Arkadaşlar 1.7dti nasıldır alınır mı arıza çıkaran bi araç mıdır ? Ve piyasası ne kadardır temizinin cevaplarınız için teşekkürler
Printable View
Arkadaşlar 1.7dti nasıldır alınır mı arıza çıkaran bi araç mıdır ? Ve piyasası ne kadardır temizinin cevaplarınız için teşekkürler
google da aratırsan arabayı almış kadar olursun belki hakkında en fazla konu açılan araçtır corsa 1.7 ler
1.7 DTI diyince aklıma ilk gelen şey pompa beyni arızası. Kullanıpta bu sorunu yaşamayan yoktur heralde. 200-300TL ye tamir ediyorlardı diye hatırlıyorum.
8 aydır kullanıyorum gayet güzel araba.
beklentin yoksa stock gayet iyidir ama bana göre yavaş :)
yazılım şart, uzun süre binmeyi pilanlıyosan eğer kronik arızalarını yapmanda fayda var ilerde başın ağrımaz..
gerisi klasik opel :D
İlgi için teşekkür ederim arkadaşlar anlaşılan yazılımsız bunada binemiycez :)
Pompa beyni başka yere taşınarak sıkıntı çözülüyor, genel anlamda beyin problemi olabilir, üst beyin soketlerinden mazot gelebilir, direksiyon kutusu sıkıntılıdır kısaca hepsinin çözümü vardır tekrarlamayacak şekilde, genel anlamda alınabilir, stock olarak max. 14 verilebilir, araca ve ekstralarına göre fiyat değişir..
pompa ve dıreksıyon kutusu kronıktır dıye bılıyorum onun dısında bır arıza cıkartmaz fazla zorlamazsanız :)
dti larda abs var mı?
2003 un 6.ayina kadar olanlarda var sonrasinda yok bildgim kadarıyla
stock olarak gıtmıyo ama yazılım baya bı degısıtırıyo gıdısını...
Dünyanın en iyi arabasıdır kasası alman motoru japon :D 1.4 comfortta bakabilirsin
1.4 Comfortun DTI dan farkları
-Elektrikli ayna
-Arka Koltuk Kol Dayama
-Arka Pandizot
-Direksiyon Kumandası
-Bilgi Ekranı
-Renk seçeneği :) Dizel araç aldığın zaman ilk yapıcağın iş emme manifoldu temizliği carbon clear kat iptali olsun motor oldukça rahatlar 150 binin üstü araçlar ilk sahibinden yada kaçak mazot koyulmadığı sürece fabrikasyon kadar az yakar enjektörler mekaniktir ama kaçak mazot yağ gibi yakıtlardan işeme süresi artabilir memelerin değişmesinde fayda var
motor dayanıklılıgı fln baya saglam makına dıye dusunuyorum
motordan yana sıkıntı yaşayan olmamış daha önce turbosuda pahalı değil sanırım tek sıkıntı temizini bulmak
temiz araç temiz para 13-14 e kadar olanların durumu zaten belli ne amaçla kullanıldığı belli biz Türk milleti olarak en büyük özelliğimiz bi malı alırken ne kadara aldığımızdır harcaığımız hiç öenmli değildir :) aracı 10 a lıp 10 harcamak bizi mutlu eder ama 16 ya almak mutlu etmez
en başta gelen sıkıntısı mazot pompa beynidir, sürpriz yumurta gibidir ne zaman ortaya çıkacağı belli olmaz.
onun dışında üst beyin mazot çeker.
direksiyon kutusunda ne kadar bakımlı olursa olsun ufak tıkırtı oluyor.
yazılım ile kullanımı zevkli olur parasına göre gayet tatminkar gidişi vardır.
kurcanmış oynanmış bişe alırsan başın beladan kurtulmaz iyi araştır göster et 10 lira param var alayım bineyim dersen hiç girme adam akıllı ederi 14-16 arası temiz düzgün alırsın ben eylülden beri biniyorum tanıdığım bildiğim arkadaşımdan aldım nazar değmesin sorunsuz şekilde biniyorum.
4. Corsa 1.7 dti hicbiri beni yolda birakmadi ve ilk yapanlardan biri benim çok memnunum konuyu çok fazla okuyamadım almadiysan 1 dakika bile düşünme bi kaç yakım kronik hastaliklari var ama oda halledilmicek sorunlar degil çok keyifli bir makine
Konu acmak istemedim burdan dewam edelim.
1.7 dti da hard yazilim ve soft yazilim arasinda ne gibi farkliliklar soz konusu.Hani sorun sikinti olarak performans olarak gibi duman olarak gibi ..
acık bı yazılımda cok duman oluyo bagaj kapagını sılmekten kollarım kopuyodu :D
Yok onu demiorm.
Soft yazilimli bi corsa ile hard yazilimli bi corsa arasinda cok fark olur mu yani gerek warmi
stock 1.7 mi iyi gidiyo 1.3 mü ? :)
hersekılde her sartta stock 1.3 stock 1.7 nın ıcınden gecer durur bıdaha gecer 1.7 stock halde cok kullandım 1.3 aldık onuda suan kullanıyorum 1.3 okuz gıbı gıdıyo resmen gıdıyo yani :)stock halde cok ezer 1.7 yi...aksını ıdda eden varsa stok 1.7 varsa cıkarız goruruz :)
stoc olarak çok kötü soft yazılımla biraz iyi olur ekonomi yaparsın biraz dumanlı hard yazılımla hem gider hemde duman atmış olur soft yazılıma göre biraz fazla yakar o kdr
ama en mantıklısı 1749 a geçmek resmen X2 çorsa oluyor :D
Biz kat iptali egr iptali yapip ( son orjinal) soft bi yazilim attirdik.yakit dustu.duman yok denicek kadar az.
Yazilim yapmadan once 1.3 cdti 90 hp astra ile kafa burun gidioken yazilim sonrasi 160 lara kadar 6-7 boy civari fark oldu.tutunma bile soz konusu deil.
Fakat bol dumanli hard yazilimli corsa larla denedigimizde 2 boy kadar geciyorlar.
Bnm ogrenmek istedigim biz bu yazilimi actirdigimizda daha neler aliriz.2 boy alicaksak hic gerek yok bu sekilde kullanirz.