Aracıma ön hariç diğer camlara en kalın cam filmi yaptırmak istiyorum içinin gözükmesi imkansız olcak şekilde muayeneden geçer mi
Aracıma ön hariç diğer camlara en kalın cam filmi yaptırmak istiyorum içinin gözükmesi imkansız olcak şekilde muayeneden geçer mi
antalyada geçiyor hafif kusurlu ama trafikten geçmiyor basıyolar cezayıı![]()
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
Trafikten geçiyor muayenedende geçiyorsa sıkıntı yok aracı kullanan kişinin yolu görmesine engel kusur teşkil eden eklentiler yasak ön cama yaptırmadığımız sürece sıkıntı yok demek ki![]()
walla bizim burda ilk çevirmede direk söktürüyolar ordakini bilemem
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
Muayneden hafıf kusur olarak gecer. Camlar sonradan film yaptırılmıs die.
Ama cevirmede soktururler kesin
#KGdetanirlar
Kusursuz halde muayeneden geçirebilirse camlar filmli iken görüş açısını kısıtlamıyorsa polisin yine böyle bir hakkı var mı ? Bilmediğimden soruyorum kendi aracımda ön cam dahil koyu sayılacak film var ..
Ben ön cam dahil filmle muayeneden hafif kusurlu geçtim.
Polise gelince isterse hepsini söktürür bulunduğun şehre polisine bağlı.
Birde sadece ön cam etkilemiyor görüşü arka kapılardakiler hariç kısmen onlarda olmak üzere hepsi etkilicektir özellikle gece.
Benim fikrim yaptırcaksanda incesinden ön cam dahil yaptır hem kullanımı kolay ve kullanışlı olur, ön cama yaptırmayınca diğerlerine istersen beton dök yinede içi gözükür![]()
ben aydınlatmasız yollarda 2 numara ile bazen yan aynalarda görüş sıkıntısı yaşıyorum, bırakın da polisler laf etsin.
3 numara filmli arabayı gece yarısı aydınlatmasız ortamda geri geri kullanmak zorunda kalın, o zaman tekrar konuşuruz yaşattığı engelleri, kaza ihtimallerini.
avukatın biri cezayı ödemeyip bir de dava açmıştı kazanmıştı , ondan sonra serbestti diye biliyorum tam araştırmak lazım .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)