Elinde foto olan varsa paylaşalım. Giden varsa aramızdan hemde bilgilendirsin maliyetini vs eminim forumdan bi çok kişi gitmek istiyodur. Yaza doğru bi toplanıp gitsek mi :)
Printable View
Elinde foto olan varsa paylaşalım. Giden varsa aramızdan hemde bilgilendirsin maliyetini vs eminim forumdan bi çok kişi gitmek istiyodur. Yaza doğru bi toplanıp gitsek mi :)
phorshche gitmişti bitane gri renk eski kasa sahibi rizeli :)
E30 gitti.
bmw formundan giden çok olmuştu benim de hayalim gitmek konuyu takip teyim faydalı olacak gibi banada :D e30 m3 bide sarı bi bmw gitmişti
F430 yıkım olmuş valla
Konu güzel keşke binlerce fotoğraf paylaşılabilse şu konuda.
s2000 gitmişti mehzentin arabası
imkan olunca neler oluyor yahu...
Giden cok var cevremden.
E30-46-92
F360-430-599
993-996-997tt
Z3-z4-Z8
M5-6 vs...
Hatirladiklarim bunlar,dahada olmali.
Ben 4 arkadasimla 26-28 Nisan arasi Ring'deyim. Official Track Day var Cuma,pazarda pistteyim Subaru Brz ile....
Vallahi forumdan saglam birileri gidelim derse gidelim. İki senedir gitmek istiyorum nasip olmadı. 1 hafta bile ilaç gibi olur.
tr den giden hiç videosu olan varmı peki ?
ben gittim ancak izlemeye :D
maliyetler hakkında da bilgi verebilirmisiniz gitmeye kalksak ne kadar masraf yapmamız gerekir
Biz 14 yada 16 gündü tatil yaptık resmen italya fransa hollanda almanya gezdik o yüzden sadece piste git gel ne kadar tutar bilmiyorum :)
bmw forumundan gidenler borusan aracılığıyla gitti diye biliyorum ben sarı bi z3 ve e30 m3 gitmişti galiba.
video olsada biz fakirlerde izlesek :D
Ucak 700 tl
Otel 800 tl(2 gece)
Arac kirasi 500 tl(gundelik arac)
Pist araci:Lotus 1400 euro,rocco 750,Brz 950 euro gunluk. Arac cok var.
Kendi araciniz ile gidicekseniz italya trieste ye ro-ro ile,so ra kullanarak. Oradan bir cok uke gezilebilir.
orda gazlamak nası bi duygudur acaba :D
Ben gitmedim ama onceden arastirmistim.
Kiralicagin arabadan arabaya degisiyor ama genede min 1500 - 2000 Euro arasi bir para gider diye dusunuyorum, daha kaliteli araclarla fiyat yukariyada cikar tabiki, ucuz araclarda asagiya dusurebilir rakami.
Full Gun Araba Kirasi (Scirocco & Golf 2.0 TFSI Ayarinda) + Full Gun Pist Kirasi (12 Tur) + Ucak Git-Gel Masrafi + Hotel + Yeme-Icme
Yarim gunde yapabiliyorsun sanirsam tabiki oda fiyatlari asagiya seciyor, kisacasi cesitli opsiyonlar war
Gidenler daha net aciklamalar yapabilirler, benimkisi sadece internet uzerinden arastirmaya dayali, sonradan cikarilan extra ucretler tarzi seyler war mi bilmiyorum.
f430'un fotoğraf forzadan mı alınmış ? gerçekten yapmacık duruyor :)
pistteki virajlardan birinde Nuri Alço yazıyor :)
gelenler var evet, uçak ile Köln ya da düsseldorf oradan araç kiralayıp 1 saatte ulaşılabilir.
ringde bütçeye göre araçlar mevcut kiralamak için, suzuki swiftler en uygunları.
scırocco için 25 yaş sınırı var ve 139 Euro, swiftler 99 Euro. yaş sınırı 21
Nürburgring - Nordschleife selber fahren im VW Scirocco Cup+
kendi aracınızla gelecekseniz hem gezeyim hem dinleneyim diye Yunanistan-Bari arası feribot, sonrası araç ile devam edilebilir.
kendi aracınızla bir tur için 26 Euro ödemeniz gerekiyor.
otellere gelince ring etrafında oteller ve restaurantlar mevcut, linkte örnekler var.
Hotels ** Ring*- Nürburgring
edit;
italyayı bilmiyorum, Almanya'da şu anda dizel 1,38 benzin 1,50 euro
ben büyük hayallerimden biri ama çok masraflı :( bide bende şans yok bi patlarım ringde gazatelere çıkarım valla
kırmızı e30 m3 gitmişti E plakalı
Rent4ring den bakilabilir.
Booking.com dan otel ayirtilabilir.
En yakin alan,Koln de.
Benzin masrafi km den hesaplanabilir.
4 saat yada 12-14 tur ideal. Zaten cok yorulucaksiniz,cokk uzun ve yorucu,triklerlerle dolu bur pist.
Kaza yaparsanuz 6000 euro kadar odersiniz.
z8 iyi piknik yapmamıs orda :D
Vay be ne guzel para olsa civicle giderim:D
gidecekler için yakın bir kasaba olan andernach ı öneririm..epey yakın bir mesafede oluyor..zaten gruplar genelde buluşup andernach da kalıp nurburg a geçiyorlar..ayriyetten pist çevresindeki otellerde konaklamak istemeyenler için pistin biraz aşşağısında Adeneu kasabasındada oteller mevcut..gruplar oradada kalıyor..booking.com yeterli olacaktır..rent4ring de isteklere ve fiyat aralığına göre araba seçenekleri mevcut..fiyatlarıda fena değil..sıkılmadan 2-3 gün takılınıcak biyer =)
Biz daha yaştan kaybediyoz 3-5 seneye para biriktirmek lazım :D