Aracıma ön hariç diğer camlara en kalın cam filmi yaptırmak istiyorum içinin gözükmesi imkansız olcak şekilde muayeneden geçer mi
Printable View
Aracıma ön hariç diğer camlara en kalın cam filmi yaptırmak istiyorum içinin gözükmesi imkansız olcak şekilde muayeneden geçer mi
antalyada geçiyor hafif kusurlu ama trafikten geçmiyor basıyolar cezayıı :)
Trafikten geçiyor muayenedende geçiyorsa sıkıntı yok aracı kullanan kişinin yolu görmesine engel kusur teşkil eden eklentiler yasak ön cama yaptırmadığımız sürece sıkıntı yok demek ki :)
walla bizim burda ilk çevirmede direk söktürüyolar ordakini bilemem
Muayneden geçiyor,tüvtürk'ün kendi sitesinde yazıyor. Trafikten geçmez
en kalın değil o
en koyu cam filmi
Muayneden hafıf kusur olarak gecer. Camlar sonradan film yaptırılmıs die.
Ama cevirmede soktururler kesin
gece sıkıntı olmaz mı en koyusu?
Kusursuz halde muayeneden geçirebilirse camlar filmli iken görüş açısını kısıtlamıyorsa polisin yine böyle bir hakkı var mı ? Bilmediğimden soruyorum kendi aracımda ön cam dahil koyu sayılacak film var ..
Ben ön cam dahil filmle muayeneden hafif kusurlu geçtim.
Polise gelince isterse hepsini söktürür bulunduğun şehre polisine bağlı.
Birde sadece ön cam etkilemiyor görüşü arka kapılardakiler hariç kısmen onlarda olmak üzere hepsi etkilicektir özellikle gece.
Benim fikrim yaptırcaksanda incesinden ön cam dahil yaptır hem kullanımı kolay ve kullanışlı olur, ön cama yaptırmayınca diğerlerine istersen beton dök yinede içi gözükür :)
Muayeneden geçer fakat yasak. Yani polis ceza yazabilir.
ben aydınlatmasız yollarda 2 numara ile bazen yan aynalarda görüş sıkıntısı yaşıyorum, bırakın da polisler laf etsin.
3 numara filmli arabayı gece yarısı aydınlatmasız ortamda geri geri kullanmak zorunda kalın, o zaman tekrar konuşuruz yaşattığı engelleri, kaza ihtimallerini.
avukatın biri cezayı ödemeyip bir de dava açmıştı kazanmıştı , ondan sonra serbestti diye biliyorum tam araştırmak lazım .
konunun çok dışına çıkmadan birşey sormak istiyorum bende..
bu cam filmlerinin tamamen şeffaf olanı var mı?
ben camın dış tarafından bu şekilde bir film uygulaması ile camın çizilmesi ve yıpranması önlenebilir mi diye merak ediyorum da.
malumunuz camlar zamanla pürüzsüzlüğünü kaybedip parlama yapıyor, bu şekilde bir film olayı varsa camlara uygulanıp her yıl yenilense camlar sorunsuz kalır diye düşünyorum.
olabilites varmıdır?
Bizim transitte sadece yan camlarda olmasına ragmen muayanede hafıf kusur olarak gectı antalyada sütcülerde.
İstanbulda yakında güneş gözlüğüne bile ceza yazıcaklar :D o derece uygulama yapıyolar.
Muayenede film var diye araç bıraksalar hergün kavga çıkar onn için ses etmiyolar bnce :D ama trafikler affetmiyo özellikle caddebostan suadiye fener o taraflarda ne olduğunu anlamadan cezayı yiyosun.bizim bi abiyi motorlular yolda giderken durdurup men etti hiç acıma yok
Ön cam hariç hepsi hafif kusur geçiyor.
kimse dememişki "en kalın" cam filmi nasıl oluyor :)
Edit: biri demiş :)
cam filmi bir tek elinizde goz veya cilt hastaligi raporu varsa kabul ediliyor.
Arkadaşımı ankarada polis durduruyor ***** cam filmi olayları . Bursada bir sıkıntı yok şu aralar. aynı şekilde bahsediyor. Polisin cevabı ise standart : Burası anGara hemşerim .
kendı aracımda komple cam fılm lı olarak 4 defa muayeneden gectım ön cam dahıl fılm lıydı ;)
%20'ye kadar sorun olmaz. Ben bunlardan kullanıyorum: .........
İki aracımdada satış esnası men akldırmak için alıcı ile sökmek , resim çektirip men kaldırmak zorunda kaldık.ciddi eziyet.dahada ne film taktırırım ve filmli arabayla gezerim
en koyu filmden bende çektirdim benim arabaya , karanlık havada bende sorun yaşıyorum bazen.
Hafif kusurla geçiyor
bence camları boyamak daha mantıklı bir hareket olur, ne içeriden ne dışarıdan görünmesin :D
2 Numara muayeneden geçiyor ama 3 numara geçmiyor diye biliyorum.
Polis ceza keserse, Trafik mahkemesine başvuruyorsunuz o avukatın yaptığı gibi. Dilekçede Kaza anında cam kırıklarından zarar görmemek, güneşin zararlı ışınlarından etkilenmemek vs yazıyorsunuz, sonuç aleyhinizze olursa cam filmlerini sökmeye gerek kalmıyor cezayı da ödemiyorsunuz. ve torpido da polis her durdurduğunda o kararı gösteriyorsunuz, sonra polise güle güle diyorsunuz :D
Muayene ile polisi karistirmayin cok ayri isler. Polis 1 numarada olsa sokturme ihtimali var. Hicbir kanunun da degistigi yok. Yok avukat cezayi dusurtmus serbest olmus falan yalaaann! Ben goz aliyorum yaptiririm sonra gider sokturur 1 hafta icinde de cezami oder trafikten menimi sildiririm ugrasirim diyen varsa gitsin yaptirsin. Yoksa gelip buraya onde film yok ama ceza yedim. 1 numara film varsi ceza yedim nasil olur diye cok konular acildi.
aracımın bütün camlarında artık numarasını bilmiyorum ciddi koyu film var hatta ben de sizler gibi gece park ederken camları komple indiriyorum aynayı görebilmek için, gözlerimde de ciddi bi güneş sorunu var güneş gözlüğüyle bile yolda yürüyemiyorum araba kullanamıyorum güneşli havada.şimdi ben özel veya devlet hastanesi vs bi göz doktorundan güneşe karşı alerji vs gibi bi rapor alsam çevirmede böyle böyle desem derdimi anlatsam raporu göstersem ceza yemekten filmleri sökmekten kurtulabilir miyim?