Dogukan sms e cikiyor beyler, finale cikmasi icin smsten gecmesi lazim. 1890 a DOĞUKAN yazip yollamamiz lazim . Arkadasimiza destek olalim :icon_tup:
Printable View
Dogukan sms e cikiyor beyler, finale cikmasi icin smsten gecmesi lazim. 1890 a DOĞUKAN yazip yollamamiz lazim . Arkadasimiza destek olalim :icon_tup:
yarişma doğukanın hakkı destek verelim arkadaşlar
hadı beyler telefonla desteğe devam
2si de tanıdığım arada kaldım :)
cengoyu bodyden tanıyosundur kesın :D
Yok Silivri'den tanıyorum
hafta sonu elektrikli süpürge alıcam banada destek lazım yolluyorum iban özelden herkese
her mesajda acun kazanacak , yarışan öz kardeşim olsun yinede göndermem mesaj vs.
tv de gördüğüm anda yapıştırdım sms i :D umarım kazanır
ben doğukan ama sms ihtiyacım yoktur 100 sms i turkcell bana vermiştir :D :D
Öbür konu silindimi acaba baya bir sayfa olmuştu? Ümit hak etmedi bence finale doğu ile cengo çıkması lazımdı
Neden finale çıkması lazım ? Biz neden sms atıyoruz? Sizin kazancınız ne ?
Doğukan iyidir, güzeldir ama..
Milleti uyutmak için planlı olarak semirtilmiş, kameraman iken neredeyse TV kanalı sahibi haline gelen Acun'un programlarına daha fazla prim vermemek adına izlemiyorum, oy kullanmıyorum.
Doğukanla alakası yok ama yayınlandığı kanal ve programın sahibi sebebiyle kesinlikle Sms atmam.
Televole'de şaklaban muhabirken şuanda yandaş medya devi haline gelmiş olan kişinin programlarınıda asla izlemiyorum.
konu ilgi görmediğine göre aynı şeyleri düşünüyoruz sanırım, ayrıca doğukanın orada olmasının bile hata olduğunu düşünüyorum...
Neyse ......
Doğukanı tanımıyordum siteye üye oldugunu duyduktan sonra izlemeye izledikçe sevmeye başladım ne kadar başarılı efendi ve terbiyeli oldugunu gösterdi destek vermek gerek hak etti çünkü..
destek olmak istemeyen ve konuya anlam veremeyenler neden çamur at izi kalsın peşindeler her konuda böyle 1-2 kişi çıkıyor malesef buraya yazmak zorundamısınız
Doğukan eyvallahta acunun programına katkı sağlıyamam.Saçmalık zaten adamlar biton mücadele veriyo sonucu 3 5 sms belirliyo heryerden para kazanma taktikleri
Zaten bizim attigimiz oy belirleyici degil, acun un bir numarali sponsoru turkcell, istedigine 50 bin oy yollar, 1. Secer.
çamur at izi kalsın genel bir söylem doğukan için değil
yıllardır aynı şeyler yaşanıyor bu forumda bu tarz söylemler yüzünden tartışma çıkıyor ve konu kilitleniyor yada kalp kırılıyor desteklemiyorsan illa yazmak zorunda değilsin.
bu konuda çıkmanı gerektiren bir durumda yok ayrıca bu forumun moderetörleri var onlar gerekli durumda müdahele eder
1-2 kişi dediğin insanlardan biri de moderatör zaten. Nerde ne yazıp yazmaması gerektiğini biliyordur heralde ki her yazdığına imzamı atabileceğim bir insan kendisini tanımasam bile. :)
Neyse, Doğukan Manço ya başarılar dileyelim :)
rica ederim
yarismada cok basariliydi. mesajlarimizi attik. insalah finale kalit ve 1. olur.
karşı takımda baya iyi mücadele verdi bu seviyeye kadar gelmek bile büyük başarı helal olsun bütün yarışmacılara
kusura bakma doğukan. keşke acunu izlemeden ona para kazandırmadan seni izlemenin yada sms atmanın destek olmanın yolu olsaydı.
malesef sırf o acun yüzünden seni hiç izlemedim bile.
beyler acun siz oy versenizde vermesenizde izlesenizde izlemesenizde olacak burda esas olan konu arkadaşına destek olmak isteyenler varsa sms atsın
doğukan arkadaşımızı tanımasam da hem forumdan olduğu için hem de en önemlisi sırf babası için bile çok seviyorum, manevi desteğim gerçekten yanında
ama asla mesaj atmam, hele şu günlerde. biz mesaj atsak atmasak ne değişir düşüncesi de çok yanlış. 1 kişi 1 kişidir geçirdiğimiz son 15 gün bunun en güzel örneği
ben bunu yazınca niye herkes dalga geçti anlamadım.
bu konunun özü " Destek " değilmiydi ?
illa birinin bana destek olması için uyduruk (tamamiyle zeka yoksunu) bir yarışmada sırtıma lastik alarak koşup bide sms hattımı kurdurmam gerekirdi ?
Biri yalandanda olsa peki kardeşim yolla ibanını deseydi.