içi güzel diye CTR alan kimse yoktur sanırım... :D
Printable View
fn2ler hiçbir zman ep3 gibi olamicak ama içi we dışı 1 numara gerçekten
valla fn2 sahipleri birer birer satılık ilanı veriyorlar.. bir eksiklik var aşikar...
piyasada focus st gibi bir araç varken type r almanın bir tek nedeni olabilir zaten. o da vergi. yeni type r rakipleri karşısında zayıf kalıyor.
Focus RS e gelene kadar bi ton araba var, seni fordçu seni :D:D 2.5 lt hacimle düşük beygir gücü :D :D
fn2 ıle st yururlerken aralardan suzule suzule gelen cupra gelır ve gecer( hadı bakalm) :d konu deıstı gene :D
yeni fn2 de honda belki revizyona gider siz ne dusunuyosunuz...2004te revize edıldı...hafifletme calısmaları vtecin 200 dewır yukarı cekilmesi....bakarsınız kucuk bı turboda koyarlar:D yeni nesil araclar hep beslemeli...
tabıkı daha ıı yurumus veya yurumemıs olabılır...bazı arkadaslar 2002ler daha ıı yuruyor dıyolar bazıları grıler bazıları kırmızılar vb...:D hafıf volantın uzunda gerı kaldıgı solenıyor...arabaların cıgerıde fark eder...2002 gecen 2004 yok mu? onemlı olan hondanın ıılestırme calısmaları...ins daha cıddı revızyonlara gıdılırde type r severler yenı kasa alabılırler....mesela ben ep3 umu fn2 ıcın hayatta satmam...hatta ep3 almadan once 0 fn2 alıyodum araba trde sadece 3 tane vardı (ilk gelen parti) elektronik gaz kelebegini duyunca hemen sogudum...
2002 gecen arkadaslarım var...bende gectım gecıldımde belli olmuyo;)genel kanı suu 2de rollde ...2 3 kafa kafaya 4 te 2004 5te 2002 gelır 6 da one cıkar...ama bı arkadasım denedıgınde tam tersı oldu...2 3 kafa kafaya 4te 2002 5te 2004 tren gıbı yurudu...dedıgım gıbı onemlı olan cıger ve shifting:icon_tup: ben 1 tane 2002ye gecıldım...arabaya aldıgım gunun ertesı gunu...ama denedıgım aracta cok cıgerlıydı...bakalım denıcez baska 2002lerle
Balıkesirden stock Typer ile deneyip geçildiğin oldumu Erdem ?
Senin arabayı geçmesi pek mantıklı gelmedi zaten..Bence mertte değildir..izmirde iki tane gri yokya..
her zaman ep3 ;)
02- 04 den daha yıyı yuruyo dıye bişi yok. bızım BMK reşit in iddası sadece :)
çok güzel denemeler olmuş, video ise çok keyifli....seviyorum gündüz videolarını:)
tüm araçlara maşallah:icon_tup:
fakat değinmeden edemicem,
birkaç ay önce karşılaştırmalarda bölümünde stock vti & stock astra coupe turbo karşılaştırması açılmıştı, yapılan yorumların çoğundada astra ezik duruma düşürülmüştü.
Bu video tahminler ile gerçekler arasında güzel bir köprü olmuş oldu:p;)
kazasız belasız:)
FN2 müthiş hayal kirikliği yaşatti bende....sadece kat iptali ile kapanacak bi farka benzemiyorki zaten yürüyen ep3 te egzoz sistemi ile cai var sadece....fn2 yazilimli olasa bile ep3 yine götürür gibi geliyor....
ewet değiştiriyor şüphesiz....ama benim orda sölemek istediğim değiştirmiyor demek değildi....orda şundan bahsettim ep3 şu durumda olsa bir değişiklik olmadan ve fn2 ye ep3 teki sistemi uygulayip üstüne bide yazilim koysak yinede ep3 alacaktir anlamindaydi....:icon_tup:
bu 2002-2004 olayinda da ***** yasakli sitede 2002 chipli ve 2004 stock type-r roll videosu vardi....2004 roll yapilan ilk viteste öne atliyordu sonra 2002 alip gidiyordu yanilmiyosam....bulabilirsem linki paylaşirim...
:D:D butun dunya volantı hafıfletmeye calısıyo bız agırlastırmaya:D
en basıt hesap F=m.a f aynı...m buyurse ivme kuculur...ama agır volantın tork verdıgı soylenıyor...o sebepten dolayı 5 ve 6da daha ıı yurudugu soylenıyor...ama mantık olarak dusunelım...5 vıtes 180 km ıle gıderken 2002 ıle 2004 roll yapıyo mesela:D gazı basılınca volant ıvme almaya calısacak hafıf olanın daha cabuk ıvmelenmesı gerekır...?
neyse karısık mevzu:D japon yapmıs bınıyoz ıste:D
aslinda 2002 ctr volani eger debriyaj degistirdiyse orjinal agirliginda olmasi mumkun degil zaten;
***** tornada yeni debriyaj seti icin alistiriliyor, yuzeyden aliniyor falan..
Başka açılardan iki video daha ;)
http://videos.streetfire.net/video/F...Ctr_169149.htm
http://videos.streetfire.net/video/C...upe_169147.htm
(Fn2 nin aynaya dikkat :) )
masallah siyah typR cok iyi :)
gunduz denemesi iyi olmus ya valla bırktık gece roling videolarından :D
valla ben hiç gormedım daha 5-6 da alıp başını gıdenı kendı aracımda denedıgım kişilerde . bence sehir efsanesi o :) hatta ınternette bı vıdeom vardı onumde 2 tane 03 model hondatalı tek kısı bende 2 kişiyken hondatasız. o vıdeoyu ızle ozamanda hafıf volan daha ıyı dıyıceksın :)
Allahım sana şükürler olsun sonunda kiltlenmeyen bi konu açabildim :hehe: