İbretlik bir yorum sayın urfa başkanım :D
Google a NG106 mami makinen yazdım
Wikipedia açıldı
Tabuları yıkan 106 ya yeni bir bakış açısı getiren insan yazıyor
hahaha maşallah abim :D
Printable View
maşallah ng yine formunda allah kaza bela vermesin abi
3 saniyelik başı sonu belli olmayan bir video için sayfalarca tebrik bende tebrik ediyim ozaman 106 king
Bu kadar şaşırmamak lazım 106 nın bu denli gitmesine , 800 KG 200 + HP önden çeken bir araba 4 litre 420 HP bir e 92 M3 e eşdeğer bir araç oluyor bu durumda
Eminim bu gün 92 M3 ile basılsa çok keyfli bir deneme olur sence 30 lu bir sti 92 M3 le nasıl yürür ?
mami abinin 106 da ondan aşşağı kalmaz öyle söyleyeyim
Büyüksün Mami reis :D
2006 2,5 Sti 1497 kg bu arada boş hali :) NG 800 kg ise neredeyse yarı yarıya durumundalar ki Sti'ın sürücü ve üzerine eklenen parçalardan kaynaklı ağırlığını bu hesaba katmıyorum :)
2,0 1170 kg 35'li Impreza'da mevcut :D
wrx in sahibi sami benı aradı mamının telini istedi sanırım aralarında konusup bi daha deneme olcak ..
O is yalan olur be sulhi abi bizim onumuzde denediler sonuna kadar izledik gorduk ng ondeydi he subarunun basincini bilmem yavas vites atmistir turbo dolmamistir bilmem ama simdi adam gelir basinc acar soyle olur boyle olur is degisir zaten cok bi anlik bsydi kimsenin subaru gecme iddasi yokki ama yinede 106 yi onde gormek guzel:)
Araba Wrx'mi Sti'mı ?
ben ne diyim be selcugum adam da aradı benı,dıokı bana ben orda skn tayyarla denerken o (mamı)zaten onumuzden sıkıyodu dedı.. ben onla denemıodum dedı bana anladın mı..
ilerde gectım zaten dedı 106 yı he isterse bi daha denerim dedı aynı basıncta
bende mamının cebını verdım dedım kardeşim onla konus sen yani :)
edit................................
Biliyosun kanka kapak vırt zırt bi dünya fark var arada. Sıfır satış fiyatında aralarında 50-60 bin lira fiyat farkının sebepleri olarak. O yüzden sordum Wrx blok kapak üzerine motor yapılıp Sti yürüyenmi yapıldı diye. Yoksa direkt Sti motor swapmı.
Bizde Subaru kullanıcısı olmamıza rağmen senin bu 2 gündür süre gelen çekememezlik ve 106'yı boklama politikanın sebebi nedir acaba ? Şu yazdığının üstüne gelip adam sana küfür etse haklı. Sanane arabanın önümüzdeki ay olacak fiyatından.
İnsanları bu şekilde tahrik edecek mesajlar yazıp ondan sonra bana forumda neden kötü davranılıyor demeyin
Sami ile görüştüm gel bi daha deneyelim dedim ama arabayı çekiciye koymuş ankaraya tork garaja gönderiyormuş egzantrik takılacakmış ayrıca arabasının basıncı 1.7 barmış
Eğerki videoda sıkıntı var diyen 4 çekerci varsa 400-450-500 bg arası akşam gelsin deneyelim benim için sıkıntı yok
Ng coşmus yine..maşallah
İkisinede maşallah, Bu deneme ng nin şanzuman oranını merak ettim
Ayara vakit bulabilseydim 1 barda gelirdim.Belki yavaş gelirdim ama..Olmadı koray abi gelir.:D
Maşalah araçlara
maşallah ng'ye
Mami bu araba depikletir adama valla.
Mami masaallah kardesim.Allah kazadan beladan korusun.ng 106 bence klasmaninda tektir ve uzun birsüre böyle kalacaktir.
34 DB 3663 SUBARU WRX SAMİ YETKİN TECH TÜRKİYE ÜYELİGİM OLMADIGI İÇİN COK DEGERLİ Bİ ABİMİN ŞİFRESİNİ ALDIM VE ORDAN YAZIYORUM
ARKADAŞALAR O AKŞAMKİ VİDEONUN NE BAŞI VAR NE SONU VAR BİZ ZATEN SKN BAHADIR ABİYLE ROL YAPARKEN MAMİ DE VARMIŞ İŞİN İÇİNDE :) 1-2-3 . DENEMDEN SONRA ORTADA Bİ KARAMBOL OLDU CÜNKÜ KALKAMADIK Bİ TÜRLÜ...
Bİ ŞEKİLDE KALKTIKTAN HEMEN SONRA MAMİ ONUMUZE GECTİ GECMEK ZORUNDA KALDI TRAFİKTEKİ SEYİR EDEN ARAÇLARDAN DOLAYI BENDE SKN NİN ÖNÜNE KIRDIM VE BAHADIR ABİYE ZOR ANLAR YAŞATTIK ZATEN VİDEODA 3. ARABADA GÖRÜNÜYOR 1-2 SAAT SONRA BU ENTRESAN VİDEO ORTAYA CIKTI VİDEOYU YAYINLIYAN KENAN ARKADAŞIMIZA GECE 3 TE BU VİDEO NEDİR DİYE SORDUM EGER VARSA BÖLE BİŞEY ARABYI DAHA OTOPARKA KOYMADIM CIKALIM DEDİM YİNEDE SADECE BU KAREYİ YAKALYIP KOYAN ARKADAŞLARA TESEKÜR EDİYORUM CUMARETSİ GÖRÜRŞÜZ :)
34 H 2202 S 2000SAHİİ GÖKHAN ABİME TESKÜR EDERİM ŞİFRESİNİ BENLE PALAŞTIGI İÇİN KENDİSİYLE ZATEN EN AZ 3-4 KERE KALKTIK VE YÜRÜDÜK COK GÜZEL ŞEKİLDE SONUCU VE GÜÇÜ ODA BİLİYO BENDE BİLİYORUM
Bence halen daha hayal kurabiliyorsanız kurun hayallerinizi. Ama abartmayın asırı hayalci olursanız gercekleri göremez olursunuz :)
ng neymiş yaa
30 lu iyi ayarlı sti e92 m3 ün aklını alır onu bi kere yaz kenara..
yazmayım dedim bu konuya gene fatiii cıktı yazıyo geriye kalan herkez tebrikçi demesinler diyede dayanamadım
ya gerçekten ciddimisin bu 500 hp konusunda?keşke ankarada olsaydında deneseydik bi ya bırak böyle bi pozisyonu basar basmaz öne atla gene geçtin sayardım.ama bazı şeyleri bence abartmamak gerek hadi 400 dedin onu anladım bence iyi pilotla o bile imkansızda 500 nerden çıktı ya
maşallah araca kazasız belasız abi ...
[QUOTE=fatiii;6943292]30 lu iyi ayarlı sti e92 m3 ün aklını alır onu bi kere yaz kenara
Oldu yazarim , ben sana mami gecer demedim bu kadar gitmesine sasirmamak lazim gecer gecmez o ayri, bi 92 m3 ne kadar yururse o kadar yurur dedim bu sadece 92 icin dgil baska araclarlada ornek verebilirim zaten mami kendisi isteyenle denerim demis herhangi bir iddasi yok gecer demiyo denerim diyo neden birden bu kadar celallendin anlamadim
E tamam cıksın o zman bı e92 er meydanınada hep beraber ızleyelım :)
benim e92 m3 üm olsa tehlikeye atmazdım kendimi Allah var :D
Yaw bi yazıosunuz sanki mami sti nedir bilmiyor. Adamın altında sti da var. Uc yi de kullandı kaç kere. Neyin ne kadar gittiğini bildiği için yorum yapıo adam. Denerim dio ama denemeye çıkan yok. Haftasonu ben yokum ama ufuk 30r li gc8 le dener fark gorulur ne oluo ne bitio. Yaw ne olacak altiustu 106 diosunuz belki ama ng cok ciddi yuruyor.
ayarı bozuk arabayla veya bir pundunada araba geçip video atmak anlamsız geliyo bana.yoksa ben ne videolar atarım
ama hakkı yenmez maşallah .bende eski 106 cıyım bu kadar yürüyeceği hiç aklıma gelmezdi