]http://img48.imageshack.us/img48/5156/pugabaklw1pw2.jpg
http://img48.imageshack.us/img48/515...fd8e38cdee.jpg[/QUOTE]
:);):cool::rolleyes::D:icon_tup::hahaha:
Printable View
]http://img48.imageshack.us/img48/5156/pugabaklw1pw2.jpg
http://img48.imageshack.us/img48/515...fd8e38cdee.jpg[/QUOTE]
:);):cool::rolleyes::D:icon_tup::hahaha:
hahaha pejocuların artık araçlarını ellerinden çıkarması lazım :)
daha once bayaa gormustum bunu
ahahaha Yazık olmuş :D
yazık olan ne anlamadım. bi efsanesi yoktu ki pejonun ztn. ne guzel honda motoru koyulmus ıste, gider hiç değilse
puq un karizmanın sıfır olduğu an .. 205 ve 106 GTI ların kemikleri sızlıyordur :p
Herkez bir gün hondacı olucak yada honda motoru kullanıcak:D:D:D
imkan olsa ben de bi k20 atmak isterim
tonlarca araba var her markadan, üzerine opelin LET motoru atılmış... oluo böle şeyler...
pejo ile citroenin efsanesi yokta ondanmı hoplatıolar kucaklaırnda wrc de senelerdir mitsubishi ile subaruyu :)
WRC carları yollarda görmek istiorz o zaman sadece WRC de değil
resimdeki araba yada konuda konusulan araba wrc bazındamı tartısılıyor? gel getir istediğin pejoyu citroeni bende otobanda hoplatim sana, hatta toplu getir tek seferde hoplatalım subaruyla el ele. en buyuk pejo bızım pejo dıe havalarda ucuralım. bu zıhnıyetle olmaz canım benım. burada bakılan sey normal gunluk kullanılan arabalar uzerıne konusuluyor. gunluk kullanımda olan araclarının bır efsanesı yok anlamında soyledım anlamadıysan bı hoplatım?
E Gürsel damarın tutmuş gene be he :D
gürsel kişisel hoplatmaya girmeyelim istersen karşılaşıoruz bol bol birbirimiz hoplatmak zorunda kalmayalım
1000 beygir araba yapıp pejo geçmektenmi zevk alcan
stock 106 ya vtec yada stock 206 rc ye typer al stock olarak çıkalım yola gazlamaya
böle gerekli gereksiz konuşmayın o yapar bu yapamaz diede devam edin muabbetinize
bende oldum olası takılırım şu efsane olayına :) sadece de pöjo sahipleri derler efsane diye :D
abı ne 1000 beygiri harbı kim soluo bunu sagda solda anlamıs degılm. hoplatmayı o anlamda soylemek ıstemedım yanlıs anlasılmaya yol actım ozur dılerım, sımdı bır daha okudum cok ters olmus. 1k evo yapıp gecım zevk alım fln ole ıbarelerde bulnmadım cem ya...... stock ta o gecer bu gecer de demedım.
ben 1000 beyigiri misal dedim :) 250 beygirlede delersin bnm pejolarımı olay o değil ben misal dedim :)
sadece gazlamak olarak mı karşılaştırıyosun? sağlamlık, sorunsuzluk, modifiyeye yatkınlık, kalite gibi diğer konularda da Honda daha üstün, bunu pejo sahipleri de biliyor ki 106 larını 206 larını satıp VTi a TypeR a geçiyorlar... :icon_tup: bunun tersini yapanı ben hiç görmedim...
yok orda sana laf solemedım aslında:D abı tutturmuslar 1k evo yapıomusum. agzımdan bır kere benım arabam 1000 hp olcak demedım glen gıden 1000 beygır mı olcak 4 hanelı mı olcak fln. hyr benım oyle bir iddiam yok soylemıslıgım yok. araba werıcek 999hp yı ondan sora hanı 4 hanelı hanı 1k dıe mıllet dalga gecer gıbı konuscak fln amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan hepsını sevıoz benım ıcın efsane 205 tir o kdr:D
şimdi bu adam vtec'le kafa kafaya gidiorm die ava atıodur :P :D
e nolcakki bende typetr alırım s2000 alırım bu durum ayrı ama pejonun her zmn apayrı biyeri varıdr bende
moda yatkın derken japonlara malzeme olsun die çok mühendis çalışıo ameriakada japonyada :D peugeot için 10 da 1 i belki o kdarda yoktur
honda dayanıklı orası kesin lafım yok
dediğim gibi bende typer alabilirim ama pejo araba yapamıo denmesi bnm garibime gitti
turşu ya turşu motor koymuşlar
harbi efsane olmuş yani
insan B16 koyar
pejo tabiki araba üretiyor neden üretemesin? japonların sorunsuzluğu ve sağlamlığı yok, ama ileride neler olur belli olmaz. pejo argeye daha büyük yatırım yapar hondayı da toyotayı da sollayabilir. sonuçta japonu üreten de insan pejoyu üreten de insan. devrim otomobili projesi hainler tarafından hasır altı edilmese belki bizimde günümüzde hatrı sayılır bir markamız olacaktı..
bu arada 206 gti allah affetsin ama çok kötü arabadır :)
bi uzun yolda sürmesi zevklidir gti dan öte konforludur
aynen katılıyorum
mod açısından hondayı honda yapan japonlar ve amerikalılar üzerinde çalışan.
honda'nın dayanıklı olduğu da su götürmez bir gerçek.
ama bunların dışında honda'da pejo'da marka olarak çok farklı değil benim gözümde, ikisi de yol sesi alıyor içeri ikisininde konfor anlayışı yakın birbirine, kullanılan malzeme kalitesi de çok farklı gelmiyor bana.
ama yukarıda saydığım 2 sebep, bir gün honda almam için yeterli olacaktır
peugeot un sadece 406 modelini beğendim :) o kadar eziyet ettim bana mısın demedi ve çok konforluydu güzelde yol tutuyordu :D onun haricinde ne 106206 ne 307 hatta ne 607 bence güzel araçlar değil...
walla vtec de saxo2 de sureklı kullanıyorum...ıkısı cok ayrı dunyalar bana gore ıkısınınde tası cok ayrı...
H22 üzerindeki motor :)
neredeyse milyon dolarlık arabalar mevzusunu yaptıkların bırakta hop hop hop hop hoplatsınlar :D
ayrıca mantıklı bi iş yapmış arkadaş tebrikler :) daha öncede e36 320 de vtec motoru görmüştüm o dahada mantıklıydı bence :) sağlam kasaya sağlam motor :D
Her stock Typer typer gibi gitmeye bilir,Her RC de RC gibi gitmeyebilir istisnalarda mevcuttu biri birini geçer diğeri gelir birini geçer.(Stock olarak konuşuom)
Typerın avantajı yüksek RC karşısındada ztn.Ama arada istisnalar olabilir(stockları kasdediom)
Yakında RC den TypeR a geçişler başlarsa şaşırmam...
kaancım sakin :D