http://www.facebook.com/photo.php?v=...type=2&theater
denemeler 2 ye 2 yapıldı.
eidt:
varex kapalı:
Printable View
denemeler 2 ye 2 yapıldı.
eidt:
varex kapalı:
gs 206 baya bir gerilmiş belli :D maaşallah
Masallah abi itb, headers sonrası ilk deneme mi? cok can yakacak gibi:)
Cok iyi be hey maasallah :)
hakkaten iyi gitmişiz yahu :)
maşallah umut, fena olmuş.
Maalesef Link var mi kervanına bende dahil oldum :)
206 ya masallah. Yanliz red s2000 ile videosunu da istiyoruz. 206 nin ciddiyeti ortaya ciksin . :))
Link alabilirmiyiz s2000 videosu varsa onuda alalim link :)
fena bişey
:D
s2000 lerle devir tutmadı. s2k 2. vtes devrinde. ben 3 de kalıyorum vs güzel deneme olmadı. çok kalabalıktı. o nedenle koymadım. daha düzgün bir deneme olacak.
maşallah 206 ya , spekler nedir acaba?
maşallah devirlenmesi çok güzel gidişi de öyle :)
206 bayağı gergin :D Güzel yapılmış araç maşallahı var :)
Red 2 de gs 3 te basmasına ramen kafa kafayaymış denemeler gs akşam herkesi şok etmeyi başardı :)
spk:
gs
piston, egz, ms3 beyin, egzoz, header, itb.
Massallh. Murat abi Umut abi elinize saglik dynosuda cok iyi..
Masallah GS olayin sonu.dun gece baya bi sasirtti :))
Masallah. Gayet basarili olmus.
Umut abi gule gule kullan
Murat ellerine saglik
masallah... yürüyen 206 gti görmek sevindirici :)
Pehh massallah
Ses güzel net çıkmış...Arka koltuklar panzot sökük mü?
Videoların sonların ses yok...Epeyde karanlık çıkmış..Daha kaliteli kamera çekimler hem netlik hemde görüş açısından iyi olur...
206 GTİ dyno'ya çıktı mı? Çıkmadıysa takriben kaç hp?
maşallah abi baya bir hızlanmış gs ses çok etkileyici :)
koltuk haricindeki herşey takılı. arka silecek dahil. sessiz kısımlar aslında seslinin aynısı. nedendir bilmiyorum youtube bu şekilde yapıyor. face deki videolar braz daha aydınlık. gopro karanlıkda çekemiyor. şansa da yol aydınlatmasız kısıma denk gelmiş.
youtube sorunu olanlar için:
GS 206GTi vs SU Clio RS 182 - 1. Roll | Facebook
GS 206GTi vs Clio RS 182 - 2. Roll | Facebook
Kutsal onu sana kim dediyse gotunden element uydurmasin beni de kizdirmasin. Aksam arkadas Gokhan vasitasi ile geldi. Normalde ben sanzumani 200 de biten arabalarla denemiyorum. Arkadasin yuzune de soyledim bunu. Ama yine de denerim ayipsin dedim. Ama arkadas sagolsun cok iyi niyetli oldugu icin arada da Gokhan oldugu icin debriyajim bitik zincirim de sakir sakir vurur halde yine de ciktim denedim. Herkes deneme dedi ama yine de denedim. Videosunu da cektim arkadasa da soyledim bak video cekiyorum ama forumlara koymam sakin yanlis anlama diye. Zaten arkadasla da baya iyi anlastik. Devir tutar tutmaz ben bilmem. Ben vtec ustu 75 gibi basiyorum ki videoda da cok net belli oluyor. Cok iyi bir arkadas her zaman denerim onunla yeter ki ucuncu sahislar boyle gotunden element uydurmasin.
Bu arada arkadas isterse videoyu da koyarim ordan bakarsiniz kafa burun mu gitmisiz yoksa ben uzayip mi gitmisim ;)
dün gece ızledık bızde kafa burun redle gıden herhangi bır arac yoktu dünkü denemelerde:)
aynen dediğin gibi bir türlü devir tutmasa da denedin sağolasın. debriyaj sıkıntılıydı demiştin. bende de 5 geçmiyordu söylediğim gibi. videoda da belli oluyor zaten.
206 6200 den güç geliyor. sizin ara. vtec üstü 2 de iken ben 3 de 4000 gibi kalıyorum. o nedenle sıkıntılı oldu. bir tek videonun sonunda salça olduğumda yakalayabildim 3 de 5500 gibi.yaklaşırken kamyon çıktı diye braktım. eğer video koyma sıkıntısı yoksa koyuyorum?
http://www.youtube.com/watch?v=4BQHEMYHEQY
Murat oyle arkadan basarak salca olmayla yakalamazsin yanlis anlama. Yanyana gelip kornayi duyup basmakla arkadan basarak gelmek arasinda fark vardir herzaman bilirsin.
Sen sanzumanini hazirla tekrar deneriz. Ama ucuncu sahsiyetleri senden rica ediyorum karistirma. Ortalik kizismasin.
Bak bu da benim cektiklerim. İlk denememizde de dikkat ettiysen ben direk acarak gidiyorum. Aracin Masallah cok iyi ama ben hicbir videoda kafa burun gormedim. Kafa burun diyen adam sanirim yalan soylemeyi huy edinmis. Ucuncu sahsiyetler yaptiklari yorumlara dikkat etsinler tadlarini kacirmiyim sonra.
RED s2000 Istanbul - YouTube
güzel deneme olmuş murat.
gti 3 te s2000 2 de olmaz zaten. arkadaş kırmamış denemiş o ayrı mevzu ama deneme 3 te olsa sonuç daha net olurdu.
videonun sonundada abuk subuk bi gazlamaya denk gelinmiş gti ile.
s2000 sahibi kusura bakmasın uzayıp gitmişim gibi bir durum söz konusu değil videoda apaçık ortada.öne tanker çıkmış gazı bırakmışlar. yoksa arkadan gelip geçermiş gti.uzayıp giden araç o durumda bile uzar gider gti sokulamaz.
her iki aracada maşallah.kazasız belasız...
muratada dedim o limitör olmaz diye. en azından bi 400 500 devir daha yukarı alınması şart.
ben zaten basında da dediğim gibi ilk denemede aracı görmek için geldim. ilk denemede 4000 de kalıyorum o nedenle dediğin gibi açılıyor. videolar da konulduysa gereksiz tartışmaya bence de gerek yok :) neyse oralardayız zaten deneriz yine dediğin gibi. şanzımanı uzatacağım. bakalım nasıl olacak.
videoda hep s2000 nin devrinde basmisin murat bide gti devrinde bassaydinizya