blumenberg Nickli Üyeden Alıntı
broo janta bir sıra gelmedi gitti :) önce afrika şimdi de foto makine, bro mark 2 iyi mi diyorsun? yoksa baya mı iyi?
tşk ederim bir iletişime geçeyim bakalım ne diyecek :)
ne amaçla kullanacagımı söylim hem prof'a yakın fotolar çekmek istiyorum hem de güzel videolar çekmek istiyorum hareketli..
nikon'a baktım fakat dediğim gibi lens'lerde sıkıntı var gibi geldi bana, sogudum açıkcası biraz.. :(
daha önce kullanmışlığım kısa bir süre var, cok uzun süre kullanmadm, fakat canon 650d'nin açma kapama olayı cok hoşuma gitti dogrusu :) hard bir makine derken ?
valla elime 3200d de aldım 7000d de.. hepsinde sorun aynı sanki, tam ortaya aldıgımda parmagımı dönmekte zorlanıyor, fakat Canon'da böyle bir skıntı yok her şekilde dönuyor, sanırım malzeme kalitesinden..
satacagım zaman sana ilk opsiyon tanırım olmaz mı :)
P modu ? amatorler için mi oluyor?
zorladıgı için bıktırıyo mu yoksa. ben ögrenmeye açık bir insanım aslında.. herkes sanırım 650d ile başla diyo bu durumda :)
hayal gücüm kuvvetlidir mesela deniz kenarı bir okulda egitim alıcam bu yaz, hemen kurdugum hayal; okuldan cıkar cıkmaz mayolarla denize okuldan atlamak gibi bi hayale kapılmıştım :)
ilk zamanlarda yabancı gelecek ama tanışıcaz inş, girişken biriyim aslında :) ben genelde A modunda çekerim gibime geliyo, kendi ayarlasın :) M mod'da da değişik şeyler çıkıyo galiba..? makine zaten sürekli çantasında olur bi diğer sorum ise 650d'ler sanırım yagmur kar'a dayanıklı değil mark 2 bu konuda nasıl? dayanıklı mı? yarın birgün yagmur'da camera'yı su'dan kaçırmak da istemiyorum..
ben hızı severim.. :) pejo 207'den e92 320d'ye atladım mesela, şimdi de porsche ondan sonra da italyanlara atlamayı planlıyorum aslında, çok mu gereksiz olur mark?
60d ile 650d arasında iyi olan 650d sanırım.. fakat 60d yi nikon 7000d ile kıyaslıyorlar ve nikon bariz önde.. iyi düşünüp karar vermek istiyorum dediğiniz gibi, fakat kafam karışıyor, ilk etapta full frame işi, canon 650d'ler full frame değil bildiğim kadarıyla.. daha iyi çekim için ff olması önemli değil midir? bir de mark'lar da odak noktaları daha da fazla.. yanlış bir tercih yapmak istemiyorum açıkcası? :)