Alacak olsam ekransız tercih ederim.Çakma çin malı tableti oturtmuşlar sanki.
Kaliteli oturaklı bir duruşu yok.. Çok ucuz bir tasarım olmuş. w204 bundan kat kat iyiydi içiyle dışıyla.
http://www.parts-specs.com/photos/03...IENCY-2011.jpg
w204 le kıyaslayınca sanki bir sınıf düşük otomobilmiş gibi görünüyor. Cla böyle olsa belki kabul edilebilirdi ama yeni c de gerçekten kalite çok düşmüş.
Buruna dogru biraz fazla sivrilesmis gibi sanki eski B kasa gibi olmuseski c nin onden durusu daha kasliydi . Arka stoplar biraz degisik ama zamanla gozumuz alisir heralde (biraz agir abilerine benzemis ) sokakalarda cogalsin bakariz
![]()
Arkası çok kötü gerçekten, yandanda kötü duruyor.Bunu alacağıma CLA alırım, CLA alacağımada 320d alırım.Yine BMW ye çıktı yol![]()
Dış tasarım güzel arka bölümün gerçekte nasıl bir algı yarattığna bakmak lazım. S'i biraz fazla çağrıştırıyor.
İç kısmı gayet başarılı duruyor, fotolardan kalite ve malzeme mühendisliği yapmaya gerek yok geldiğinde görürüz ki C serisi A-B-CLA ile karşılaştırıldığında firma tarafından çok daha dikkat edilmesi gereken bir araç.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Araç satılsın diye kaliteyi düşürüyorlar işte. Az para görsellik (kalite isteme) sat gitsin.
Ben arkasını beğenmedim böyle vücudu olup ufacık kıça sahip gibi olmuş![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
CLS, CLA, C, A + AMG = 2014 New Class C olmuş![]()
yaa çok iyi olmuş hani cla bile tuttuysa c bırakmaz yerini inşallah arkadan itişlidir
ekran ve arka bölüm sanki çin malı gibi duruyo
mercedesin yeni yüzü gercekten çok kötü
iç tasarımını aslında begendim ekranı saymassak ama daha çok spor bi otomobil görüntüsü var bu sınıfa yakısmamıs
Dış görünüşü benim hoşuma gitti açıkçası ama içi de fena değil . A serisi ile satış rakamları konusunda rekabete girerler artık
Instagram: mehmetbatuhansari
" Racing is an art. But racing with passion, that is high art. "
En son bunu diyen arkadasimla birlikte gecen persembe ayni gun icerisinde ilk once borusan istinyede bmw 520i akabinde hadimkoy mercedes te e180 test ettik
Ben demistim demeyi sevmiyorum ama mercedesten soguyarak 520i yi aldi bu hafta teslim alacak
Mercedes icin yerindenmi kalkmiyor desem gitmeye cirpiniyor mu desem muazzam derecede yol ve ruzgar sesi mi aliyor desem daha ne desem ne desem
Cok zor degil denemesi bedava arka arkaya deneyin anlarsiniz yok boyle bi deneme yapmadiysaniz iddialasmayin yeter
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)