http://videos.streetfire.net/video/E...-vs_168912.htm
Printable View
fn2 ye uzuldum o jantlar bence boyanmaz sıyaha :(
oz ultraleggera var.kırmızı şerit lazım sadece.
Astra başarılı gitmiş :)
bu arada araçlar guzl gıdıyo fn2 harıcınde :)
yeni type-r bekleneni veremiyor heralde,ciddi biçimde geçiyor eski kasa.
Maşallah araçlara.
ahh RS olacktı :hihih:
Videodaki FN2 Stock mu acaba ?
pardon video girişine dikkat etmemişim CAİ yazıyor sadece :) güzel video olmuş izlemesi zevkli..
omamp fn2 de cai, ep3 de Dc egsoz,60mm ara boru,Dc race headers ve Cai var..
Güzel denemeydi sakin ve serin havada ;) Drag sonrası gazımızı attık ;)
astra tahminimden iyi gitmiş, chip falan varmı acaba ? denemeler çok güzel olmuş maşallah FAN'a :icon_tup:
Maşallah ep3'e çok güzel gitmiş...
videolar muazzam elerınıze sağlık.. gunduz ızlemesı başka oluyor;)
coupe turbo sahane gitmıs.. cok sağlıklı olduğu belli videolardan.. ilk denemede hatta ep3le gidıo noluyo fılan dıodum başlarda :)
fn2 nınde bıraz modifiyeye ıhtıyacı var az gerıde kalmıs...
maşallah guzel yurumuş araçlar. ama ep3 teketek deneseydı 2 sınede daha cok acardı.
Zübeyir teşhisin çok doğru ;)
Rakım 1200 ve acaip etkiliyo ayrıca yanına bir kişi almak turboya oranla daha dezavantajlı ;)
fn2 pek yürümüyor gibi
Astra'da sadece remus son susturucu olması lazım, arkadaşın arabasıydı satıldığını burda öğrendim:) Sağlıklı ve çok temiz bir arabaydı hayırlı olsun. fn2 beklediğimden kötü çıktı, kaç kiloydu bunlar?
FN 2 ye berkın dedıgı gıbı bırı kat ıptalı yapsın sonra bı daha deneyın.. sonuca ınanmıyacaksınız
süper bir video !!!
ne zamandır beklediğim bir denemeydi
emeği gecenlere teşekkür ederim
güzel video olmuş beğendim FN2 Lerin daha çok işi var ama gidicek onlarda inşallah :)
kataliözr yüzünden 25 hp kayı oldğunu hondada çalışan arkadaşımın ingiltrede honda motorunu dizayn eden ekiple birebir görüştüklerinde ona sölemişler
türkiye gittiğinde söle kat iptali yaparlarsa ii güç alırlar demiş elemenlar :D
peki fn2 deki camshaftlar ep3 e takılmazmı acep :D o zmn onlarda alsın bi +25 hp
valla arkadaşıma camshaft farklı demişler
ztn bişiler farklı olmasa güç nerden gelcekki
gerçekten çok güzel bi video olmuş tüm araçlara maaşallah,,,,ne zamandır benimde merak ettiğim araçlardı bunlar,,,,,,özellikle sağlıklı bi astra coupe turbonun nası gittiğini görmek açısından çok güzel oldu....... alan arkadaşada hayırlı olsun...............
astra iyi yürümüş demek chip felan olsa 1. gelecek
fn2 sahibi arkadas satmayı felan düsünüyorum dedi..bu bilgileri okumasını tavsiye edecem..210,215 hp.lere cekerse cok daha iyi gider..benim alet 214hp.bu kilosuyla..bu arada astrada arıza ısıgı yanıyordu ona ragmen deneyip gormek istedigi icin bastık..mevcut yazılımdan supheleri var arızası ve yazılımı yenilendiginde birdaha bakacaz.
güzel deneme olmuş kadir abi maşallah
:icon13: fn2 hayal kırıklığı...
Başarılı bir video, tebrikler.. Astra yaşına göre oldukça diri duruyor, maş diyelim...
başarılı bi video teşekkür ederiz.EP3 forever
ben fn2 nin sahibi olsam yürümüyo die canımı sıkcağıma 2 dk arayla gider önce ep3 ün içinde ondan inip fn2 ye oturup şöle tavandan tabana bi süzerim arabanın içini tekrardan
biraz rahatlatır herlade arkadaşı :)
güzel bir video ama gri typer üzdü beni