-
2014 Peugeot 308
-
Dışı idare ederde o içi nedir yaa rezalet olmuş peugeotun acilen iç tasarımını değiştirmesi lazım 508 gibi falan yapsa daha iyi olurmuş 308 in içini
-
yandan golf ve bmw 1 serisi gibi çakma birşey olmuş. İçi de gayet itici, bu nedir yahu ?
-
Gösterge panelinin konumlanması dışında içini beğendim sade herşey tek ekranda çok başarılı bence. iç mekanda bir sürü tuş sevmeyen bir insan olduğum için :)
Bİrde devir saati değişik geldi ters yerden hareket etmesi acayip ama güzel bir düşünce :)
-
208 de oldugu gibi dıs tasarım fena degil. ic mekan gostergelerin konumlandırıldıgı yer ve vites topuzu vasat.
-
aa birde şimdi aklıma geldi bu araba standar paket falan olması gerekecek dijital klima olmadı diyelim hani en boşunu almak istiyor adam o zaman ne olacak yada navigasyon paketi almadı ekran gitti diyelim klima nasıl çalışacak :S ? :D
-
yalnız yeni 2008 çok hoşuma gitti türkiyeye iyi fiyatla girerse 1.6 dizel motorlusu crossover segmentinde yok satıcak suv segmentindende kullanıcı kapabilir..
-
-
su sirali nokta led modasini baslatan ( on farlardaki ) gebersin gitsin ...
-
Dışı güzel olmuş ama iç olmamış.208leride beğenmiyorum zaten
-
gösterge panelinin yeri dışında bence herşey güzel
-
içi resmen yeni seat leon olmuş .
ben pek beğenemedim tasarımını .
-
yenı leon -golf karısımı bırsey olmus bence...
-
ohhh! sonunda direksiyonda beklenen kişisel devrimini gerçekleştirmiş peugeot!!! bu yeter...
-
-
Aaaa vites topuzu değişmiş...
-
Peugeot'da sadeleşti, tadı kalmadı.
-
dıştan iyi o göstergelerin yeri batırmış
-
Ne kadar spor,basık,alçak,geniş yaparlarsa araçlar o kadar sexy duruyor.Araç hoş ama biraz yükseklik var şaseden bahsediyorum bu arada.
Muhtemelen megane IV ile yakın zamanda çıkacaklardır
-
yoklukda gideri var gibi, gösterge tasarımı hariç hersey normal
-
Cok basarili olmus umarim fiyatlarida guzel olur...guzel bir dizel olur
-
Alıntı:
rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı
şasi bildiğin golf 7 :s
+1907 ....:)
-
Eskisi yakışıklıydı, yenisinin gösterge paneli ilginç geldi. Ama peugeot'un özellikle 308in hafifletilmesi gerekiyordu, bütün motorları ağırlık altında ezildi.
-
307 den sonra peugeot o sınıftan koptu resmen rezalet bir araç olmuş.
-
kadran şaşı gibi ne kadar saçma olmuş
-
iç dizaynda 208de sıçtılar, bu sıvama aşaması olmuş :D
dışı çok hoşuma gitti 308'den sonra. benim anlamadığım peugeot yeni model çıkarttığında yeni isim verirdi, niye 308 olarak çıkarttılar acaba.
-
Dış tasarımı güzel ama konsol pek hos görunmuyor direksiyon 208de oldugu gibi yine bayagı asagı konumlandırılmıs
-
içine Allah bela vermiş :D:D
-
-
308den sonra güzel dizayn oldu bence.Daha bir ağırlığı var biraz daha basık olsaymış arka kısım keşke
-
Sonradan verilen linkte gördüm ki, Led farsız aracın ön tasarımı bomboş. Bişeyler eksik gbi ama çözemedim. :D C4 izleri taşıyor gibi arkadan bakılırsa.. Ayrıca linkteki araçta devir göstergesi sağdan sola kalkıyor. Bize de böyle mi gelir acaba?
-
peugeout yamuk yumuk tasarım yapmaktan vazgeçti iyi oldu
-
Bide vites araları 150 km uzunlukta olan dizel otomatikte kullanılan şanzımanı düzeltseler
-
Konsol biraz uzun olmuş, ne yalan söyleyeyim biçimsiz. Ama dışı bence olmuş.
-
Peugeot’dan yapılan açıklamaya göre, şubattan itibaren tüketiciyle buluşması beklenen 2014 Peugeot 308, 49 bin 400 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.
2014 yılında başta 3 silindirli benzinli turbo (1.2 e-THP) olmak üzere, segmentte rekor oluşturan emisyon ve tüketim değerleriyle (82 gram/km karbondioksit, 3,1 l/100 km) BlueHDi versiyonları ve yeni kuşak 6 ileri vites kutuları olmak üzere Yeni Peugeot 308′de yepyeni teknolojiler de sunulacak.
http://www.hizliresimyukle.com/image...1/27/h6TK0.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/image...1/27/NOHQs.jpg
-
1.2 thp muhteşem olur. Bu arabada gözüm var :)
-
1.6 dizelinin verileri iyi gibi.
115 hp / 3600 d/d
270 nm / 1600 d/d
6 ileri düz vites
1190 kg boş ağırlık
196 km/h max hız
10.2 sn 0-100 km/h
4.2 litre şehir içi
3.3 litre şehir dışı
3.7 litre ortalama tüketim.
-
çok şükür sonunda o direksiyon değişmiş. dualarımız kabul oldu :D
-
Yan tarafından bakınca golf 6 ya benzettim sıkı bir peugeot fanatiği olan ben bu sefer beğenmedim çok kötü olmuş eski 308 bence daha iyidi ama fiyatı çok güzel zamlara maruz kalmadan bu fiyatan gelirse 1,2 thp motorlu veya dizel alınabilir ekonomi amaçlı :)
-
biseye benziyo ama hakkaten neye benziyo anlayamadim.Golf leon kirmasi gibi bisey olmus. Aynen icine bende katiliyorum :)