millet selam.
benzinde indirim varmış bu geceden itibaren :D:D:D
tşk
Rıdvan :icon_tup:
Benzinde İndirim
Printable View
millet selam.
benzinde indirim varmış bu geceden itibaren :D:D:D
tşk
Rıdvan :icon_tup:
Benzinde İndirim
% 0,0001 mi ?
10 krş gelmiş
Yeni bir bindirimin habercisidir bu
Haziran ayına kadar 20 kuruş zam gelir öyleyse.
1 kere 10 kuruş indirim demek, önümüzde bolca 10 kuruş zam var demek.
Artık alıştık hacı dayı..
kaşıkla verip kepçeyle alacaklar :D
o diilde mesela benzinin litre fiyatı size göre ne kadar olmalı ben onu merak edıyorum , bana göre 3.5 tl makul bir fiyat , sizlerin görüşü nedir
buraya boş boş eyvah indirim oldu yine bindircekler geyiklerini yıllardır yazıyoruz bişey olmuyo , en azından tartışma konusu olsun
sizce ne kadar olmalı ?
Bencede 3.5 TL çok ideal
Büyük bindirimi beklemekteyiz
2.5 TL bence makul bi fiyat
sağlam zam gelıyo habercısı 5 olucak heralde :D
benzin 2.5 tl olucak ama .......
benzim 5 tl lere ulaşmışken bile hala millet cayır cayır geziyorken bu hükümet vahiy bile inse 4 tl ye bile çekmez.
düşünün aylık 5000 tl geliriniz var 2500 e inse naparsınız.
Bence benzin fiyuatları litre max 3.5 mazot max 2.70 tüp max 1.70
her yıl ortalama 1 tl zam gelıyor artık devlet sadece akaryakıta değil herseye zam var nerden ne alıcaklarını şaşırdılar ... Türkiye bu kadar zengin bir ülke ki kimsede çıt yok hala %50 oy var...
o vergiyi keserlerse, çok büyük gelir kaybına ugrıcaklar. bu kadar parayı kimse kesmez,, kesemez..
hergun kopruler, iddaa, ganyan, sayısal, 10 numara, şans topu vs gibi onlarca yerden para akıyor bu devlete.. nereye gidiyor kardeşim bunlar hee ? daha benzine zam yapan hangi zihniyet onu bir turlu anlamış değilim.
hadi bak onu gectim,, gecenlerde bi yazı gordum bi yerde bak yazayım buraya..
2000 0,58 TL
2001 1,00 TL
2002 1,48 TL
2003 1,80 TL
2004 1,98 TL
2005 2,55 TL
2006 2,79 TL
2007 2,89 TL
2008 3,21 TL
2009 3,15 TL
2010 3,68 TL
2011 4,00 TL benzin fiyatları bunlar.
dolar kuru en fazla yuzde 50 arttı. ama benzin yuzde 800 armış durumda şu anda.. ki petrol varil fiyatındaki değişikliği saymıyorum. 2010 yılında petrol varil fiyatı 120 dolardı.. şu an 110 dolardan daha duşuk ama verdiğimiz fiyata bak..
tşk
Rıdvan.
Benzin 3.5tl olursa trafik yuzunden yine aynı hesaba gelir:) 4.0-4.5 arası iyidir :D
3 TL ederi gideri hepsi içinde. Fazlası haram
konuyla alakası yok ama hocam haber gösterdiğin site senin sanırım dikkatimi çekti her paylaştığın konu bu siteden oluyor :D
Dün akşam depoyu fullemiştim, 206 TL tuttu. Keşke bekleseymişim..
ya deponuzu bu gece doldurun ya da traşlayıp bekleyin ,kaldırdık geliyoruz diyorlar
Şöylede bi gerçek var ki aslında en önemlisi de bu bence...
ARTIK BUNUN GERİ DÖNÜŞÜ YOK !..
Hangi T....ŞŞ....KLI hükümet gelirse gelsin iktidara bu rakamlar
inmez 3'e... Garibim halk zaten alışmış içinde yaşamaya
İndirim he :) Acaba indirim yaptık gibi bir açıklama yapabiliyorlarmı?Gerçekten soruyorum.
Sermaye öyle bir düzene girdiki hiçbir şey üretmek yok,araştırma yapmak yok,fabrika kurup dış ülkelere birşeyler satmak gibi bir dert yok, olduğu gibi nerden vergi alsak
dogru durust ulasimi saglasa devlet insanlarda egitilsee kimse gereksiz yere arac kullanmaz ama hem halkimiz cahil hem ulasim problemleri cok ornek verecek olursak ankarada bitmek bilmeyen metro insaatlari var neyse yazmakla bitmez burdan once insanlar egitilip gercekleri gormeliler diyee dusunuyorum artikkkk
bence 5 tl ye sabitlesinler artık zamdı indirimdi çenemizi yormayalım uğraşmayalım böyle şeylerle.
Nasıl olsa sokaklar yollar arabadan geçilmiyor inse de binsede değişen bir şey yok bari fiyat değişmesin.
Bence duz 3 lira olmali
2.5 3 hadi 3.5 olmalı en fazla kafam atior gidicem irak a litresi 400 kurustan benzin alıp r33 le takılacam :D biraz düzelsin ortalık gidebilirim aslında :D
Ya bende ona şaşıyorum. Herkes ağlıyo zırlıyo. Benzin çok pahalı diye. Ulan bu kadar trafik nasıl oluyo o zaman. :D garip durumlar.
İndirim hayırlı olsun bindirim ne zamanmış ? :D
Bende gem fikirim 2.5-3 tl en makul fiyatı. 10 kuruşluk indirim hayra alamet değil :)
benzin 3-3.5 lira olsun yeminle sökerim tüpü :D
10 kuruş indirim gelmiş hemen 300 liraya depomu fullıyım 2 lira kar ederim onlada kooperatife girer ev alırım şahane :)
Bir çok yabancı ülkeye bakarsak Türkiye durumuna göre 3.5 TL benzin fiyatı oldukça makul. Ve şu da var; Türkiye sanırsam dizelin benzinden daha ucuz olduğu tek ülke, doğru muyum ?
dizelin ucuz olduğu ülkelerde var pahalı olduğu ülkelerde var ama pahalıda olsa ucuzda olsa üç aşağı beş yukarı fiyat dengleri aynı çizgide aynı türkiye gibi ortalama bir aralıkda gidiyor arada uçurum yok yani..
ucuz olan ülkeler türkiye gibi taşımasını ağırlıklı dizel motor üstünden yapan ülkeler yani gemiler tırlar kamyon kamyonetler kısaca karayolu üstünden yapan ülkeler..
hoş gerçi bizdeki trenler bile dizel motorlu.. yani kısaca türkiye dizel üstünde dönüyor ticari ve ulaştırmada..
bugün 4.84 den aldım bekleseydim 1 gün 2 lira kaar elde ederdim :(