Bu aksam anadolu yakasina cikicam
Gelmek isteyen olursa deneyebilirim
Printable View
Bu aksam anadolu yakasina cikicam
Gelmek isteyen olursa deneyebilirim
Kimseden ses cikmazsa 206 yi cikarda geleyim bari denemeye :D
Vaayy hızlı adam Maşallah sana. Guzel vıdeolar beklıyoruz.
Yokmu bu aksam cikan hizli arkadaslar :)
Dertsiz başına dert aldın Orço :D
Beygir iddalı bir seviyede
Umarım güzel videolar izletirsiniz
Takipteyim
Valla 100 shot basicam yokmu kimse
Orcun nos basmadan denemek isterim bugun cupra ile :) yrn uyarsa civic le deneriz ama
Oldu canim sende turbo ve nosunu sokersen olur
Isin makarasida arabami 100 shot olarak ayarladim
Orço Boluya gelinde bizim Dookan CNK Golf ile buluşup deneyin la :)
cumartesi akşamı güzel geceydi tabi deneyemedik kimseyle 2 kişi çıktım ve deneyenleri izledik bol bol . Fakat ciddi anlamda sıfır lastiklerle çıkmama rahmen 2 vites sonuna kadar sarıyorum
2 vites 160 bu arada :D artık yollardaki çiğ kalkana kadar deneme düşünmüyorum
gündüz güneşli havalarda bir ihtimal biri denk gelmesi haricinde
typer uyarmı dicem ama 2 vites 160 400+ felan parçalar atar :)
Abi dikkat et tutunmasi zordur hele bu havada yerlerde kötü cikarma bence :)
Cumartesi aksami olan deneme sonuclari nasil ??
o m5 beni geçmesi için çok fırın ekmek yemesi gerekiyor
yanlış anlamada onun 200 kadar 3 boy geçtigi arabaya ben 10 ... saymıyorum daha sonrasını
ben sararken 150 kadar yanımda kalmakla geçmek oluyorsa hayel görmek güzeldir :D
orda da muhabbetini yaptık istersen denemek istersen deneyelim dedim oda gerek olmadıgını ve geçicegimi kendıde belirtti zaten onu sana kim söylediyse bana aktarırsan çok sevinirim
8 sn 100-200 varsa gerçekten senlede denememiz saçma olur çünkü sıcak yolda N/A nerdeyse o süreleri kovalıyorum saçma sapan uzun sanzımanla
sanzımanı bahane yapmıyorum çünkü nos basacagım için uzun
Orcun o gece 1.4 tsi larla yan yana gidiyordun.
M6 ile bencede deneme tatsiz olur.
400 degilde 300 luklerle dene.
400hp hondayla deniceksen durbun al yanina.
[QUOTE=CanberkD;7256600]Saol Guray, seninde aracina masallah gecen aksam huqqada gordum cok guzel duruyordu gercekten :icon_tup:
Cok saol bende tanisamasakta arabalardan taniyoruz birbirimizi sanirim :) senin araci goruyorum zaten bizim sitedeydi eskiden ne kadar guzel araba diyip duruyoduk :D
s2000 al gel kardeşim ozaman deneyelim kim kime neyle bakar görelim
ne dersin adam gibi gelirsin turbo ve basınçsını birlikte bakarız bizde hangi güçte honda ile denedigimize bakarız gebzede fazla ciğ olmuyor boş yolda mevcut
gec saate kalmadan basarız tutunma sıkıntısı yaşamayız sakasın valla
bekliyorum muharrem R yapma ama yarın akşam al gel hemen s2000 turbonun bekliyorum
haydi muharrem bekliyorummmm tsi yanyana gidiyorum yavaş benim arabam hemen al gel
yarın akşam buluşalım deneyelim
benim işlerim var ama ortaya böyle bişey attıssan geleceksin kardeş
benim canımı sıkma artist sen neye göre *** atıyon
ben makarısına gaz basıyorum tsi la sinan yanyana gidiyor sen neye göre konuşuyon boş boş hondacı gel uyandır geliceksin muharrem yarın akşam
gece 3 de buz patenimi yapıcaz bu havada erken saat yada gündüz bekliyorum seni 2 2 daha 4 kardeş
Nos.suz deneyebılırız 280hp.fn2 :)
tabiki yavaşlamaz ama kullandığın kelimede hep hoş değil adam tsi yürüyo diyosun senin o tsi dediğin arabayı ben şanzımanın toplama geçici normalde aracım bu değil dediğim halde yan yana gittim orcun ile denediğimizde aramızda 200 e kadar net 7-8 boy oluyor mustang le tsi ın yan yana gitmesi hayal olur.. ayrıca videoyu eklicem birazdan m5 ile basarken nasıl bi kaza atlattığını herkes görsün kaça kadar bastıklarını da az çok anlarsınız merak etmeyin deneme olmadığını da görmüş olun.
honda tutkunu olabilirsin ama biraz sen aç gözlerini istersen gelsin bs typer önce benle denesin bu güne kadar çok gördük honda bi de onu görelim arkamızda.....
Sınansım aracın nedır?