konu ilgi görmediğine göre aynı şeyleri düşünüyoruz sanırım, ayrıca doğukanın orada olmasının bile hata olduğunu düşünüyorum...
Doğukanı tanımıyordum siteye üye oldugunu duyduktan sonra izlemeye izledikçe sevmeye başladım ne kadar başarılı efendi ve terbiyeli oldugunu gösterdi destek vermek gerek hak etti çünkü..
destek olmak istemeyen ve konuya anlam veremeyenler neden çamur at izi kalsın peşindeler her konuda böyle 1-2 kişi çıkıyor malesef buraya yazmak zorundamısınız
Doğukan eyvallahta acunun programına katkı sağlıyamam.Saçmalık zaten adamlar biton mücadele veriyo sonucu 3 5 sms belirliyo heryerden para kazanma taktikleri
Zaten bizim attigimiz oy belirleyici degil, acun un bir numarali sponsoru turkcell, istedigine 50 bin oy yollar, 1. Secer.
a piece of heaven, goes like hell. NİSSAN 350z
çamur at izi kalsın genel bir söylem doğukan için değil
yıllardır aynı şeyler yaşanıyor bu forumda bu tarz söylemler yüzünden tartışma çıkıyor ve konu kilitleniyor yada kalp kırılıyor desteklemiyorsan illa yazmak zorunda değilsin.
bu konuda çıkmanı gerektiren bir durumda yok ayrıca bu forumun moderetörleri var onlar gerekli durumda müdahele eder
1-2 kişi dediğin insanlardan biri de moderatör zaten. Nerde ne yazıp yazmaması gerektiğini biliyordur heralde ki her yazdığına imzamı atabileceğim bir insan kendisini tanımasam bile.
Neyse, Doğukan Manço ya başarılar dileyelim![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
rica ederim
karşı takımda baya iyi mücadele verdi bu seviyeye kadar gelmek bile büyük başarı helal olsun bütün yarışmacılara
kusura bakma doğukan. keşke acunu izlemeden ona para kazandırmadan seni izlemenin yada sms atmanın destek olmanın yolu olsaydı.
malesef sırf o acun yüzünden seni hiç izlemedim bile.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
beyler acun siz oy versenizde vermesenizde izlesenizde izlemesenizde olacak burda esas olan konu arkadaşına destek olmak isteyenler varsa sms atsın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)