http://www.sahibinden.com/s-14a_sade...XQQdisplayitem guzel bır araca benzıo.fıyat uygun olsa bıraz dusunurdum gercekten.
Printable View
http://www.sahibinden.com/s-14a_sade...XQQdisplayitem guzel bır araca benzıo.fıyat uygun olsa bıraz dusunurdum gercekten.
cankayada oturuyorum ama bu civarda hic görmedim piyasa arabası degil galiba =)
bu arac sunroofsuz gumrukten kazalı alınıp yapılmıstı kazalı resımlerıde sword arkadasımızda mevcut sanırım :)
http://img158.imageshack.us/img158/3682/777ya8.png
ben dun bunu soruyodum arkdaşlara satıldımı dıye bu var tasişte
kazadan toplanmış olsada on numara gözüküyo...
valla bence bu okadar kotudurmuyor bu zamanda kazasızmı var
bu araba bi zamanlar neydi calındı bulundu sora tavanı deişti calan piç bunu kafadan vurdu yenıden yapıldı vs vs ama sonu gene iyi olmamiş bahtı bozuk işte...
arac cankaya yıldızda zirvekentte duruyor sureklı
Ala ala aynı arabamı gerçekten bunun içi farklı renk ne die deiştilerki torpidonun rengini falan ...
eyer bu resimdeki araç ise
29 ANKARA ERGAZİ GÜMRÜK AÇIK B.Oto 1998 Nissan 200 SX %40 Ergazi Oto Sundurması 8.800,00 880,00 26.06.2007 09:00 İhale Koşulları 4.650,00 satıldığı fiyat
o kAzalı araba bu araba olsa hiç mi belli olmaz çizgisinden yaw?
kazası da az buz değilmiş yamulmuş araba resmen... satılık ilanı olan çok diri duruyor...
bunda bi 19 lar vardı zamanında ama bence o araba bahsettiğim araba deil bu gumruk cıkışlı olması lazım farkli bi arac yani...torpıdo orası burası farklı duruyo koltuklara kadar..
İlandaki araç sol arkadan vuruk şekilde Tasiş'ten satılık değilmiydi:confused: fotolardaki araç değil sanki:rolleyes:
Kafam karıştı
bu kazalı aracın ihalesine bende girmiştim teminat yaktık hatta
şaşmazda 1 kaportacı aldı Düzeltti çok iyi paraya sattı
demekki neymiş diri görünüyor diye aldanmamak lazımmış
bu araba halen cok diri duruyor ve hala cok havalı toplanmış kaza gecirmiş onları bilmiorum ama araba gercekten guzel ve farklı
bu araba o gümrükteki araba zaten halil zzz plaka
arkadaşlar yanlız çekimler tamamen profesyonel kişiler tarfından çekilmiş bunu göz ardı etmeyin bi photoshopla size akrep nalanı hülya avşar yapabilriler ...;)
araba ankarada shopla güzel durmuyor, görmek isteyen alıcısı aslına baksın nasıl toplandığını dirimi kötümü durduğunu görür araç 10 numara duruyor o kadar söyleyim sahibide benim arabada olanın fazlasını getirdi malzeme olarak yapılıcaktı ama yurtdışı işi çıktı parçaları bile satıyoruz uzaktan görmeden yorum yapmayın bari
200sx profu bora abimiz konustu xD ve noktayı koydu
kafamda bı araba belırleyemedım maalesef.sadece ınternette gorfugum degısık arcları soruyorum.bunda bence bı kotuluk yok.para kısıtlı olunca bole kafamız karısıo ıste.dodge chargerı oylesıne sordum zaten.kafamdakı araclar e30 ıle vtı.bu ıkı arac ıcın kafam karsık.200sz te guzel gorunuodu.parası makul olsa alınır dıe konuyu actım hepsı bu.saygılar.
yanlıs anlama ama arac sahiplerine p.m ile ulasabilirsin yada burdan özel atarak sorabilirsin konu acmana gerek yok sahibindenden mesaj at
brk var istda z edition bu farklı araba
bu araçla konuştum kazasını adam zaten sölüyo...ama dingilde ve difrensiyalde bi sorun olmadını sölüyor...
ne olursa olsun bi araça vites körüğünnden topuzuna kadar kırmızı bir döşeme yakışmıyo
ayrıca o kazasına ve toplanmasına rağmen o fiyatta biraz fazla geldi bana ancak başkasının malı hakkında ve istediği fiyat hakkında maalesef yorum yapmaya fazla bi hakkımız yok diye düşünüyorum sadece fazla diyebiliriz :) ama o paraya bulup en azından kazasız olanını almak daha mantıklı..boyası lastiği jantı bence sorun olmamalı o model bir araç için ;) :)
abi bir ara vteclerde aynı şekildeydi 106 larda aynı şekildeydi yavaş yavaş düşecektir zaten internette adam gibi alınabilecek 200 sx bir tuzlada ki kırmızı var KES plaka bi de Ahmet abinindi sanırsam Beyaz s14 a var gerisi gördüğüm kadarıyla temizlik ve fiyat bakımından hikaye...
Fiyatı cidden yüksek gibi.
bir 200sx sahibi olarak 98 model düz vites 200sx için 30.000 ytl gibi bir rakam çok değil bence aracı alıcak adam alır bir yere götürür, baktırır, bütçesine uyarsa alır,
Gerçekten merak ettim sizce piyasası ne olmalı,
ayriyetten merak ettiğim tr deki 200sx leri tek tek baktınızmıki alınabilecek araçlar sadece kes,... şu bu oldu.(dipnot o 97 model 200sx de airbagler yok dikkatli incele görebilirsin bir airbag kit 15.000ytl üzerinde, o araç 40 eder 98 model 30 etmez dersen biraz haksızlık olur)
benim arabam satılık değil ama temiz 200sx merak eden varsa gelip görebilir. Hikayemi değilmi anlarsın o zaman.
ben arabnın zz oldugunu biliorum kazalı oldugunuda biliorum ama ben guzel ve diri duruyor dedim gercektende oyle nihat bircok konuda haklı goz ardı edilen birsey var 200sx i 106dan ve hondadan ayıran sey kactane sx var kactane 14 var a var manuel o yuzden bence hiç bir zaman belli bir fiyatın altına inmeyecek hış olmadıgı surece birde bana turbo arkadan iter 30 milyarlık bir araba soylermisiniz?
valla kişiden kişiy deişir 200sx 5o verende var 3o kagıt deıl 2o mılyar vermeyende var bu bıraz zevk işi o arabanın alıcısı olcak kalkıp a 200sx almaya gıdyorum dıyen kişi o aracı almaz...ama gercekten zevklı bı alet ama turkıye sartlarında her aracın fıyatı ölmeye basladı eskıye nazaran deıl pıyasa:)
şimdi bu posta cevap versen suçlu olucan
kaç 200sx biliyorsunda hikaye diyorsun bilmeden nasıl konuşuyorsunuz yazıyorsunuz milletin arabasını kötülüyorsunuz Türkiye istanbulmu?? o dediğin araçların ne farkı varki diğer 200 lerden diğerleri hikaye oluyor el değmemişmi 2 düşünüp 1 yazın lütfen
piyasada bisürü araç var alınıp binilecek orda sanırım Ramcho beyendiği ikitanesini sölemek istemiştir diye düşünüyorum.
Ayrıca
her arabanın sağında solunda ufak tefek kaza vs.. olabilir bu garip deil ama gelgelelim tavan şase vs.. gitmiş sonradan toplanmış bir araç için marka model ne olursa olsun 31.500 YTL gibi bir rakam bence FAZLA ....
o paraya Ağır kazası olmayan bu araba gibi araba bulamazsın diyen varsa hosrimeydan koysun 31.500 ytl gidip alalım ....
Kimsenin arabasına laf ettiğim falan yok biçoğunuzun arabsınıda emeğinide bilirim arkadaşlar ...
Ancak realist olun Gümrükte resmini gördüğünüz araç pert ufak vuruklu falan deil ...
benim gözümdede hiçbirzaman 30 milyar etmez .. Ha sahibi 100 bin ytl de ister kendi taktiridir...
Dipnot:Eyer tasişteki araba ise bu siyah araç ihalede satıldığı fiyat 4.650 + vergi vs..vs.. olsun olsun 8000 ytl ye çıksın evin önüne ...
31500 hala normal diyorsanız oke ozamn hayırlı olsun derim ben ...