Zero Nickli Üyeden Alıntı
Tecruben biraz aci olmus ama bunu genellememelisin cunku basta soyledigin cok yanlisti ya da tecruben seni oyle dusunmeye zorladi ama isin asli oyle degil.Ben dovuslere son derece karsiyim kesinlikle hic adil bulmuyorum hayvanlara yapilan o zulumu tercihen sahiplerinin ringe cikip dovusmesini izlemeyi isterim,bahsettigin kisiyi tanimadigim icin ayrica memnunum aslina bakarsan..Evet barf denen cig et ve sakatatla besleme yontemi var hayvana saf protein ve cig et tadini ogretip vahsilestirmek icin.Gordugunde zaten yara bere icindedir hayvan gormeseydin daha iyiymis aslinda.
Al sana sibirya kurdu gorunumlu bir pitbull daha :) egerki cok sert olmasini istemiyorsan bakacagin cinsin uzak durman gerekenlerde ilk 5 i ceker.japonlarin dunyaya sundugu son derece vahsi bir cins asil amaci dovustur tosa inu cinsiyle beraber japonyada turnuvalar duzenlenen son derece vahsi organizasyonlara alet olan hayvancagizlar aslinda,turnuvalarin icerigine deginmeyecegim hic...Bide bully cutta sormani bekliyorum senden sirayla gidiyoruz ;) :D