Selamlar,
proje yazıyorum ama bir yerde tıkandım site projesi olan var mı canım sıkılıyor ve bir şeyler yazmak istiyorum?
Ve nasıl bir site olsa ihtiyacınızı görürdü? Yada projeleriniz var mı? Her imkanım var şuan tek sıkıntım proje olmaması..
Printable View
Selamlar,
proje yazıyorum ama bir yerde tıkandım site projesi olan var mı canım sıkılıyor ve bir şeyler yazmak istiyorum?
Ve nasıl bir site olsa ihtiyacınızı görürdü? Yada projeleriniz var mı? Her imkanım var şuan tek sıkıntım proje olmaması..
Hangı alanda proje yazıyorsunuz? Kullandıgınız diller nelerdir?
her şeyı bulabıleceğin ebay gıbı bır ssıte
projeden bol ne var ??
Malesef öyle hadi bunu yapalım mantığında birisi değilim ilk önce araştırıyorum harcadığım vakitte bana getirisi nedir diye? end-user araştırması yapıyorum daha sonra gelirin adsense tarzı uygulamalardan mı yoksa sabitlerden mi geliyor vs.vs. diye projeyi baya bir kurcalıyorum..
ciddi anlamda yenilikçi ve yaratıcı olmak lazım şuan nerdeyse her ihtiyaca site yapılmış durumda :)
bence kullanımı kolay bir veri merkezi oluşturabilirsin :)
ör herkez girip araclarına ne yaptığını ne kadar güç aldığını setup'ını vs ekleyerek büyük bir modifiye veritabanı olan bir websitesi hazırlayabilirsin :)
tavsiyem IOS ve android tabanlı uygulamalar yazman yönünde artık teknoloji ilerledi 2000'lerde değiliz web siteleri çok kullanılsa bile şuan moda olan şey app yazmak :)
bence bunun üstüne kafa yorarsan daha iyi olur :)
Not: bilgisayar programcılığını yeni bıraktım IT'ye geçtim ama geçirdiğim 6 yıl boyunca öğrendiğim tek şey modayı takip et ve python'un peşini bırakma :)
Kesinlikle katılıyorum fakat kargo problemi fazla olmayan kullanımı daha kolay bir site bence geç felan değil kolaylıkla yayılıp ün kazanabilir.Ebay in sıkıcılıkları sahinindenin saçmalıkları olmayan her ürün her bütçeyi barındıran geniş yelpazeli bir site mükemmel olurdu.
Takas ve barter kapsayan bir site olabilir.
Sosyal Medya denilen illet (Facebook,Twitter vs.) forum sitelerini bitirdi web sitelerini bitirmesinide az kaldı.Teknoloji ilerledi artık herkez akıllı telefonlarda bunun yerine akıllı telefonlarda apk yazsan daha fazla getirisi olur diye düşünüyorum ben
Atıyorum bir mail adresi var.. xxxx@xmail.com gibi
bende bu adresle, facebook, twitter, google+ gibi yerlere üyeyim. yani bana gelişmeleri aynı zamanda maille bildiren yerlere..
öyle bir site olsun ki, ben bu siteye girdiğimde, görseller dahil, facebookta, twitterda, zartta ve zurtta benim profilimle ilgili paylaşılanları tek sayfa üzerinden görebileyim.. videolar, iletiler, mesajlar ve fotograflar dahil..
Siteye giriyoruz, aşağı akan bir haber sayfası düşünelim..
diyorki saat 18:32 Facebook : arkadaşın schumi , özgür'ün fotografını paylaştı,
diyorki saat 18:34 Twitter : bilmemkim senin "lagaluga" tweetini retweetledi..
gibi..
Tek yerden aynı etkileşimle takip edip cevaplandırabildiğimiz bir site düzenleyebilseydin, gerçekten güzel olur ve çok tutardı diye düşünüyorum.
Kolay gelsin.
çok araştıran çok kafa yoran birikimli ve donanımlı bi arkadaşımızsın sen bununda en iyisini bulup yapacagına inanıyorum
başarılar dilerim
neden aklıma gelen şeyler daha önce birileri tarafından bulunup çatır çatır kullanılıyor oluyorki hep öfff :D
Ekoloji, ekoköy, upcycyle, çevre üzerine bir proje geliştirilebilir. Toplumdan da çok destek görür.
ben şu an bi site yapacak olsam sahibindene alternatif tamamen ücretsiz ve sadece reklam gelirli olacak galeri ve emlakçı barındırmayan bir site yapardım..
Sosyal medyaya gir..
mIRC vardı başta, sonra forumlar ortaya çıktı, eş zamanlı olarak yonja gibi arkadaşlık siteleri türedi, akabinde facebook ve twitter gedli..
mIRC öldü, forumlar son nefesinde, yonja ve türevleri öldü, facebook "bence" sona geldi, twitter ise ilk muadilinde yavaş yavaş terkedilecek.. Hatta bu muadilde GSM üzerinden mesajlaşma ( twitera whatsapp entegrasyonu gibi ) eklenirse daha cazip olabilir..
Var bir sürü fikrim bu yönde, yola girersen detaylandırırız...
La bülent sen niye benim aklıma gelmedin yaa. Olum benim kendi kişisel sitem var, ama Portfolio kısmında tıkandım bir hata var ilerliyemedim öylece bıraktım. Bir ara bakalım la şuna, Jr. Hacker :D
bülbül olm seninı ne işin var böyle işlerle adam gibi sağı solu patlat paranı kazan :D
irc öldü underground takılanlar var kendi kişisel serverlarında hala kullanıyorlar irc yi çünkü takip edilemiyen tek sistem,
forumlar son nefesinde değil bence forumlarda biteli yıllar oldu onbinlerce forum vardı vbulletini indiren phbb yi indren smf yi indiren forum kuruyordu kendine artık kalmadı olması gereken temel işlevi olan 5-10 forum kaldı,
ufak hobisel bir amaçda bir araya gelmiş forumları bunun dışında tutuyorum onlar hiç bir zaman ölmez o hobby kesmi bitmediği sürece çünkü o kesim forumu araç olarak kullnıyor bilgi paylaşımı için zaten reel dede sık sık bir araya geliyorlar.. balıkçılar,Rc car cılar,telsizciler,uyducular,arazi 4x4 cüler,kampçılar v.b gibi..
Twitter şirketleşdi bir nevi ayaklı anlık gazete oldu insanların organize olması için ortak bir platform oldu çok farklı bir misyona kaydı keza facede identify id gibi bir şey oldu 10 sene sonra nüfus cizdanlarında face identify no muz falan olursa hiç şaşırmam bu sitelerin artık site olma dışında misyonları var bence hayatın her alanında her akışında bir entegrasyon oluşturdular
bana kalırsa twitter face youtube gibi siteler artık normal web sitesi profil oluştur insanlar girsin baksın gözüyle bakmıyorum şirketler bile elektronik cihazlarına face twitter youtube eklentileri yada direk ulaşımı sağlıyorsa artık sanaldan çıkıp reel hayatın bir bütünü olmuş demekdir bana göre..
Fırsatlar eksilmez nette adam zamanında one milllion pixeli yapdı milyon dolarlar kazandı basit bir fikirdi kolay bir fikirdi ama tuttdu.. para getiricek güzel projeler hala var ama dediğim gibi kimse böyle fikrini alenen paylaşmaz konuyu açan arkadaş yapmaz başkası okur o yapar .. :)
hacı git app yap telefonlara 1 dolardan sat gitsin :D
Küçük Çaplı Firmalar için Online Teknik Servis yazılımı olabilir. her türlü firma için bikaç değişiklikle uyarlayabilirsin. otomotiv cep telefonu bilgisayar firmaları vs vs.
Yüz yüze gorusebiliriz Abı..
Bakalım ne zaman istersen
Öyle şeylerle isim olmaz :D
Aynen öyle..
Yazmak problem degil ne yazacağını bilmemek problem
Onunla ilgili yazılımım var zaten stok cari felan logo ve etaya 1000 basan yazılımlarım var. Hatta program yapan program var şirketlere bunu veriyoruz tek tık ile istediği programları yazabiliyorlar
işte bizim tükkan için online köpek traş eden bi program yaz hahahaa :D
baya bilgilisin uzun ve bilgini kullanacağın bir proje arıyosun al sana proje :)
ERP programı yaz android ve IOS app'lerinide ekle üstüne tablet telefon için ayrı ayrı
mail sistemini entegre et şirket içi yazışmalar yetkileri dahilinde yöneticiler tarafından görülsün
girdi çıktı üretim sevkiyat vs vs ama cari program gibi değil harbi harbi ERP sistemi olarak yaz :)