Okan Rs vs İzmirden iyi giden bir 106 gti ;)
http://videos.streetfire.net/video/C...GTi_173391.htm
Printable View
Okan Rs vs İzmirden iyi giden bir 106 gti ;)
http://videos.streetfire.net/video/C...GTi_173391.htm
106ya maşallah demekki 2kişi olmazsa rc çok rahat ayırıcak güzel denemeler yapmışsınız
Masallah 106 canlı!! Bıde lastikleri iyi olsa cok sarıyoo meret :)
İbrahim deneme İzmirde olmuş ..Rs ile denemişler..106 canafar maşallah..
--------------------------------------------------------------------------------
Clio Rs : 286 280 Dereceli Egzantrik , SuperChips , Air Filter , SuperSprint Egzos Sistemi , 15/61 Şanzıman
106 dblass egzantrık yay sapka supap, 13 61 sanzıman,m50 piston, çip, 60 mm egsoz,
bunlarıda yazmak lazım mıllet sasırmasın sora:)
ahahahahahaha Okan yazık sana :) muhahahahahahahahaa bıde EDS yı gecerım dıyodun muhahahaha. HEL 106 ya masallah cok konusanlara cvp vermıs saolsun. 106 nekı felan dıyen bı arkadasımızdı bu :D typerı rahat gecerım ustunden zıplarım dıyen muhahahah, ER typerda hzılıyım bıle kadranlarına bakacak olursan bıle demıstın hatırlıyomusun ahahaha ne guldum yahu :D
zaten dediğim gibide imalı konuşma nedenini anlamadım kardeş ben denediğim denemediğim arabaları iyi biliyorum ama hiç rc iledenemedim benim kafamı yakalaman için bişi atmana gerek yok ben bişi kullanmıyorum sende kullanmıyorsan aynı kafaya sahip oluruz :icon_tup:
RSi suren arkadas nedense kambur durmus..
plakalarida vermeniz iyi olmus, polis rahat ceza keser :D
ok tamam ama sen hangi ibrahimden bahsediyorsan ben o değilim güzel kardeşim
güzel bir gece olmuş.....''HEL'' güzel olmuş....rs inde hakkını yememek lazım...ikisinede maşallah :)
He(L)r iki aracada maşallah ama GTI muazzam ii yürüyo maşallah tekrardan :)
Selçuk yanlız bu 106 bence ctr ile de gidebilecek kapasitede bir araba. yani öyle uçar kaçar demiyorum da headers olmazsa ctr'de yan yana gidebilir yani.
araçlara maşallah 106yı bilyorum zaten, rs beklediğimden biraz daha iyi çıktı.
kısa mesafe? nıye kısa mesafe? gelsın denerız 1. gear to 230km, 50km to-230 km ,100km to 200km vs EDS burda ;)
adamın oturusunda memelet yok tovbe tovbee
106dan bahsedıyoruz ya el ınsaf:) kısa olmucakta nolcak
30 180-200 50 180 200 gibi işte.. zATN sanz bıtıo daha ust suratlerde..
daha yuksek surat dıosan abisi var v6, 60-260 gıderıs:D:icon_wack
edsyı bilmemde, coğu kpro olmayan typerı 180 200e kadar gecer bence.;)
şu 106 yı ctr ıle deneyıp sonuçları oğrenmek ıstıoruz o zman en kısa zamanda...
guzel denemeymış..maşallah..
zuhahahahahaha serkan sen vectra ılemı 60 260 yapıcan muhahahahahah ya bı gıt ALLAH askına ne sanıyosun olm sen su arabanı hayret ya ahahaha...
kpro olmayan typerı gecer dıyosun headers egzoz caılı, RS le olan vıdeolarını gorduk bu durumda RS caı headers egzozlu typerları rahat gecer olemı?
headers değilde filtre egzozlu Ctr ile rahat yrür gibi görünüyo;) başkasının şeyiyle gerdeğe girmeyelim tabi :)
edit : 200 kadar
haftaya bende takcam heders ıntake ve egsozu:)
zaten denenmiş videosu var :) youtubede erdem ve Af plakalı 106nın aynı arabalardı dmi:icon_tup:
bu AF değil HEL
AF zamanından daha iyi yürüyor şuan
AF ile HEL arasında dağlar var genç
erdemın vıdeosunda cooper ıle 106 3 4 boy onden basıyolar denemeye erdem okadar gerıden gelıp gecıyo ıkısınıde