Accent DOHC 16 V -Civic SOHC
136 NM 152NM
109PS 110PS
Accentte AEM Filtre Kit mevcut -Honda Stock
Sizce Sonuçlar ne olur ?
Printable View
Accent DOHC 16 V -Civic SOHC
136 NM 152NM
109PS 110PS
Accentte AEM Filtre Kit mevcut -Honda Stock
Sizce Sonuçlar ne olur ?
editt yazıyomuş vtec2 diye
vtec2 saglıklıysa açaa aça gider
accent saglıklıysa önde olur bence.
Ağırlık da önemli bi etken.
agırlıklarını bılmıyorum ama accent 1.4 oldugundan ılk vıtes dısında yavas yavas gerı duser bence
vtec 2 her şartta her hızda ayıra ayıra gider. şanzımanı güzel makinanın. accentin dohc olmasına filan aldanmayın.
1,5 crdi era ve vtec 2 karşılaştırması ne olur sizce ?
era ile de denedim, focus ile de denedim 100kmden itibaren önde vtec2 218e kadar önde gidiyor.
1.4 accent ile denemenize yazık hava kara su ıvır zıvır asfaltta kumda her yönden her yerde vtec2 geçer
vtec2 geçer ama fazla fark olmaz.
vtec2'ye DC 4-2-1 hıdır ve simota cai takın, uçuşa geçsin..
4-2-1 her zaman üstleri açar. düzgün egzos yaparsan altlar da ölmez.
iki aracında gidişleri belli zaten sayısal değerlerlede belli ağırlıklarıda yakın ondan vtec ilk iki viteste koparır 3 ten sonra ağır ağır açmaya başlar
hondada 1.4 is le 1.6 ies 120-130 kadar neyse eradada 1.4le 1.6 öyle gerçekten kalkışı güzel 1.4 ün.Drag olursa 3ten sonra ayırmaya başlar vtec2,60 da fln roll basılırsa ayıra ayıra gider.Accentler dohc ve hafiflik avantajıyla gerçekten iyi gidiyo.
Vtec 2 eger otomatikse accentin yakin yurume sansi yuksek manuel vtec2 zaten gider dusuncesindeyim
Vtec 2den yana oyumu kullanıyorum :)
Era bir şaka yapsa ne güzel olur
Accent i dizel hayal ederek girmiştim konuya ama accent in şansı pek yok :)
mesela ? sınıfındaki muadili araçlar arasında o 0-100 değerine sahip bir araç daha yoktur ki vtec2 gibi gerçekten seri kalksın, 1.5dizeli o şakayı yapamazken niye bu hondacılar ölsün arzusu? sadece sana değil hani genel olarak bi kıyaslamada aman honda geçilsin de isterse takla atsın diğer araç roket taksın ama geçilsin honda.. ne diyeyim vtec2 2 de kalksın o zaman kac kmde gelip geçeri tartışın.
Accent şakayi ancak sahibine yapar. 0 dan kalkip 200 e kadar bassalar accent rahat 5 boy yer. 0-100 9.8 saniye VTEC 2 accent 11.5 saniye.
Araçlari denedik honda arkadaşimin arabasi dostça olmuştr denemeler blue 3 e kadar 2 boy öndeydi 4 ün başnda honda gelmeye başladi arka tampondadi 5 te ben hondanin arka tamponundaydm kafa burun yürümüştr
İlginç. Sanzimani Lisa accentin demek ki. Veya VTEC 2 olma si gerektiği gibi yürümesi.
Bahsi geçen koreliyi bi kaç kere test ettim, vtec2'nin başından beri koparıp yürümesi gerekirdi.. Arkadaşınız ya tam kaldıramadı ya da kötü vites attı..
aralarında kg farkı da yok. Ya şanzıman harbi kısa. ya da bi sıkıntı olmuş. yoksa ies bile o kadar uzun şanzımanla deli gibi giden araba. vtec2 kısa şanzımanlı bi ara. ayıra ayıra gitmesi gerek.
Yinede emeğe saygı neticede deneme olmuş. bir bilgi paylaşılmış.
benim sorum 1.5 dizel era ile stock vtec 2 denemesi ne olur demiştim buna cevap veren var mı ?
era alabilir veya yakın biterler.
Hyundain bi dizel eranin nasi yurudugunu bilıo millet .d sıkinti yok esk.den dengim arablarla yururz
Yanlış anlaşılmasın ben sadece dızelının içlerinde en hızlısı olduğunu düşünüyorum onun için öyle dedim :) denerız ben eskteyken :)
atarlı dizel yazılımlı Era var mı? denemelik.. :D
Era dizel vahsi bi alet
arkadaşım deneme yapıyorsunuz da gerçekten milyon metre uzak sonuç olduktan sonra insanlara yanlıs izlenim aktarmak pek doğru gelmiyor bana. stock halimle 1.5 dizel era yı 0 dan kalkıp geçmişken, 1.4 benzinlisi arada 1 saniye 0 100 farkı bile varken kağıttan 2 kat iyi yürüyorum ve geçiyorum yazmışsın. Allahını seven accent sahibi pm atsın izmirde videolu tır boyu ölçelim :(
hiçbir vtec 2 sahibi geçileceğini düşünmüyor ama geçilecek bence :) dizel era değişik gerçekten hafif düzde affetmez ama yüksek hızlarda ne olur bilmiyorum :)