immortalboss Nickli Üyeden Alıntı
Ben gıda işine bulaşmanızı önermem şahsen.Şarküteri gibi bir dükkanımız var.Balık,tavuk ve yumurta satıyoruz.Büyük olan her şirket bizi zorluyor.Kipa,migros,bim vs...derken kendinizi inanılmaz bir yarış içinde buluyorsunuz.Zevk alarak yapıyoruz.20 yıl oldu neredeyse.Ama sosyal hayat 0.Annem babam 7 gün çalışıyor.Kurban bayramında 3,Ramazan bayramında ise 2 gün tatil var.360 gün boyunca çalışma...
Benim fikrim eliniz bu işlere yatkınsa güzel bir mekan tutulur.Kaliteli bir detailing merkezi,bir kenarında ise güzel bir bekleme salonu.(Ps3,bir adet bilgisayar,kahve,çay,tv,müzik olur.)
Bir kenarına da 3-5 aksesuar koyarsınız bu işin yolunu belirler.Tek yapacağınız dürüstlük ve kalite...
100 000 kişilik bir şehirde yaşıyorum.İnsanlara kendini özel hissettiren bir yıkamacım var.Bildiğiniz randevu ile çalışıyor.Ve çok da kaliteli bir işi yoktur!
Çok kaliteli araçları olup vakitleri olmayan ama paraları çok olan insanlara kendinizi sevdirip güvenini kazanırsanız araçları evden,işyerinden alıp tekrar teslim edebilirsiniz.Bunun için kaza anında sizi yakmayan bir sözleşme imzalarsınız.İşlem tamamdır.Hayalimdeki meslek oto yıkamacılık.(Detailing daha yoğun olacak tabi.)
Her kesime hitap etmelisiniz.Dökük,üzerinde boya kalmamış bir araba da olsa,Ferrari de olsa aynı özeni disiplini bırakmamalısınız.Bir de güzel bir isim yaparsanız ekmeğiniz çıkar diye düşünüyorum.