviyorum. hiç tahmin edilmicek şeyler çıkabiliyor ortaya. özellikle ağır abi görüntüsünün altında yatan dizel canavarlar çok eğlenceli oluyor :) bir m550d ile yolda çok feci şakalar yapılabilir sanırım :D
aynı şey eski ve dikkat çekmeyen bir arabanın kaputunun altında bir hayvan yatması da komik oluyor :)
Ben sırf bu sebeple bir V50 alkacaktım :) Aile arabası görünümünde 230hp güç :D
e350 cdi 4 matic 265hp yakın arkadaşımda var. Dolayısıyla birçok kez denedik. stock gti ile 180 e kadar kafa burun 180 den onra e350 arayı aça aça gidiyor.
stage 2 yazılım downpipe vs sonra arada en az 6 7 boy fark oluyor fakat 230-240 cıvarında tekrar yakalayıp geçiyor.
Uzunda e350nin önünde durmak baya zor zatende , 200 bile büyük başarı olacaktır polo için şahsi fikrim
E350 cdi rahat alır 265hp 620 torktan bahsediyoruz.
Sport mod ve direct select (f1 denilen olay) kullanımı ile poloyu üzer. 0-200 + da çok rahat üzer.
E serisi uzar gider
Tabi polodaki artılarada bakmak lazım küçümsenecek bir araç değil.
Uzunda mercedes götürür ,kısa mesafelerde kafa kafaya giderler,Ben 4matic 350dci ile denedim süren kişi +2 bayan vardı mercedes'te, işıklardan 30km de basıp 205km hıza kadar bastık 2 boy gerimden gelliyordu o zamn aracım stocktu ,mercedes 232hp versiyondu sanırım, şuan ki yeniler felaket :D sonradan 255hp yaptılar :)
50-200 zevkli olabilir. sonrası konuluya girer :)
Mercedes sanırım 265hp ve 700 civarı torka sahip..
700 NM Tork nedir ya şaka yapabilir GTİ ya :heyoo:
kesinlikle gti alacaktır
ben denedim rcz ile stock halindeyken e350 cdi 4 matic kalkışlar benim kötü 4 çeker olduğu için kalkışda merco 3 boy fırlıyo kafada fakat uzunda rcz alıyor 150 160 dan sonra fakat roll yaparken merconun hiç imkanı yok rcz boy boy gidiyo merco uzunda 4 çeker olmasından ötürü dezavantajlı benim denediğim araç 2012 galiba 265 hp olan
Benim bildiğim 5 kapıları 231 ps 3kapinin değerleri cok daha fazla :)?
şaşırdım açıkçası... kalkışta mercedesin öne geçip uzunda senin alman ayrı şaşırttı rollde ise boy boy açman ayrı şaşırttı :confused:
sanırım e350 cdi önce ki 230hplik versiyondan. 265hp olandan olsa bahsettiğin gibi boy farkı olacağını sanmıyorum. her ne kadar araban 225hp olsa bile hiç acımadan 250kmyi yatıran bi motor mercedesteki.
trafikte çok var arkasında e350 4 matic yazan e 250 ler :) bi taneside bizde :))
stock gti ın e350 4 matic le yürüyebilceğini sanmıyorum
yazılımlı dp li roccoyla denedim e 350 yi kafa burun 200 gibi biraz e350 kapıda kaldı daha uzun basamadık 4-5 defa denenmiştir , sonlara dogru rocco baya şişti ... kısaca e350 alır stock poloyu
not : 265 hp lik model
200'de merco önde olur, stock polo karşısında
bu arabanın şişmesi nasıl oluyor.. çok sıkıştırdığınızda performansı mı düşüyor nedir, neden böyle ?