hadı hayırlısı benzın litre fıyatı 5 tl yı gececek,zamın yarın gece yarısından sonra uygulanması beklenıyor en az 9-10 kr arası:heyoo:
Printable View
hadı hayırlısı benzın litre fıyatı 5 tl yı gececek,zamın yarın gece yarısından sonra uygulanması beklenıyor en az 9-10 kr arası:heyoo:
kaynak nerden ?
5 tl yapmazlarsa a.q
Konuyu açan arkadaşımız akaryakıt sektöründe çalışıyor.Doğruluğu kesin haberin..
mazotla ilgili bi gelişme varmı peki madem sektörde arkadaş :D
5TL oldu yani o zaman ?
Durmak yok dayamaya devam...
daha yeni 11 kurus civarı gelmedi mi zaten vay arkadas yaa 5 TL nedie bee yuh. g..t kıllarına selam olsun!
yaşasın o zaman
100TL aldığımızda hiç küsürat olmayacak direk 20Litre :D
10 lira olsun bence
alıştık be 2 küfür eder sonra koyun gibi almaya devam ederiz.. bize müsteak..
happşuamuaaagoyim.
ayıp be kardeşim ya yeter artık.
Arkadaş bu ne reye kadar gidecek, satıcak bişey kalmadı diye daha nelere ne kadar zam gelecek.Şu benzin 3-5 ay sabit dursa...
10 lira olsun binen binmeyen belli olsun
Yolda hep zenginler olsun amk spor gazetesi
9-10 kuruş zam değil ki zamcık bunlar
hep gezi parkçıların yüzünden
hükümet dedı kı ; siz bana ıkı agacı kestırmezsınız ama ben size orman sokarım ;)
Nereye kadar acaba? Bunu hukumete sormak isterim.
Ah "V" gibi bir adam olsa yakip kavursa su yonetimi.
yeter abi yaa ayda 3000 km yapıyorum, 1,300 tl yakıt giderim vaaaaar isseyyaaaannn
Kemal Sunal - Orta Direk Şaban - Herşeye Zam - YouTube
çaya zam zama zam zamlı çay...
Ohhh artık teyzemlere cıkolata getır degıl 3 5 lıtre benzın getır dıcem almanyadan.
Tüpe zam,gaza zam hani bize (z)** .. - YouTube
Allah belalarını versin be en güzelini amca diyo
tam amcanın videosunu atıyordum aynı anda yükledik :) bakalım lpg yede saplarlar yakında zamı.
Ehh yeter artık ya zaten 2 aydır benzin almiyodum
Ogrendıgım ıyı oldu 10 tl lık alakoyayım bari :)
Hep 20 liralik aliyorum zamdan etkilenmiyorum
Yapacak yorum bırakmadılar yazık.
Mikrofonu g.t kıllarına uzatıyoruz..
İki gün konuşulur sövülür, sonra unutulur gider.
Kurbağa deneyi mi ne var hani, yavaş yavaş ısıtınca kurbağa farkına bile varmıyo ya aynen öyle.
Allah bu halkı soyan zihniyetin, bu zihniyeti hayata geçirenlerin bin belasını versin yazık bu milete sömüre sömüre bişey kalmadı. Hadi bazılarının durumu iyi, bazıları orta halli ama çocuğuna bir tişört alırken düşünen aileler var üzülüyorum bu duruma ülkemize , insanlarımıza.
Ulan benzinli araç aldık mallık ettik iyi mi ?
Konuyla alakasız konuyu açan abi tedaş kavşağında shell'de mi ? Orada parıl parıl parlayan bir cupra varda.
10 lira yapmazlarsa a.q!!!
bune aq ya zam zam zam başladılar gene .................................................. .................................................. .................................................. .............................................
çok ciddiyim 10 tl yapsınlar...
ooohhhh az bile oluyo, 3.5 lira falandı ben yırtınıyodum,gelin bi tepki koyalım önü alınmicak bu benzin zammının diye. arkadaşlarım bana gülüyodu bi taraflarıyla. burdan selam olsun o arkadaşlara..