Selam arkadaşlar tamamen dosthane bi şekkilde 260hp"ye kadar N/A araçlar ile 1.6ies turbo aracımı denemek isterim avrupa yakasında cumartesi akşamı..
ilgilenen arkadaşlar özelden pm atarsa detaylar konuşulur ..:icon_tup:
Printable View
Selam arkadaşlar tamamen dosthane bi şekkilde 260hp"ye kadar N/A araçlar ile 1.6ies turbo aracımı denemek isterim avrupa yakasında cumartesi akşamı..
ilgilenen arkadaşlar özelden pm atarsa detaylar konuşulur ..:icon_tup:
Ben denerim kardesim 260hp yok ama arabam geride olmaz bizde kanka:D
Denerim iddaalıyım geçerimde :D :D
Kanka millet hep dümenden hızlı wayy be ZZ için herkez geride;)
Severek izliyoruz ZZ'yi 41 kere maşallah hem rengine hem giderine :)
ZZ tabanca gibi gidiyo Masallah..ben her hafta roll için çıkıyorum ZZ yanımda genelde Daha gecen görmedim nedense millet hep bi Gecilmeme havasında kardesim ZZ bilen bilir sıkntı yok:icon_tup:
Mahallemizin arabası yürümezmi yaa Maşallah ZZ ye :)
Deneme nerde olucak cumartesi
İstanbul avrupa yakasında kardesim araçmı war?
Gecen hafta arenlerin konuya yazmistim burayada yaziyim adanali kardeslerin tt si ile basinc acik denerseniz cok guzel olur turbo ies bizdeyken denemistik ozaman o k03 tu turbo ies 0,6 basiyodu motor ici standartti simdi o k04 ies motor ici yapili 1.1 basarsa guzel deneme olur birde devranin astra ile merak ediyorum acikcasi
Zz mize masallah denerim kardesim
Açıkçası denemek istediğim araç N/A basınç açmayı şimdillik düşünmüyorum ama beklediğim arkadaşlar gelmez ise denerim sıkıntı yok gelir iseler vaktinizi çalmak istemem o gün içinde bi şekkilde ulaşırım netliğe kavuştururum
Dewranın gsı turboya gelince onunla konuştuk zaten biz ikimizinde müsait olduğu bi zaman dosthane deneme yapılacak inşş:icon_tup:
arabam 1 haftaya biter sanırım dizel uyarsa denemek isterim?
Dosthane ise bende basarim ;)
Basin ne basiyosun acmadan yazmissin ? Yani su an kac basarak deniyceksin
0.8 basınç + methanol ben bu konuyu açmamın sebebi kendime geçiçek araba aramıyorum öyle niyetim olsa 240hp kadar N/a yazardm:)
Yasin zaten saygizislik etmiyo kimsenin emegine zz nin gecip gidecegini savunuyo gecmisini bildigi icin biz bu arabayi ilk yaptigimizda vtec gecemessin dediler vok kucumsediler arabayi simdi boyle gorunce yasinin de benimde cok hosumuza gidiyo sana. Dizelle deneyelim diyen arkadasta arabanin eski sahibi 2.5 seneye yakin onda kaldi bahadirda sende cok emek verdiniz cok ugrastiniz masllah su an 0.8 basip deniyceksen girtlak yuklu typerla denemen lazim ki zevk alasin cunku 0.6 barda stock motor zaten geciyodu
Allah razı olsunn eyw ben saygısızlık yaptı diye yazmadımki zaten sadace eski hali ile şimdiki hali arasında uçurum olduğunu bellirtim:)
Ozmanki typerlarla şimdiki typerlar arasındada ciddi bi fark war ama:)
260hp typerda yabana atılacak bi araç değil zaten 12.5 piston egzantirikli drag cartelli typerlar o güçlerde daha dolusu ne anlamadm?:)
O zamanin en dolusu job ve enesin ba typer di onlarla ve 2-3 tane s2k ile denendi en hizlilari onlardi zz ayri bi dunya gercekten cok hizli dahada hizli olmasini en cok isteyenim 1.1 bas sampiyonlar liginde dene :)
ertuğrul kanka beni beklediğini biliyorum :heyoo: :) makara bir yana maşallah zz ne :icon_tup:
açıkça sölim zz nin gidişini görmüş biri olarak 280hp N/A typer ı arkasına alır rahat rahat ;) maşallahı var