Küçük kısa bir video arkdaşlar...
2.5 Wrx 35R vs vs
Ng zaten biliniyo specler
Link: https://www.youtube.com/watch?v=QYTZc26hOWM
Link NG 106 vs DB wrx SKN arkdan çekim--Percussionali- - YouTube
Link NG 106 vs DB wrx --Percussionali-- - YouTube
Printable View
Küçük kısa bir video arkdaşlar...
2.5 Wrx 35R vs vs
Ng zaten biliniyo specler
Link: https://www.youtube.com/watch?v=QYTZc26hOWM
Link NG 106 vs DB wrx SKN arkdan çekim--Percussionali- - YouTube
Link NG 106 vs DB wrx --Percussionali-- - YouTube
Ilk maşallah benden gelsın :) NG 10 sene sonrada konuşulur heralde :)
maşallah mami başkan ;)
Mami abi,Maşallah çok imreniyorum senin aracına valla.Kazasız belasız inş.
Maşallah ng 106 yA
Mami işin b.kunu çıkardın yaw. 106 yı ne hale getirdin. Pug duysa ne kadar yürüdüğünü valla utanır. Yapamamışız yeniden yapalım diye.
Maşallah suphanallah kazasız belasız
maşallah..
Maşallah..
Maşallah mami abi evrim oldu bu 106 senin elinde valla:)
Maşallah abi yoruma gerek yok heralde ne diyelimki :D
Vallaha helal olsun mami abim dicek bisey yok
106 sahiplerinin grur kaynagi digerlerininde basbelasi... allah nazardn saklasin canavar gibi....
ya varya harbi sen bu işin hakkını veriyorsun abi seni izlerken kendı arabamı unutuyorum hep n king diyorum baskada bişey demıyorum
maşallah :)
maşallah mami abi makinen :D
Ilgınc bır araba ng masallah :)
Ya mami beni tanirsin özü sözü bir adamıdır lafım şahsına değil yanlış anlama da ben atmosferik 106 nın 2.5 - 35'li 1.8 basan sti geçeceğine inanmıyorum. Gectiysende helal olsun. Videonun başı sonu içerden cekileni yok mu ? 35r 2.5 motorda 1.8 basarsa 500 + güç verir...
Videonun başlangıcı ve sonu belli değil. Muhtemelen belli bir aralıkta geçiyordur NG Cüneyt abi.
Ama işin özüne dönersek bu setup'a sahip bir Sti ile denemeye çıkacak kadar başarılı yapılmış NG maşallah :)
Cüneyt abi arabanın basıncı hakkında bilgim yok yalan olmasın dün gece skn typer ile denerken aramıza girdi ve denemek istedi bi iki defa bastık ama deneyemedik en sonunda deneyebildik ve sonuç bu ama şunu söylim zaten 400-450 bg 4 çekerleri rahat geçerim benim tahminim bu
ng başka bi dünya,maaşallah
ng 106 nın 100-200 süresi tahmınımce 11-12 sn vardır
sti nında 8 sn civarında oldugunu tahmın edıyorum
eger sti, boost altı kaldıysa, 1-1.5 sn dahi boostu geç gelse ng yi yakalaması için 170-180 gibi süratlere ulasmıs olmala gerek. bence sti boost altı kaldı, yani 106 yı önden saldı gibi bişey.. sonra da yakalamaya calısırken, bu video cekildi..bence durum bu.
videoyu tam ekran yapıp, video sonuna dogru bakarsanız, 106 nın geri düştügünü görürsünüz..
bence bu tarz anlık cekimlerle, aracların degerine oynamak pek dogru gelmıyor bana.
Su NG nin bi denemeside arac ici kamerayla cekilsede izlesek.
bu zevkten mahrum etmeyin bizi :)
güzel deneme :)
Masallah icerden cekim guzel olurdu gercekten kacta basiyorsunuz ?
maşallah iki aracada ..
Pejo gelip banada böyle araç yapın diyecek :)
maşallah abi;
deneme yapılırken bende arkalarındaydım ciddi ciddi gaza oturuldu 2 de kafa çıkaran mami bey 3 4 sonuna kadar videodaki pozisyonunu korudu. hatta bu arkadaş kenana UC stı ile denemek istediğini söylemiş :)
ha yorumlamam bukadar hadi hayırlı işler.
205 bg gücündeki 800kg ŞÖFÖRÜ MAMİ OLAN bi 106nın VİDEOSU BENCE NORMAL...
Abi maşallah..
Anektod ; Mami abi 11 saniye cıkartırsa arabayı Sanayinin gobeginde yakar :D
Min.9.5x
Ayrıca zaten 60-70-80 de bastıgında fırlayıp gidiyor, gerek kg gerek gücü bakımından 200den sonrası verimli deilki bu arabanın 60-180 roket..
Ozaman mehmet cok hizli abi yaaaa :D
Sesler harika masallah