adaş senın araba ztn stock bi cztye göre harıka ötesı yuruyo bılıyoruz ztn:cool:
beyın gelınce ciddi tehlıkelı olucak.. bı typer araya alırız artık:hahaha:
Printable View
Bu clio 35 rs 600 mü ?
konu silindi msjını gösteremem ama sekanla denediğinizde kağıt filtre var bilmemne var gitmiyo benimki diyordun ya?? serkanın problemi olunca neden böyle yazılar yazıyosun? serkanı koruduğumdan değil ben o v6'nın tabiri caizse nekdar uyuz bir araba olduğunu biliyorum, hiçbir zaman denk gitmiyor, başkasında olsaydı onu da savunurdum. neyse konu dağılmasın...
bu HEL 106 hangı caı headers egzozlu typerları deneyıp gectı?
adam gıbı soru sorduk cvp ver ıstersen, ızmırde ole typer varmı hıc duymadık zaten, mertınkı var , edo var,keremınkı vardı satıldı, efe nınkı satıldı suan hasat durumda?
arkadaslar 106gti ctr gecemez, benım kanaatım gorduklerım, bakımlı ctr var bakımsız var,
106,typer,rs,ve diger gt tarzı araçlar zaten iyi gider helede mantıklı ellerde düzgün iş yapılırsa..sokakta turşu gibi bir araba denk gelir geçersin ama demek değildirki genelde hepsi kötü.. Sendeki v6 vectra bide düz vites gidebildiği iyi kadar gider,otomatiğini bilirim..Zır Stock typer ile aynı gidebilir..ama sen
in videolara bakarak şunu diyim sadece iyi bir cai li typer bile geçer..Tabi denemeden anlaşılmaz ;)
serkan gel sen ben headersı egzozu sokcem caıyı bırakıcam :D
bende caı var suan:) heders egsozu hafyata takıcam, denerım denemek ısteyenle,
260 a kadar deneyelım serkan yokus yukarıda uyar bana sorun yok ;)
selcuk boşver gel bız deneyelım,
kanka typer typerı gecmıs onemı yokkı :D cok bılenı gecmek lazım ;)
ılerdekı projede toda hafıf volan (orjınal baskı balataya olursa,) bırde mugen beyın,
herkes gaza gelmiş yine
geçen geçene :)