-
07.07.2008 kalabalık gece
-
-
çok güzel geçmişe benziyo valla.. kaliteli araçları bi yerde görmek çok güzel.
-
hulk ve sarı s2k çok güzel maşallah
-
Taze taze , BG yok ama sanki oralarda , kambersiz dugun olur mu yahu :D
-
-
Çok güzel bir buluşma olmuş tebrikler. Videolarıda sabırsızlıkla bekliyoruz
-
BG de var hepsi var birazdan videolar gelicek
-
Güzelmiş buluşma cidde güzelce kurtlarınız dökmüşsünüzdür :)
-
yurt dışı buluşmalara benzemiş NIF'de orada hulk'da s2klar vb... bomba olmuş videoları bekliyoruz neresi ora ?
-
Fotolardan cok güzel bir gece oldugu anlasılıyor...
videoları bekliyoruz...:)
-
çok güzel geceydi, fotolar süper ellerinize sağlık:)
-
valla benim için rezalet bi geceydi gelen koydu geçen koydu ..ama yinede gayet eylenceli bi gece oldu napalım geçile geçile geçicez ciğersiz çıktı şerefsiz arabam .bi fitil e ihtiyacı var galiba:)
-
Alıntı:
GKH`S2K Nickli Üyeden Alıntı
valla benim için rezalet bi geceydi gelen koydu geçen koydu ..ama yinede gayet eylenceli bi gece oldu napalım geçile geçile geçicez ciğersiz çıktı şerefsiz arabam .bi fitil e ihtiyacı var galiba:)
binlerce modiye parçası war s2k ayrıcalıklı bir araç oole deme
-
Gökhan senin arabanında maşallahı var öle deme benim arkamdan 10 boy geriden geliyorsun ne olsun daha hahahahhahahahaaaa
videolara az kaldı
-
Resimler güzel..Herhalde Hulkun gecesi olmuş ;)
-
Alıntı:
miniks Nickli Üyeden Alıntı
Gökhan senin arabanında maşallahı var öle deme benim arkamdan 10 boy geriden geliyorsun ne olsun daha hahahahhahahahaaaa
videolara az kaldı
kanka 3 boydu hani 5 boy oldu şimdide 10 boymu vay beeee:D
-
Durun adama s2k yi yaktırcaksınız :)
-
Alıntı:
GKH`S2K Nickli Üyeden Alıntı
kanka 3 boydu hani 5 boy oldu şimdide 10 boymu vay beeee:D
ya kanka kalbimi kırıyorsun ama lafın gelişi söledim en son ama bir domates kamyonu seni solluyodu sanki
-
-
Güzel denemeler sanki daha videlar gelecek gibi..
Araç içi videoları bambaşka oluyo ;)
-
fena gece ;) butun araclara masallah...
-
Alıntı:
chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı
Resimler güzel..Herhalde Hulkun gecesi olmuş ;)
Hulk dün bildigin şişti hiç benim gecem olamadı sogukken cok güseldi
gercekten sarı s2k ile top speede gidişimiz ama sonra bir ısındı radyator yüzünden sonra adam olmadı nedense birazda sıcaktı dün gece nemde vardı onun da etkisi var tabiki
dün gecenin başarılısı bence BY
-
valla süper denemeler kaliteli araçlar vide dikkatimi çekti burda benzınlıkde aynıanda 3araba bıle durdurmuyolar :D
-
Alıntı:
Hulk dün bildigin şişti hiç benim gecem olamadı sogukken cok güseldi
gercekten sarı s2k ile top speede gidişimiz ama sonra bir ısındı radyator yüzünden sonra adam olmadı nedense birazda sıcaktı dün gece nemde vardı onun da etkisi var tabiki
dün gecenin başarılısı bence BY
by nın onde oldugu vıdeo gormedım ben..baska vıdeo var mı?
-
nıf ' ın yokmu hiç denemeleri oda pskopat
-
bende başka video yok dün gece arac içi hiç çekilmedi sanırtsam herkes tek kişiydi cünkü
-
Alıntı:
bende başka video yok dün gece arac içi hiç çekilmedi sanırtsam herkes tek kişiydi cünkü
bu denemelerın harıcınde by nın gectıgı var mı? neye gore basarılı anlamadım, gercekten meraktan soruyorum yanlıs anlasılmasın...
-
BG'nin motorda neler war ole s2k'yı geçiyor
-
Alıntı:
TYFF Nickli Üyeden Alıntı
nıf ' ın yokmu hiç denemeleri oda pskopat
dün gece deneme için değil izlemek için oradaydık. aracın eksikleri var onları giderince gün gelir kendi sınıfımızdaki araçlar ile deneriz. sarı s2k gerçekten dün çok iyiydi. hulk için biraz daha bekleyin diyorum atmosferikte king olucak yakındır:)
-
Alıntı:
edo typer Nickli Üyeden Alıntı
bu denemelerın harıcınde by nın gectıgı var mı? neye gore basarılı anlamadım, gercekten meraktan soruyorum yanlıs anlasılmasın...
İlk videoda önde gözüküyo,1 roll de geride,diğer Bg ile denemede yarım boy geride. Bukadar gitmesi başarıdır he erdem ;)
-
Nif'te ne var şu anda..
Bütün araçlara maşallah..hulk gerçekten çok başarılı bir araç..
-
ilk 2 video çıkıyo fakat diğerleri çıkmıyo ndn bilen var mı?
-
Hulk un şu an en acil problemi ust devirler sadece headersı degiştirdikten sorna ne kadar fark edicegini görüceksiniz
-
videolar acılmıyo bi sorunu var acaba?
-
sadece 1 video çalışmıyosanırsam 15 dakkaya falan hepsi soırunsuz acılır
-
güzel videolar sarı s2k iyi gidiyo görünüyor videolarda chiefkadirin dedii gibi böyle gitmesi büyük bi başarı bence s2k nın
-
araç içi videolar olsa kimin nerede ne kadar geçtiği anlaşılırda böyle birkaç saniye sadece kim önde gitti o gözüküyor ne öncesi var ne sonrası izleme açısından pek zevkli değil açıkçası
-
maşallah, kazasız belasız, çok güzel bu caponlar :D pardon hondalar diyelim :)
-
dün gece by yi hulkla birbirlerini geçtiler ama devirleri uymuyo :)
bg typer ile ilk dönüş yolunda 250 lere kadar 4 defa denendi 4 ün sonu s2000 yakalıo 5 te geçio 4 dneemnin 3 ü böle sonuçlandı biride yanyana bitti
hatta bi denemede 265 e kdar gitmiş by