Dun geceki denemelerden ufak bir video.Pek saglikli basamadik burda 60-190 gibi biraktik..Deneyen arkadaslara tesekkurler.
2013 Cupra:Vw racing filtre
Clio rs:filtre,egzos,on koltuklar haric sökük
FA cupra tsi -clio rs 172 - YouTube
Printable View
Dun geceki denemelerden ufak bir video.Pek saglikli basamadik burda 60-190 gibi biraktik..Deneyen arkadaslara tesekkurler.
2013 Cupra:Vw racing filtre
Clio rs:filtre,egzos,on koltuklar haric sökük
FA cupra tsi -clio rs 172 - YouTube
korna çok hızlı :)
maşallah yavrulara.
Yazılımsız ıyı gıtmıs cupra ama rs cok kotu surulmus bıraz daha ıyı surulse daha net olurdu
maşallah araclara
kardesım maşallah çupra ıyı gıtmıs nazar degmesın :)
maşallah zevkli olmuş :) rs in sahibi biraz daha alışması gerek gibi araca sanki biraz daha devir dönebilmesi gerekiyordu erken geçiş yapmış ve yavaş biraz
özlemişim ss in sesini :) o yüzden ona ayrı maşallah :P
çupra 2013 dımı?
Evet 2013 cupra
rs 4000 de atmış vitesleri
Kardeş hem alttan bastım hem erken attım hem yavaş attım dedinarabamı görmek istiyorum kurmuşsun kamerayı gelip video atıyosun kendinimi yükseltiyosun rsimi dülşürüyosun onu anlamadım zaten anlayan yazmış erken attığımı arabada sıkıntı vardı düzeldimi diye görmüş oldum ama sen hemen video falan bu yüzden tanımadıklarımla denemeyi pek istemiyorum hemen gelin güvey sen inandınmı şimdi beni geçtiğine he birde egzost borusu yerinden çıktı araba geri düştü bütün gecede öyle bastım sonlarda yere sürtmeye başlayınca daha basmadım
egzoz manifoldu yerinden çıktığından emre erken attı zaten kaçak vardı ilk 2 denemeden sonra hepten su koyunca manifold sıkıntı olmasın diye erken atmaya başladı ona rağmen gece *** olmasın gelen herkes keyif alsın diye bastı bir tek orhan abi video çekicem dedi diye biliyorduk?
Alttan?:) ben 2 de 50 de basiyorum normalde.birincisi konunun en basinda video cekilcegi soylendi.Bunu bilerek gelinsin yazildi bende ona gore geldim 200 km yol.Daha once 2 rs sahibi olarak neden rs i dusurmeye calisiyim,oyle bir amacim olsa plaka falan herseyi yazardim.Buarada ben arabami gormek istiyorum diyerekmi geldim yanina?Konuda bana gore denicek arac yokmu dedim en ideali rs olur sanirim dendi bende ona istinaden geldim denemeye baska herhangi bi arac deneriz senle demedi.Yok ben kendi kendime gelin guvey olmadim denedigim ilk rs senin aracin degil.Ve soyle soyliyim filtre egzosla yazilimli egzoslu filtreli komple sokuk rs kadar hizli hatta belki biraz daha.Daha nekadar gidebilir?Bukadar sikintiya gerek yok sil dersen silerim :icon_tup:
Rsin 2 de 50 de nerde olduğunu biliyosundur o zaman daha çıkmadan söyledim ben sana basmam dedim ısrar ettin he şu var erken attığımıda anlaman şazım sesden sıkıntı olduğunuda anlaman lazım kullandığın rsleri bilmiyorum ama araba formunun %70 lerindeydi dün kaçak çok geri düşürdü videoyu buraya koyduktan sonra silmenin anlamı yok ayağına sağlık gelmişsin ama inanmışlık yapıyosun ona kızıyorum bide rs sahibi biriymişsin benim için önemi yoktur bu tip şeylerin herkes tanır ama kalkıp böyle bi video görünce sinirlendim sıkıntıya gerek yok derken geçiyorum diye sen gözüküyosun arabasını hızlı sanan sen oluyosun
cupraya maşallah.nezmn bı arac gecılse mutlaka bı derdı sıkıntısı oluyor zaten yok manıfoltta olur sıkıntı yok çayının yanına bisküvisi eksiktir.yarışmaya çıkıpta vıteslerı erken attım bahanesıde yuzyıllarıdr süre gelen bı bahanedır.o gördugnuz cupra ılkkez rs ıle denemıyo arkadaslar baska 172 ıle denemesıde var sonuslar aynı oluyor merak etmeyın hatta bızzat şahsımın kullandıgı 182 varken de denedık ki en hızlı 182 idi bence onunla bıle 230 240lar a kadar kafa burunduk oyuzden oyuzden rs ıyı bıle gıtmıs daha ıyıgıdemezdı bence
Sunu soyliyim normalde 2 de 50 de basiyorum seninle denerken 60 tan assagi basmadim demek istedim.Sen yanlis anladin sanirim beni.Benim rs i kesinlikle kucultmek gibi bir amacim yok.Forumda zaten degisik araclarla videolarim mevcut.İzlersen zaten aracinin su haliyle bile nekadar hizli oldugunu anlarsin.Ben tesekkur ederim sizinde ayaginiza saglik.Tekrar soyluyorum araciniz cok basarili:icon_tup:
Maşallah araçlara. Çupra fena :)
Kardeş yok çay bisküvi falan dikkatli yaz biraz benim kimseye bahanem olmaz kendinizi kandırmayın ben ilk defa roll yapmıyorum ilk defa rs kullanmıyorum ilk defa cuprayla denemiyorum en hızlı 182 lik rs le geçemedinmi sen cuprayı hepiniz rsçiniz maşallah ben olanı söylerim yıllardırda araba denerim yancılık yapmayın arabanın sahibi biliyo olanı biteni zaten o gerçeği bildiği için sıkıntı yapmayın herkes geçer geçilirde siz nasıl rsçisiniz vitesler erkenmi yerindemi anlamıyosuz ayrıca ben o koltukta oturuyosam gerekeni yaparım meraklanma sen
bu benım en dıkkatlı yazmıs halim o yuzden sıkıntı söz konusu deıl.pekı yarısa cıkıp erken vıtes atmanın mantıgı nedır manıfold kacırınca erken mı atılır vıtes?ayrıyetten 2013 cupra ıle denemedıgın bellı cunku 2013 cupralar dıgerlerınden cok hızlı durduk yere araba şakşakçılıgı yapıcak halımız yok babam seatın sahıbı deıl sonuc olarak.bu araba 172 182 yuklı rc 208 gtı yuklu czt ve emsal arabalarla denedı her deneyen bız cupraları cok gecıyorduk ama bunu gecemedık alah alah bızım arbalar yurumedı dedı kımıde baska cuprayı cok gectıgını söyledı ama 2013 oldugunu bunun unutuyolar ;)
Sen olanı biteni biliyosun arabayı halledicez tekrar deneriz en baştan böyle desen bende bişe demem tekrar denenir olur biter ben güvenip basıyorum sabah gözümü açıyorum videolar anlatabildimmi derdimi bilmiyorum tekrar denicemiz zamanda ara bi yerde buluşuruz senşde yormayız o kadar
Bana pek dikkatli yazmışsın gibi gelmedi yanlış kelimeler kullanıyosun he üstüne bide sen bilmeden hala yazıyosun o sıkıntı işte yazdıklarımı okursan sorduğun soruların cevabı zaten var tekrar tekrarmı yazim ayrıca diğerlerinden çok hızlı değil sadece hızlı biraz daha yaptığın şakşakçılığa girermi girmezmi yorumu bana düşmez kendin ver kararını arabada sıkıntı vardı diye görmek amaçlı bastık gelip bana ben sırf rsle dememeye o kadar yol geldim dese boş gelip boş göndermezdim gelip bana 50 de basalım dedi anlamsız olur diye onada söyledim zaten edit i şimdi gördüm ben 2013 olduğunu bilerek konuşuyorum
şakşakçılık yapsam hıc kendı aracımı katmazdım muhabbete ben kendımde denedım bu aracla kendı arabamı boklayıp mılletınkını durduk yere övücek halım yok meyve veren agacı taşlamayada gerek yok.bız denemeye cıkarken hırs yapan adamalar deılız örnegın koltuk fln sökmeyız zevkıne bakarız ı sen aracnın %30 luk bı kayıbı olduugnu söyluyosun bıdahakı denemede ortaya cıkıcaktır bekleyıp görelım bu 10 boya tekamul edıyo unutma ama hesaplarda bı yanlıslık olmasın
.
serhan kardeşim maşallah aracına yine bir videon yine polimikler :) iki aracada kazasız belasız gazlamalar maşallah:icon_tup:
Kimseyi taşladığım yok farkındaysan geçtim diye heveslenmeyin diyorum benim tahammül sıkıntım yok ama sizde var belliki arabanın kaybı olduğunu dün geceki herkes gördü sen pc başından yazıyosun gördüğün bildiğin bişey yok arabanın sahibi biliyo zaten nolduğunu bırakınca sağa çektîm arabayı videonun o kısmı yok anlatabildimmi ne senin bu yaptığın şimdi peki ?
denemede erken atmasını yada bırakmasını biz söyledik çünkü ilk denemelerden sonra sesi soluğu bile değişti en son yere kıvılcamlar atmaya başladığında her viteste egzoz da yere düşünce bırakmasını söyledik ki ona rağmen gene bastı çünkü daha 2 kere basmıştı
buraya vıdeolar zaten denemeyı canlı ızlemeyenler görsun yorum yapsın dıye koyuluyo herkes canlı ızleyemeyo yarısı gördugmuzu yazıyoruz .eger sen hala eskı sahıbıysen arabanın yıgıt torunun arkadası olmalısın yıgıtın foresterlede gelısı guzel basıldı bu arac eger sen o arkadassan sor yıgıte zaten gıderını o sana söyler ben senın arabanıda boklamadım gayettte ıyı gıtmıs dedım cunku o denedıgın araba cıddı anlamda hızlı bı arac kendı tecrubem ve baska rollerını izıledıgım ıcın söyluyorum bunu. neyse bıdaha denersınız denk gelırsenız acıkcası sımdıden merak ettım rs ın nekadar gerı oldugnu
Maşallah cupraya kardesim sağ kapıyı açsaydın yanındaki arkadaş binerdi belki
Dün gece olanlar zaten yazar ama şuan hiç yazan yok noldunu biliyolar yok ben o değilim bilmeden yazmana gerek yok seninde onu demeye çalışıyorum rsçisin bide anlaman lazım arabanın sesinden bazı şeyleri neyse demiyorum daha birşey dün gece olanlar yazsınlar görün
Saol erbin tesekkur ederim:)
Tamam sorun degil ben anliyorum seni ama umarim sende beni anlamissindir herhangi bir gizli cekim olarak falan degil konudan bilgin var diye koydum ben.Konusuldu diye.Ben suan havalimanindayim 10 15 gun kadar yurtdisinda olucam dondugumde tekrar haberlesip deneriz.
Abim saol tesekkur ederim :)
Kültür değil Deniz çupra kankaaa maşallah :))
Arkadaslar tamam tartısmayın burak bana sorun var dedi inanırım bende sorun yasadım dün gece.Siz sorununuzu halledin bende hallediyim clio rs ile tekrar denemek istiyorum hem kimsenin kafasında soru isaretide kalmamıs olur.
arabanın eski sahibi dediğin yiğitin arkadaşı olanda benimde biz hiç yiğitle denemedik neyse ordaki herkes gördü orhan abi olsun cansın olsun 208 li arkadaşta en son kıvılcımlar atıyorduk yere onlardanda denemek isteyen olursa tekrar deneriz bizim kimseye eyvallahımız olmaz
Ya nerden koydum.Ben dun gece ordada sordum video cekilcekmi koyulcakmi diye bende konulcak denilince herkesin bilgisi var sandim.Tekrar soyluyorum lutfen baska kimsede tartismasin yurtdisi donusu haberlesiriz tekrar deneriz.gecilirim gecerim video cekersiniz sıkıntı degil.
Rs ci arkadas buyutmeye gerek yok.arabani kucultugumuz falan da yok.senin aracinla senden fazla rol yapmisimdir en sewdigim rs bunuda belirteyim.dun gece 200 km yol geldik ben 1400 kilo mini ile herkesle bastim gelmeden oncede vidyo muhabati dondu isterseniz 10 boy gecin paylasin sikinti yok dedik konuda yazio.
220 hp rocco 200 hp czt 2.5 wrx impreza farkli 3 172 1 182 hepsiyle denedik denk gidiorz cogu aracla denemelermz forumda mewcut aracin bu speclerle iyi gidio.
Bu arada kardesim yurtdisina cikio cupra bende olucak ortak nokta corlu'ya gelin istediginiz zaman dener muhabetimizi yapar cayimizi icersiniz.
Gecilmek gibi bi dert kesinlikle soz konusu deil :icon_tup:
Benim elimde de videolar mevcut birazdan atıcam onlarida.Gecilmek benim icin hic onemli degil hırs yapmiyorum yoksa gecildigim videolari atmam zaten:) polo gti ve rs gebzeden zaten biz herzaman deneriz ama sunu net belirtiyim 208 dun 4 5 boy gerideydi büyük bi ihtimal sensör arıza verdi gene.halledince haberlesiriz zaten tartismaya gerek yok serhan yakın arkadasim tekrar bulusuruz muhabbet ederiz deneriz.Bu arada 106 gti polo gti clio rs ibiza cupralar herkesin videosu var bende atıcam birazdan gayet keyifli denemeler olmus:)