-
2014 Mercedes-Benz C-Class
-
Arka taraf küçük s olmuş :)
Güncel kasa gibi olursa fiyatları yollarda bol bol görürüz..beyaz amg :)
-
kıçtan S, önden E, yandan C :D
Güzel olmuş valla ben beğendim bunu
-
-
güzel araç dün havalimanında gördüm yabancı plaka
-
arkasını bilemedim ama önden sağlam duruyor amg si yine peynir ekmek niyetine gider.
edit: dışını bilmemde içi efsane olmuş bence.yine ekran emanet gibi ama daha oturaklı A ve ClA ya göre.
-
Bu Jantlarla guzel olmama ihtimali yok gibi :)) begendim güncel c nin uzerine model begendirmek zor olur diye tahmin ediyordum. .
-
B sutunundan sonra at çöpe... *** gibi arkadan...
-
akraba evliliği..
yandan zaten berbat duruyo,kafa cok uzun,ön kapı hakeza öyle ana sonra bitti araba gibi bidurum söz konusu.
-
Mercedes benimsedi bu ekonomi işini cla ile birlikte nekadar artan parça varsa c ye takmışlar :D ama içi instegramda gördüm muhteşem olacak babam şimdiden beklemeye geçti bile almak için :D
-
almanların acilen italyanlardan tasarım ve görsel sanatlar üzerine ders alması gerekiyor.
umarım içi bu rezil haliyle gelmez a ce cla da bile oldukça dandik gözükürken c serisini de bitirmesinler
http://i.telegraph.co.uk/multimedia/...r_2712210b.jpg
-
O ekran yine nedir amk ya . Merso killatti iyice. Araba toplama nazi kampi gibi heryerde bi alinti. **** başı belli değil. Hele cla ve a serisi gibi kalite yoksunuysa, ya insanlar hic arabadan anlamiyor yada egosunu tatmin etmek icin mersoya biniyor. 98 mersoya e200 e binin tik yok tik. Kalitesi adamin gotunu tavan yapar. 2013 cla ve a yi inceliyorsunuz showroomdaki aracın konsolu baski uygulayinca gicirdiyor. Bizim yollarimizda 3 yil sonra bu arac ne olur tahmin etmek cok zor olmasa !??
-
Hiç beğenmedim gerçekten... o köşeli çizgiler güzeldi böyle olmamış eksik bir şey var gibi.
-
hiç beğenmedim özellikle arkasını :icon13:güncel kasa çok daha güzel bence içindeki ekranda sonradan takılmış navigasyon gibi :icon_wack
-
ARka taraf kötü gerçekten..
-
iç kısım hariç begendim birde rengide ezik kırmızı beyaz olsa daha iyi dururdu
-
Arka taraf biraz garip geldi gözüme ama onun dışında beğendim şahsen
-
arkası emaneten konulmuş gibi ,sanki k.çı kopmuşta başka araçtan organ nakli yapmışlar.
-
Yeni kasa ile birlikte çıkacak olan motorlar hakkında bi bilgisi olan ?
-
Alacak olsam ekransız tercih ederim.Çakma çin malı tableti oturtmuşlar sanki.
-
Kaliteli oturaklı bir duruşu yok.. Çok ucuz bir tasarım olmuş. w204 bundan kat kat iyiydi içiyle dışıyla.
http://1.bp.blogspot.com/-Emuku512C7...nz-c-class.jpg
http://www.parts-specs.com/photos/03...IENCY-2011.jpg
w204 le kıyaslayınca sanki bir sınıf düşük otomobilmiş gibi görünüyor. Cla böyle olsa belki kabul edilebilirdi ama yeni c de gerçekten kalite çok düşmüş.
-
Buruna dogru biraz fazla sivrilesmis gibi sanki eski B kasa gibi olmus :( eski c nin onden durusu daha kasliydi . Arka stoplar biraz degisik ama zamanla gozumuz alisir heralde (biraz agir abilerine benzemis ) sokakalarda cogalsin bakariz :)
-
Arkası çok kötü gerçekten, yandanda kötü duruyor.Bunu alacağıma CLA alırım, CLA alacağımada 320d alırım.Yine BMW ye çıktı yol :D
-
güncel kasa bundan daha iyi. arkası hiç olmamış
-
Dış tasarım güzel arka bölümün gerçekte nasıl bir algı yarattığna bakmak lazım. S'i biraz fazla çağrıştırıyor.
İç kısmı gayet başarılı duruyor, fotolardan kalite ve malzeme mühendisliği yapmaya gerek yok geldiğinde görürüz ki C serisi A-B-CLA ile karşılaştırıldığında firma tarafından çok daha dikkat edilmesi gereken bir araç.
-
Araç satılsın diye kaliteyi düşürüyorlar işte. Az para görsellik (kalite isteme) sat gitsin.
Ben arkasını beğenmedim böyle vücudu olup ufacık kıça sahip gibi olmuş :D
-
Alıntı:
timucintt Nickli Üyeden Alıntı
B sutunundan sonra at çöpe... *** gibi arkadan...
ilk kez bi yorumuna katılıyorum kırık :D
-
Bu araçlar beraber dizel otomatik 1.6 motor gelecek her türlüde satar.
-
-
Kasa olarak gerçekten çok iyi arabalar ikiye ayrılır boşuna demiyorlar mercedes ve diğerleri :)
-
-
S e alıştık bunada alışırız.
-
CLS, CLA, C, A + AMG = 2014 New Class C olmuş :D
-
yaa çok iyi olmuş hani cla bile tuttuysa c bırakmaz yerini inşallah arkadan itişlidir
-
ekran ve arka bölüm sanki çin malı gibi duruyo
-
mercedesin yeni yüzü gercekten çok kötü
iç tasarımını aslında begendim ekranı saymassak ama daha çok spor bi otomobil görüntüsü var bu sınıfa yakısmamıs
-
Dış görünüşü benim hoşuma gitti açıkçası ama içi de fena değil . A serisi ile satış rakamları konusunda rekabete girerler artık
-
Alıntı:
Ali K. Nickli Üyeden Alıntı
arabalar ikiye ayrılır boşuna demiyorlar mercedes ve diğerleri :)
En son bunu diyen arkadasimla birlikte gecen persembe ayni gun icerisinde ilk once borusan istinyede bmw 520i akabinde hadimkoy mercedes te e180 test ettik
Ben demistim demeyi sevmiyorum ama mercedesten soguyarak 520i yi aldi bu hafta teslim alacak
Mercedes icin yerindenmi kalkmiyor desem gitmeye cirpiniyor mu desem muazzam derecede yol ve ruzgar sesi mi aliyor desem daha ne desem ne desem
Cok zor degil denemesi bedava arka arkaya deneyin anlarsiniz yok boyle bi deneme yapmadiysaniz iddialasmayin yeter
-
Alıntı:
Eworen Nickli Üyeden Alıntı
En son bunu diyen arkadasimla birlikte gecen persembe ayni gun icerisinde ilk once borusan istinyede bmw 520i akabinde hadimkoy mercedes te e180 test ettik
Ben demistim demeyi sevmiyorum ama mercedesten soguyarak 520i yi aldi bu hafta teslim alacak
Mercedes icin yerindenmi kalkmiyor desem gitmeye cirpiniyor mu desem muazzam derecede yol ve ruzgar sesi mi aliyor desem daha ne desem ne desem
Cok zor degil denemesi bedava arka arkaya deneyin anlarsiniz yok boyle bi deneme yapmadiysaniz iddialasmayin yeter
aynısını kuzenim yeni a serisi için diyordu. ilk a yı sonra 1 serisini test ettik şimdi uygun bir tane 1 serisi düşürmeye bakıyor :)
-