Arkadaşlar yukarıda bahsi geçen araba hakkında bilgisi olan var mı? Bizim bahadır telli için araba bakıyoruz da aklıma geldi. Seceresi nedir murattan sonra. Bilgi alabilrsem sevinirim.
Printable View
Arkadaşlar yukarıda bahsi geçen araba hakkında bilgisi olan var mı? Bizim bahadır telli için araba bakıyoruz da aklıma geldi. Seceresi nedir murattan sonra. Bilgi alabilrsem sevinirim.
turuncu olansa önden büyük kazası vardı
Aracın sahıbı zaten paylaşmıştı kazalı fotografını
KAzası o kadar büyük bir kaza degil. Arac su anda gayet temiz ve iyi kondisyonda.
Kazalı hali bendede vardi bulursam koyarim
Bu arabayla bizim yasarim ilgileniyodu konuyu gorunce yazar
Çok yakışıklı araba, umarım burdan birisi alirda bizde foto video görürüz.
Bu ufak bır kaza mı oluyor smdı
Kazadan sonra sorunsuz toplandi. Heralde en dolu 1M'lerden birisi dunyadaki :) + I- Drive performance koltuk coil vs vs cok parca var ustunde, bence alinir.
fiyat olarak ne isteniliyo bu araca bilgisi olan varmı?
Kazadan once yada sonra sahibinden de 1 kere ilana verdi. Yanlis hatirlamiyorsam 100k€ gibi bi fiyat vardi
Recep satmaktan vazgecti hatta garajda saklama plani var
Ufacik arabada ufacik ya ondan herhalde ;)
http://farm8.staticflickr.com/7388/9...8ceeff50_z.jpg
http://farm6.staticflickr.com/5452/9...d0cc0f90_z.jpg
http://farm8.staticflickr.com/7382/9...28899dfa_z.jpg
Alper sole arkadasina uzak dursun 67 bin tl hasar kaydi var . Yukardaki resime gore sase duzeltilmis torpidosuna kadar sokulmus degismis arac... Agir kazali alirsa satamaz zaten yanlis hatirlmiyorsam 95 bin euro civarina sifir alinmis otomobil …
çok hafifmiş cidden kazası. çıtır kazalı bu olsa gerek :)
şase düzeltmemi !!!65 bin tramermi !! bencede recep bu aracı satmasın,arada cıkarıp keyif ile yanlasın..az önce sölediğim fiyatı iyi yorumumu geri alıyorum..ben yine alırım almasına ama fiyat olarak baya bı ıkna olmam lazım..bugune kadar kazalı arac almadım ama 1m sahibi olmak isterdim hani :)
sag kule degisti diye biliyorum
bişicikte yokmuş valla :D
Atladiginiz birsey var arabada airbag patlamadi gogusun degisme sebebi idrive yuzunden
Kazada fotogradaki kadar agir degil kamyon kasasina vurdugu icin kaputu o sekilde asiri hasar almis gibi duruyor
Fotografta olmayan sag kuleyi kim photoshopladiysa guzel yapmis . En az celette isciligi kadar iyiymis …
http://farm6.staticflickr.com/5452/9...d0cc0f90_z.jpg
Ben bu arabayi okulda goruyordum ( yeditepe) . Gecen senede, bu sene basinda da oldukca duzgun ve temiz duruyordu . Kazali halini gorunce sasirdim .
bu kadar hasar olacağını tahmin etmemiştim bende,resimlere göre kasalı bişeye vurmuş üst taraf gitmiş gibi duruyordu ama baya bi kasmış demek ki içerden.
Klasik bir trafik kazası araba paramparça olmamış tavanı kupası katlanmamış araba yanmamış kulesi şasesi hasarı almış ve toplanmış hepimizin başına gelebilir evet kazası küçük değil ama bu kadar da abartmanın manası yok
1M guzel,kazasini bilmem,ben kiz gibi vernistim ;)
Ben sasesi celette ile yerine getirilmis kulesine kadar degismis spor otomobile guvenmem . Tutup 300 yapicagin viraj donecegin otomobilin bence bolw kusuru olmamali. Birde bu arabaya 150-200 bin tl vericeksem uzgunum degismis olamaz ...
sahibine geçmiş olsun.ama yorumlar cok iyimser arabanın kulesi yok daha ne olabilir anlayamadım.
millette arkadaşını koruyacak diye kazası küçük garanti den kule değişti diyor. Kendi arabaları olsa ne yazacak merak eder oldum şimdi.
çıtır hasarlı abi ya:D
açık konuşmak gerek sıfırı kaç para bilmem ama bukadar hasar kaydı olan böyle bir arabaya okadar para verilmez satması zor olur. hemde güvenemem ben
Halkisiniz ancak araba eminim ki borusanda hakkyla yapilmistir
Sonucta gozardi edebilcek bi araba degil
1m cok ozel bi araba bunu almiyim diyip digerini aliyim diyemiyosunuzda cunku diger 2 taneside kazali
Arkadas koruma degil araba 320d degil sonucta 1m asla en ufak nokta atlanamaz
Misal porsche 911 ile kaza yapin suspansiyon veya tasiyicilar degiscekse 4u birden en ufak civatasina kadar degisir
İsi riske atmamak icin bunuda dogus degil almanyadan isterler