Karadayı'S2000 & srp evo & black mamba & uc sti &karısık roll night
cumartesi gecesi cok guzel denemeler yapıcaktık maalesef istanbulda herkesin haberi olması otobanda 50 araba olunca pek saglıklı denemeler olmadı benim araç içinden cektıgım videolar var
vedat abim erdem abim cuneyt abim olsun herkesle dostca denemeler yapıldı gecme gecılme derdimiz olmayan insanlarız hepimiz yorum yaparken ona gore yapın sorun olmasın yorum yapanlarla aramızda
4 cekerlerle 60 ta bastıgımda 2nci viteste patınaj cekıyorum black mamba direk 2 boy acıyor bana o hızda denediğimizde ama 4 e atamadıgı için hep yarım kaldı
85 gibi bastıgımızda bi kacında 4 e atamadı erdem abim attıgı video bitane buldum 210 a kadar basmısız yarım boy onde ben bırakmak zorunda kaldım onumde arac oldu
bazı denemelerde aracların ruzgarından benım araba serit degıstırdı tehlıkeler atlattım
3 lu denemede izlemeye gelen cupra bana engel oluyor denemeye gelmems ızlemek ıcın basıyor ama bni tehlikeye attı baska videolardada var yuklemedıgım cok gereksız araclar vardı denemeyipte gelen
srp evo vedat abımle bır ıkı kere deneyebıldık tır cıktı vs araclarımız denk en fazla 1ya da 2 boy oynuyor oda ilk basmalarda once basmalardan olabılıyor.masallah srp evoya
uc sti basıncı azdı bılıdıgım kadarıyla arac sahıbi apo abi yorum yapar
gelip deneyenlerin ayagına saglık elimden geldiğince baska deniyenleri cekmeye calıstım
dısardan videolar varsa isteyen konuya yukluyebılır .
aracların basınclarını merak edenler sorsun arac sahibi yazmak isterse yazar
karadayı s2000 e70 yakıt 1.5 bar basınc
22-09-2013, 20:55
Sh4rk
Link alabılırmıyız?
22-09-2013, 21:00
TURBO_S2K
arda şu yellow box işini hallettin mi??
bütün araçlara maşalah
22-09-2013, 21:01
ardacngns
Alıntı:
TURBO_S2K Nickli Üyeden Alıntı
arda şu yellow box işini hallettin mi??
bütün araçlara maşalah
yok knka halledemedim ama 4 te 200 yapmıyor 100-200 basarken baktım dbn cihazı olcmuyor 5 e atınca olcuyor tahmın ettıgım gıbı olmadı nedense final drive
22-09-2013, 21:12
aybarsdnr
önüne çıkan araçlardan basamamışsın doğru düzgün. maaşallah ardacım. daha da iyi olacağı kesin
22-09-2013, 21:19
ardacngns
Alıntı:
aybarsdnr Nickli Üyeden Alıntı
önüne çıkan araçlardan basamamışsın doğru düzgün. maaşallah ardacım. daha da iyi olacağı kesin
saol kardesm dıger aracların yanlarından gecerken bıle tehlıke yarattı s2000 hem turbo hem hafif virajda dip gaz cok sakat oldu
22-09-2013, 21:23
orcunnn
akşam baya baya yıldızlar geçiti olmuş ama bence 4 5 araç çıkıp deneseydiniz güzel olurdu
arda suan aracın nasıl ? bana kırmızıdan yavaş gıbı geldi süre alabildinmi
erdem abi maşallah çıkmıssın sahnelere sonunda çok güzel gidiyor
22-09-2013, 21:23
Eray Yümsel
Arda direksiyonun çok iyi allah kaza bela vermesin morukcum maşallah
22-09-2013, 21:30
ardacngns
Alıntı:
orcunnn Nickli Üyeden Alıntı
akşam baya baya yıldızlar geçiti olmuş ama bence 4 5 araç çıkıp deneseydiniz güzel olurdu
arda suan aracın nasıl ? bana kırmızıdan yavaş gıbı geldi süre alabildinmi
erdem abi maşallah çıkmıssın sahnelere sonunda çok güzel gidiyor
baska zaman denıyecegım zaman ozel haberlesıp hafta içi denıcem kırmızıdan yavas dıyemem aynı gibiler benim ayarı tam bıtırmedık ozgunle su an cok yakınlar kırmızı bi cıtır saliselik farklarla hızlı saglıklı dbn olcemedım roll yaptıgım için eğim yakalamak lazm vs
22-09-2013, 21:31
ardacngns
Alıntı:
Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı
Arda direksiyonun çok iyi allah kaza bela vermesin morukcum maşallah
saol kankacım video koymussun face e elıne saglık buraya da yukluyebılırsen iyi olur herkes izlemiş olur
22-09-2013, 21:32
orcunnn
Alıntı:
ardacngns Nickli Üyeden Alıntı
baska zaman denıyecegım zaman ozel haberlesıp hafta içi denıcem kırmızıdan yavas dıyemem aynı gibiler benim ayarı tam bıtırmedık ozgunle su an cok yakınlar kırmızı bi cıtır saliselik farklarla hızlı saglıklı dbn olcemedım roll yaptıgım için eğim yakalamak lazm vs
olur kanka suan ciddi hızlı zaten kısa zamanda en iyi hale getirecegını biliyorum
turbo s2000 senden sorulur :icon_tup:
22-09-2013, 21:35
Kekuti*
Hepsine tek tek masallah. Safak abi yoktu sanirim, o da olsa cok daha eglenceli olurdu. Arda pampa aracina masallah, sonunda birisi yurutuyor su arabayi :)
Erdem abiye ayri bir parantez acmak lazim.. Kanatsiz da guzel olmus, ama su 4 u coz artik be abi :) Black mamba fenomenimiz..
Cuneyt abi, Supra da harika videolarda.. Erdem abiyle denemede ne oluyor sariyorsunuz sanirim ?
Tum araclara Allah kaza bela sorun vermesin hep kossunlar Insallah :)
Siyah subaru UC mi ?
22-09-2013, 21:38
Eray Yümsel
Alıntı:
saol kankacım video koymussun face e elıne saglık buraya da yukluyebılırsen iyi olur herkes izlemiş olur
Morujk teldeyim- sen kopyala yapıştırsana zamhet :D
22-09-2013, 21:42
ardacngns
Alıntı:
Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı
Morujk teldeyim- sen kopyala yapıştırsana zamhet :D
face ten alamıyorsun ki nasıl yapılıyor bilmiyorum sen yaparsın ya da bilen yapsı knka :)
22-09-2013, 22:06
ceco
maşallah maşallah 500+ güzel bi gece olmuş. UC stı ya eskisi gibi gitmiyor yada artık rakipleri çok hızlandı :) apo abi gereğinin yapılmasını arzederim.
arda maşallah s2000 ciddi hızlı
kazasız belasız keyifli gazlamalar arkadaşlar.
22-09-2013, 22:10
orcunnn
Alıntı:
ceco Nickli Üyeden Alıntı
maşallah maşallah 500+ güzel bi gece olmuş. UC stı ya eskisi gibi gitmiyor yada artık rakipleri çok hızlandı :) apo abi gereğinin yapılmasını arzederim.
arda maşallah s2000 ciddi hızlı
kazasız belasız keyifli gazlamalar arkadaşlar.
kanka yoksun piyasada sensiz tadı çıkmaz ;)
22-09-2013, 22:14
Erol
hızlı bir gece olmuş. deneyen araçlar çok iyi..
cam car'a tşk.
22-09-2013, 22:49
gökh@n_gr
Tüm araçlara maşallah tüm hızlılar toplanmış. Fakat araca müthiş hakimsin nazar değmesin tebrik ediyorum.
22-09-2013, 23:10
_muhaRRem
denemeler bayağı güzel olmuş , arda kankicim şu arkadan tamon tampona basma işini bırak hiç güvenli değil , seviyoruz seni , daha ilerde çok araba yapıcaz :)
Amaç geçmek geçilmek değil hem eksikleri görmek hemde zevk yapmaktı ben keyif aldım kendi adıma teşekkür ederim.
4 ncü vitesimde problem var. 100 200 Rolling yaparken ölçtüğümden 65 gibi basıp 2 3 4 ncü vites olarak 5.7 yapmışım ama vites geçişim 3 ten 4 e 0.93 müş maalesef. Bu hafta onuda çözmeye uğraşıcaz. Daha iyi süre geliceğine inanıyorum.
23-09-2013, 00:55
ümitech
maşallah küheylanlara, Allah hepinizin araçlarını içinize sindirsin.
şampiyonlar ligi olmuş,
23-09-2013, 07:43
mody
tüm araçlara maşallah, çok keyifli bir geceydi :)
23-09-2013, 07:55
x_power
Alıntı:
yok knka halledemedim ama 4 te 200 yapmıyor 100-200 basarken baktım dbn cihazı olcmuyor 5 e atınca olcuyor tahmın ettıgım gıbı olmadı nedense final drive
bu yellow box arıza yapıyo ben takmıştım 6 ay sonra arıza yaptı cıkardım km de değişkenlik gösteriyo stabil değildi gidişi etkiliyo
23-09-2013, 07:59
orcunnn
Alıntı:
ERDEMM Nickli Üyeden Alıntı
Ardacım ayağına sağlık.
Amaç geçmek geçilmek değil hem eksikleri görmek hemde zevk yapmaktı ben keyif aldım kendi adıma teşekkür ederim.
4 ncü vitesimde problem var. 100 200 Rolling yaparken ölçtüğümden 65 gibi basıp 2 3 4 ncü vites olarak 5.7 yapmışım ama vites geçişim 3 ten 4 e 0.93 müş maalesef. Bu hafta onuda çözmeye uğraşıcaz. Daha iyi süre geliceğine inanıyorum.
Erdem abi çok iyi süreler maşallah nos basıyormsun bu sureyi yaparken
23-09-2013, 08:20
ysf20
bütün araçlara maşallah gerçekten çok iyiler
23-09-2013, 08:32
ademsezer
maşallah gençler
23-09-2013, 08:51
brs_odbs
Bütün araçlara maşallah hepsi birbirinden iyi
23-09-2013, 09:07
Patisever
istanbulun en hızklıları yanyana gelmiş masallah özellikle teketek denemeleri izlemek sahane olurdu
23-09-2013, 09:17
ardacngns
Alıntı:
_muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı
denemeler bayağı güzel olmuş , arda kankicim şu arkadan tamon tampona basma işini bırak hiç güvenli değil , seviyoruz seni , daha ilerde çok araba yapıcaz :)
dogru soluyorsun kankıcım dayanamıyoruz yapıyoruz hem video olsun deniyenleri cekıyım die ugrasıyorum kımse go pro almıyor aracına cekıyım derken ölen ben olucam :)
23-09-2013, 09:21
Selcuk_RoL
Alıntı:
dogru soluyorsun kankıcım dayanamıyoruz yapıyoruz hem video olsun deniyenleri cekıyım die ugrasıyorum kımse go pro almıyor aracına cekıyım derken ölen ben olucam :)
Allah korusun lan:D kanka deme oyle seyler ya arabanin hakkini veriyosun valla kazasiz belasiz massallah tum araclara
23-09-2013, 09:52
ardacngns
Alıntı:
EK648 Nickli Üyeden Alıntı
Allah korusun lan:D kanka deme oyle seyler ya arabanin hakkini veriyosun valla kazasiz belasiz massallah tum araclara
saol knkacım şaka tabi bi yana bence inan korktum bi kac kere hafif virajlı yolda 200 ustu dip gaz gitmek 600 hp arabada inan zor
23-09-2013, 10:01
ardacngns
Alıntı:
Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı
Hepsine tek tek masallah. Safak abi yoktu sanirim, o da olsa cok daha eglenceli olurdu. Arda pampa aracina masallah, sonunda birisi yurutuyor su arabayi :)
Erdem abiye ayri bir parantez acmak lazim.. Kanatsiz da guzel olmus, ama su 4 u coz artik be abi :) Black mamba fenomenimiz..
Cuneyt abi, Supra da harika videolarda.. Erdem abiyle denemede ne oluyor sariyorsunuz sanirim ?
Tum araclara Allah kaza bela sorun vermesin hep kossunlar Insallah :)
Siyah subaru UC mi ?
kardesım yorumun için tesekkur ederim beni biliosn yapıp satıp topluma turbo arac kazandırıyorum :) karadayıya binerken yine satıcam :)
erdem abinin vites gecişleri iyi olsa cok iyi olucak 100.200 5 sn cıkarır tahmınım
23-09-2013, 10:07
Volkann
maşallah kazasız belasız.
23-09-2013, 10:11
Kekuti*
Alıntı:
kardesım yorumun için tesekkur ederim beni biliosn yapıp satıp topluma turbo arac kazandırıyorum :) karadayıya binerken yine satıcam :)
erdem abinin vites gecişleri iyi olsa cok iyi olucak 100.200 5 sn cıkarır tahmınım
Hepsine kocaman Maşallah ! :icon_tup:
23-09-2013, 10:17
stlegal
deneyen araçlara maşallah edo bu 4ü yap artık :) ardacım maşallah kardeşim .bide denemiyen arabaların özellikle cupracının içtiğinden istiyorum ..