User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
70 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Nasıl bir site işinize yarardı?

GuneyOnur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sosyal Medya denilen illet (Facebook,Twitter vs.) forum sitelerini bitirdi web sitelerini bitirmesinide az kaldı.Teknoloji ilerledi artık herkez akıllı telefonlarda bunun yerine akıllı telefonlarda apk yazsan daha fazla getirisi olur diye düşünüyorum ben

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Atıyorum bir mail adresi var.. xxxx@xmail.com gibi
    bende bu adresle, facebook, twitter, google+ gibi yerlere üyeyim. yani bana gelişmeleri aynı zamanda maille bildiren yerlere..
    öyle bir site olsun ki, ben bu siteye girdiğimde, görseller dahil, facebookta, twitterda, zartta ve zurtta benim profilimle ilgili paylaşılanları tek sayfa üzerinden görebileyim.. videolar, iletiler, mesajlar ve fotograflar dahil..
    Siteye giriyoruz, aşağı akan bir haber sayfası düşünelim..
    diyorki saat 18:32 Facebook : arkadaşın schumi , özgür'ün fotografını paylaştı,
    diyorki saat 18:34 Twitter : bilmemkim senin "lagaluga" tweetini retweetledi..
    gibi..
    Tek yerden aynı etkileşimle takip edip cevaplandırabildiğimiz bir site düzenleyebilseydin, gerçekten güzel olur ve çok tutardı diye düşünüyorum.
    Kolay gelsin.
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

coder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Atıyorum bir mail adresi var.. xxxx@xmail.com gibi
    bende bu adresle, facebook, twitter, google+ gibi yerlere üyeyim. yani bana gelişmeleri aynı zamanda maille bildiren yerlere..
    öyle bir site olsun ki, ben bu siteye girdiğimde, görseller dahil, facebookta, twitterda, zartta ve zurtta benim profilimle ilgili paylaşılanları tek sayfa üzerinden görebileyim.. videolar, iletiler, mesajlar ve fotograflar dahil..
    Siteye giriyoruz, aşağı akan bir haber sayfası düşünelim..
    diyorki saat 18:32 Facebook : arkadaşın schumi , özgür'ün fotografını paylaştı,
    diyorki saat 18:34 Twitter : bilmemkim senin "lagaluga" tweetini retweetledi..
    gibi..
    Tek yerden aynı etkileşimle takip edip cevaplandırabildiğimiz bir site düzenleyebilseydin, gerçekten güzel olur ve çok tutardı diye düşünüyorum.
    Kolay gelsin.
    Onu yapan browser eklentileri var malesef..
    RESPECT YOUR ELDERS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onu yapan browser eklentileri var malesef..
    bunların hepsini tek bir ekrandan halledebiliyormu bu eklentiler ya.. ayrı ayrı log in yapmadan?
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunların hepsini tek bir ekrandan halledebiliyormu bu eklentiler ya.. ayrı ayrı log in yapmadan?
    Aynen öyle tek bir şekilde log in olmasına bile gerek kalmadan browserınızdan bilgileri alıyor..
    RESPECT YOUR ELDERS

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok araştıran çok kafa yoran birikimli ve donanımlı bi arkadaşımızsın sen bununda en iyisini bulup yapacagına inanıyorum
    başarılar dilerim
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neden aklıma gelen şeyler daha önce birileri tarafından bulunup çatır çatır kullanılıyor oluyorki hep öfff

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ekoloji, ekoköy, upcycyle, çevre üzerine bir proje geliştirilebilir. Toplumdan da çok destek görür.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 16EC813 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok araştıran çok kafa yoran birikimli ve donanımlı bi arkadaşımızsın sen bununda en iyisini bulup yapacagına inanıyorum
    başarılar dilerim
    Eyvallah abi teşekkür ediyorum..
    neden aklıma gelen şeyler daha önce birileri tarafından bulunup çatır çatır kullanılıyor oluyorki hep öfff
    to be or not to be tövbe tövbe
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ekoloji, ekoköy, upcycyle, çevre üzerine bir proje geliştirilebilir. Toplumdan da çok destek görür.
    Detay alabilir miyim?
    RESPECT YOUR ELDERS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben şu an bi site yapacak olsam sahibindene alternatif tamamen ücretsiz ve sadece reklam gelirli olacak galeri ve emlakçı barındırmayan bir site yapardım..

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sosyal medyaya gir..

mIRC vardı başta, sonra forumlar ortaya çıktı, eş zamanlı olarak yonja gibi arkadaşlık siteleri türedi, akabinde facebook ve twitter gedli..

mIRC öldü, forumlar son nefesinde, yonja ve türevleri öldü, facebook "bence" sona geldi, twitter ise ilk muadilinde yavaş yavaş terkedilecek.. Hatta bu muadilde GSM üzerinden mesajlaşma ( twitera whatsapp entegrasyonu gibi ) eklenirse daha cazip olabilir..

Var bir sürü fikrim bu yönde, yola girersen detaylandırırız...

CooLeqenD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    La bülent sen niye benim aklıma gelmedin yaa. Olum benim kendi kişisel sitem var, ama Portfolio kısmında tıkandım bir hata var ilerliyemedim öylece bıraktım. Bir ara bakalım la şuna, Jr. Hacker
    Otomobil Fotoğrafcısı

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bülbül olm seninı ne işin var böyle işlerle adam gibi sağı solu patlat paranı kazan

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    irc öldü underground takılanlar var kendi kişisel serverlarında hala kullanıyorlar irc yi çünkü takip edilemiyen tek sistem,

forumlar son nefesinde değil bence forumlarda biteli yıllar oldu onbinlerce forum vardı vbulletini indiren phbb yi indren smf yi indiren forum kuruyordu kendine artık kalmadı olması gereken temel işlevi olan 5-10 forum kaldı,

ufak hobisel bir amaçda bir araya gelmiş forumları bunun dışında tutuyorum onlar hiç bir zaman ölmez o hobby kesmi bitmediği sürece çünkü o kesim forumu araç olarak kullnıyor bilgi paylaşımı için zaten reel dede sık sık bir araya geliyorlar.. balıkçılar,Rc car cılar,telsizciler,uyducular,arazi 4x4 cüler,kampçılar v.b gibi..

Twitter şirketleşdi bir nevi ayaklı anlık gazete oldu insanların organize olması için ortak bir platform oldu çok farklı bir misyona kaydı keza facede identify id gibi bir şey oldu 10 sene sonra nüfus cizdanlarında face identify no muz falan olursa hiç şaşırmam bu sitelerin artık site olma dışında misyonları var bence hayatın her alanında her akışında bir entegrasyon oluşturdular

bana kalırsa twitter face youtube gibi siteler artık normal web sitesi profil oluştur insanlar girsin baksın gözüyle bakmıyorum şirketler bile elektronik cihazlarına face twitter youtube eklentileri yada direk ulaşımı sağlıyorsa artık sanaldan çıkıp reel hayatın bir bütünü olmuş demekdir bana göre..

Fırsatlar eksilmez nette adam zamanında one milllion pixeli yapdı milyon dolarlar kazandı basit bir fikirdi kolay bir fikirdi ama tuttdu.. para getiricek güzel projeler hala var ama dediğim gibi kimse böyle fikrini alenen paylaşmaz konuyu açan arkadaş yapmaz başkası okur o yapar ..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hacı git app yap telefonlara 1 dolardan sat gitsin

asulus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Küçük Çaplı Firmalar için Online Teknik Servis yazılımı olabilir. her türlü firma için bikaç değişiklikle uyarlayabilirsin. otomotiv cep telefonu bilgisayar firmaları vs vs.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sosyal medyaya gir..

mIRC vardı başta, sonra forumlar ortaya çıktı, eş zamanlı olarak yonja gibi arkadaşlık siteleri türedi, akabinde facebook ve twitter gedli..

mIRC öldü, forumlar son nefesinde, yonja ve türevleri öldü, facebook "bence" sona geldi, twitter ise ilk muadilinde yavaş yavaş terkedilecek.. Hatta bu muadilde GSM üzerinden mesajlaşma ( twitera whatsapp entegrasyonu gibi ) eklenirse daha cazip olabilir..

Var bir sürü fikrim bu yönde, yola girersen detaylandırırız...
    Yüz yüze gorusebiliriz Abı..
    Alıntı CooLeqenD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    La bülent sen niye benim aklıma gelmedin yaa. Olum benim kendi kişisel sitem var, ama Portfolio kısmında tıkandım bir hata var ilerliyemedim öylece bıraktım. Bir ara bakalım la şuna, Jr. Hacker
    Bakalım ne zaman istersen
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bülbül olm seninı ne işin var böyle işlerle adam gibi sağı solu patlat paranı kazan
    Öyle şeylerle isim olmaz
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    irc öldü underground takılanlar var kendi kişisel serverlarında hala kullanıyorlar irc yi çünkü takip edilemiyen tek sistem,

forumlar son nefesinde değil bence forumlarda biteli yıllar oldu onbinlerce forum vardı vbulletini indiren phbb yi indren smf yi indiren forum kuruyordu kendine artık kalmadı olması gereken temel işlevi olan 5-10 forum kaldı,

ufak hobisel bir amaçda bir araya gelmiş forumları bunun dışında tutuyorum onlar hiç bir zaman ölmez o hobby kesmi bitmediği sürece çünkü o kesim forumu araç olarak kullnıyor bilgi paylaşımı için zaten reel dede sık sık bir araya geliyorlar.. balıkçılar,Rc car cılar,telsizciler,uyducular,arazi 4x4 cüler,kampçılar v.b gibi..

Twitter şirketleşdi bir nevi ayaklı anlık gazete oldu insanların organize olması için ortak bir platform oldu çok farklı bir misyona kaydı keza facede identify id gibi bir şey oldu 10 sene sonra nüfus cizdanlarında face identify no muz falan olursa hiç şaşırmam bu sitelerin artık site olma dışında misyonları var bence hayatın her alanında her akışında bir entegrasyon oluşturdular

bana kalırsa twitter face youtube gibi siteler artık normal web sitesi profil oluştur insanlar girsin baksın gözüyle bakmıyorum şirketler bile elektronik cihazlarına face twitter youtube eklentileri yada direk ulaşımı sağlıyorsa artık sanaldan çıkıp reel hayatın bir bütünü olmuş demekdir bana göre..

Fırsatlar eksilmez nette adam zamanında one milllion pixeli yapdı milyon dolarlar kazandı basit bir fikirdi kolay bir fikirdi ama tuttdu.. para getiricek güzel projeler hala var ama dediğim gibi kimse böyle fikrini alenen paylaşmaz konuyu açan arkadaş yapmaz başkası okur o yapar ..
    Aynen öyle..
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hacı git app yap telefonlara 1 dolardan sat gitsin
    Yazmak problem degil ne yazacağını bilmemek problem
    Alıntı a_them Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Küçük Çaplı Firmalar için Online Teknik Servis yazılımı olabilir. her türlü firma için bikaç değişiklikle uyarlayabilirsin. otomotiv cep telefonu bilgisayar firmaları vs vs.
    Onunla ilgili yazılımım var zaten stok cari felan logo ve etaya 1000 basan yazılımlarım var. Hatta program yapan program var şirketlere bunu veriyoruz tek tık ile istediği programları yazabiliyorlar
    RESPECT YOUR ELDERS

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işte bizim tükkan için online köpek traş eden bi program yaz hahahaa

volume81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    baya bilgilisin uzun ve bilgini kullanacağın bir proje arıyosun al sana proje

ERP programı yaz android ve IOS app'lerinide ekle üstüne tablet telefon için ayrı ayrı
    mail sistemini entegre et şirket içi yazışmalar yetkileri dahilinde yöneticiler tarafından görülsün

girdi çıktı üretim sevkiyat vs vs ama cari program gibi değil harbi harbi ERP sistemi olarak yaz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)