Benzinden , trafikten ve stresten sıkılanların dönüp dolaşıp çıkış yolu olan motosikletler için bir bölüm açılsın artık. Sitede o kadar motorcu arkadaş var. Bence güzel bir şekilde büyüyecektir.
http://img144.imageshack.us/img144/6320/teker1dh4.jpg
Printable View
Benzinden , trafikten ve stresten sıkılanların dönüp dolaşıp çıkış yolu olan motosikletler için bir bölüm açılsın artık. Sitede o kadar motorcu arkadaş var. Bence güzel bir şekilde büyüyecektir.
http://img144.imageshack.us/img144/6320/teker1dh4.jpg
ben daha önce girişimde bulundum
büyük patron yohh dedi
Neden olmasın ki ? Sitede detailing bölümü bile var. :)
İyiki bi motor aldın hıaamınaa :D:D:D
Gruba girebilmek için motor mu almak lazim o zaman :D
iyi motorlar benimde hoşuma gidiyo
bencede açılsın ama sonuçta burası bi araba forumu motosiklet biraz garip kaçar :)
Motor bölümü iyi olurdu aslında, bende fena sardım bu aralar racinge, 250 likle başlamayı düşünüyorum :)))
Ben de isterim böyle bir bölüm olmasını. Ama sitenin düzenini alt üst edebilir boru takarak gezen çakma motorcular. Doluştular mı da kurtulması kolay olmaz :D
250liklerin sesi güzel olsa bende niyetlenirim diğerlerini zaptedemem diye korkuyorum :)
Müdür 13 yıldır arabalarla uğraşıyorum , 1 defa cila atmışlığım yoktur. O yüzden bile. :D Detailing sadece otomobil konusu değil ki hem zaten , motosiklet detailing'i de olabilir. Tekne bile olabilir :)
Valla ben bir kara , ördek ya da 3.5 luk ne diyorlarsa ondan almayı düşünüyorum , ne dersiniz ? :) Bordo falan.
Bu sitede biraz garip kaçar zannımca.. o işin siteleri zaten var motorsikletde başlı başına ayrı bir dünya çünkü..
bu arada yuakrda ibr arkadaş 250cc liklerde ses olsa demiş bende gv250 var egzosumda sadece orta susturucu yok bir sesi dinlemeni tavsiye ederim son susturucuyu çıkarttım geri takdım yolda giderken arabaların alarmı çalıyordu..
K7 gsx-r600 var arkadaşımda kendisi de buraya üye Devil son susturucusu var ve genelde susturucuyu söküp geziyordu aşırı bir ses yapmıyordu.Geçtiğimiz haftasonu
ninja 250r da deneyelim dedik bütün mahalleyi ayağa kaldırdık alarmlar felan hemen geri taktık :) videosu var müsait bir zamanda atmaya çalışırım.
benim motor cruiser v motor zaten normalde az biraz gürültülü yani dahada gürültülü yapmak zor bir şey değil bizim motorlarda :) tabi önemli olan bağırtmak değil tok kaliteli güzel bir ses almak.
Trafik'te sinir hastası olmaktan muzdarip olup iki tekere geçenlerden biri de ben ,elimde done çok,açılsa güzel olurmuş:rolleyes:
aslında su pcxlere bakıyordum ne zamandır. Acılsa fıkır alma acısından falan guzel olabılır :)
Herkeste bi pcx sevdasıdır almış başını gidiyor :D Nasıl makine bunlar ??
pcx yerıne ps150 alsanız daha akıllıca bı ıs yapmıs olursunuz
PCX'in dış aksam parçaları bedava , 20tl benzin ile 200km yapanlar var. Şık ve keyifli bir scooter. Sadece 125'lik bir scooter'a göre pahalı. Ama aldığın paraya satabilmeniz mümkün.İyi bir yatırım.
sıfır fiyatina yakın varex misali ikinci el yoshimuralar, akrapovicler satılsın.
+pcx potansiyel alıcısıyız! Mertcan sağolsun.
bence motosiklet bölümü değilde bi konu açılsın bütün orada bilgi paylaşımı yapabiliriz aynı vucut geliştirme bölümü gibi :)
bende de şuan ybr 125 esd var 2012 .. 3 yıl da 2009 model kymco agılıty cıty 125 kullandım bu iki motor hakkında merak ettiklerinizi sorabilirsiniz hemen yanıtlarım saygılar :)
motorsiklet kiralayan ( scooter ) bir yerler var mı bildiğiniz ?
pcx güzeldir :) tavsiye ederim.
20TL ye 180km gitmişliğim var. (zaten daha 3 depo benzin aldım 480km'de motor :D )
bi alt başlık olsa olabilir aslında motorlarla ilgili :rolleyes:
istanbul için pcx i bir kere daha düşünün derim
E5-Tem kullanacaksanız ciddi sıkıntı verebilir hız yüzünden
Ben motordan düştüm bence açılmasın :D
Link: Susturucuyu söküp deneme - YouTube
Mümkünse sesi biraz kısıp seyredin yoksa sıkıntı yaratabilir :) Arka plandaki sesler için kusura bakmayın olayın heyecanıyla çıkan sesler :)