Mala vurmaya :D
Printable View
http://galeri7.uludagsozluk.com/221/...mak_316798.jpg
ıyınayla vururumm :D
Sexy seyy seniii delici stlegalll
abı sankı oyle bır yazmıssın kı 15 sanıye yapıyormus gıbı araban bence suan zımba turboları buyutucen ben senı anlıyorum ama ozamanda 4 lerde yuruycek denıycek araba zor bulursun sımdı gıt fasulye olursun denemeye hakemlık et barı :D
denıycek araclara sımdıden masallah
hadi orcun birşey yaz dışarı çıkıcam sonra öyle oldu böyle oldu deme.
nereye geleyim abi? topta getireyimmi yanımda? hani belki abanırız inşaata kaçar falan :D
bende yanlızım? ? ben daha yeni boşandım en çok ben yanlızım !!
şuan 6,yada 6.1 falan olması lazım,güray bi yapsın nasıl bişey çıkıcak ortaya bi bakalım,inşallah stlegall cem abiye salça olucam :D :D muharremede,cüneyt abiyede,mert abiyede,hızlı kim varsa !!! sonra alayı beni ortaya alıp bi güzel dövsünler hepimiz rahatlıyalım :D ulan ne fantazi :D şaka bi yana geçen gece çıktım son sürat denemesi için,yerler çok kötü korktum..bide 4 çeker olmasına rağmen..
Kazasız belasız denemeler öncelikle
Orcunn aracınız gerçekten çok güzel olmuş korkutucu bir sesi var,fakat bende 35R lı bi s2000 yada civic karşısında nasıl gideceğini çok merak ettim açıkcası.
ps : Hakan abim sen girme bu gruba cem abi şu halinle seni bekliyo anlaşılan :D
yazmayım diyorum ama Orçun kardeş, hayatta bu kadar hırs iyi değildir, sonu kötü olur, bunu defalarca yaşadık... bak ne güzel bir araba yaptın, yapan abimizi de iyi tanır severiz, ne sen Volkan Abiye ilk araba yaptıran kişisin ne de mustangi 400 hp yapan kişisin, be zaman konu açsan bir sıkıntı oluyor, bir tartışma oluyor, ister video koy ister meydan oku ister benim arabam neden projelere koyulmuyor de... devamlı bir tartışmanın içindesin, bunun bütün suçunu kulüp üyelerine atma...
hava 8 derecenin altında geceleri, bizim 4x4 araçlar bile bazen kıçını başını sallayıp gidiyor, lastikler kazık gibi yollar gizli buzlanma, bunu bile bile deneme deneme diye tutturuyorsun, sonuç çok önemli değil, ama geçilirsen araba sardı yol tutmadı, tehlike atlattık diyeceksin bütün konularda aynısını diyorsun, boşver ne kendini ne de başkalarını riske atma...
şimdi bana 'sana ne' diyenler de çıkacak maksadım toplumsal mesaj vermek falan değil, teknik konuna yazsak da tartışma çıkıyor başka konuna da, ben sadece durum tespiti yapıyorum
Allah selamet versin
bence çok farklı tanıyorsun benim konumda ne tartışması olması
bende çok yavaş bir araba için ve deneme namını bişey olmamasına ragmen yok geçtim bu nedir sence
adam dürbün al öyle gel nedemek bana söylermisn
ben ne kadar sararsam sarayım onun bahsettgi güçlerde bir honda bana dürbün aldıramaz geçer belki ama dürbün ne demem 10 20 boy yapıcak
neyse ben sana ne anlatsam boş yarın akşam hep birlikte bakıcaz sonuca
ve yine tartışıcaz
Kardeşim 400+ yazmışsın başlığa
Deneyeceğim aracın kaç hp kaç bar bastığını bilmem lazım diyorsun
İstanbulda olsam yeni hulku çıkartır gelirim 400+ kategorisindeyim bende
1000 hp porche da gelir
Yani başlığında yanlış deneme saatin de yanlış havalarda yanlış herşey yanlış zamanda :)
Niye acele ediyorsun çek garaja dursun nisanda mayısta asfalt ısınmaya başladığı zaman denersin
Lastiğin ısınsa asfalt soğuk yani ne lastik koyarsan koy faydası olmucak
Kaza riski var bir anda 75 hp çakıyorsun Allah korusun spin bile atarsın
Birde hırs gider iyidir severim bu tarzı ama gider yapıyorsan karşındaki adam kaçta denemek nerde denemek isterse sen onun şartına uyucaksın
Kendi şartlarınla denemek istersen gider yapmıcaksın bende bunu bilir bunu söylerim
Tamamen tarafsız yazıyorum
İki aracın denemesini bende çok merak ediyorum bir tarafta 7 saniyelik hondalar bir tarafta 6 saniyelik araçları küsümseyen mustang var
Hayırlısı olsun
yarın bi renk katalım hilmi şöyle çataralı pataralı
Komik iddialar olmuş ortada. Muharrem aynı mesaj içinde bi yanlış bi doğru tespit yapmış. Mustang nossuz bile atmosferlk Ep3 e fazla gelir. SUS S2000 ayarında giden golf R ile yanyana gidiyor tutunamadığı halde. Ama şu bi gerçekki 30R lı Ep3 ya da S2000 de Mustang ne basarsa bassın Mustang i rahat geçer.
Son bi tespit Orçun hıyarı o arabayla o havada M5 ile deneme yapılır mı. Olm emeklerine yazık olacak bekle Mayısta havalar düzelince çıkarırsın tüy mü dikecekler. Bekle Ulan.
abicim dogru diyorsun da adamın koydugu hitaba bak yoksa bende çıkma taraftarı degildim havalar ısına kadar bende bekleyecektim lastik aldım ve varsa araba dener bakarız dedım ama yine olmadı tutmadı hatta ilk sayfada çıkmayı düşünmüyorum dedim
muharrem bey 1.4 tsi la kafa kafaya gidiyormuşun falan filan
orcun bana yemek ısmarlarsan senıde severım :D
Ne desem bilemedim ama tsi komik olmuş
Bende biraz damara basma sezdim tsi kıyası ile ama iş eğlenceli düzeyde de kalabilirmiş hani :) Allah tekerinizi düz bastırsın :)
Smdi yerler gece belli bana kesin bi sey diyin bosuna maslak a gitmiyim yoksa buji leri flan degistirip oz' a birakicam sabahtan
mustang'e m6 ayarı şart bence, yoksa rahatlayamıcak :)