Dun geceki denemelerden ufak bir video.Pek saglikli basamadik burda 60-190 gibi biraktik..Deneyen arkadaslara tesekkurler.
2013 Cupra:Vw racing filtre
Clio rs:filtre,egzos,on koltuklar haric sökük
FA cupra tsi -clio rs 172 - YouTube
Dun geceki denemelerden ufak bir video.Pek saglikli basamadik burda 60-190 gibi biraktik..Deneyen arkadaslara tesekkurler.
2013 Cupra:Vw racing filtre
Clio rs:filtre,egzos,on koltuklar haric sökük
FA cupra tsi -clio rs 172 - YouTube
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
korna çok hızlı
maşallah yavrulara.
Yazılımsız ıyı gıtmıs cupra ama rs cok kotu surulmus bıraz daha ıyı surulse daha net olurdu
maşallah araclara
powered by:
Can's
VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO
maşallah zevkli olmuşrs in sahibi biraz daha alışması gerek gibi araca sanki biraz daha devir dönebilmesi gerekiyordu erken geçiş yapmış ve yavaş biraz
özlemişim ss in sesinio yüzden ona ayrı maşallah :P
Kardeş hem alttan bastım hem erken attım hem yavaş attım dedinarabamı görmek istiyorum kurmuşsun kamerayı gelip video atıyosun kendinimi yükseltiyosun rsimi dülşürüyosun onu anlamadım zaten anlayan yazmış erken attığımı arabada sıkıntı vardı düzeldimi diye görmüş oldum ama sen hemen video falan bu yüzden tanımadıklarımla denemeyi pek istemiyorum hemen gelin güvey sen inandınmı şimdi beni geçtiğine he birde egzost borusu yerinden çıktı araba geri düştü bütün gecede öyle bastım sonlarda yere sürtmeye başlayınca daha basmadım
egzoz manifoldu yerinden çıktığından emre erken attı zaten kaçak vardı ilk 2 denemeden sonra hepten su koyunca manifold sıkıntı olmasın diye erken atmaya başladı ona rağmen gece *** olmasın gelen herkes keyif alsın diye bastı bir tek orhan abi video çekicem dedi diye biliyorduk?
Alttan?ben 2 de 50 de basiyorum normalde.birincisi konunun en basinda video cekilcegi soylendi.Bunu bilerek gelinsin yazildi bende ona gore geldim 200 km yol.Daha once 2 rs sahibi olarak neden rs i dusurmeye calisiyim,oyle bir amacim olsa plaka falan herseyi yazardim.Buarada ben arabami gormek istiyorum diyerekmi geldim yanina?Konuda bana gore denicek arac yokmu dedim en ideali rs olur sanirim dendi bende ona istinaden geldim denemeye baska herhangi bi arac deneriz senle demedi.Yok ben kendi kendime gelin guvey olmadim denedigim ilk rs senin aracin degil.Ve soyle soyliyim filtre egzosla yazilimli egzoslu filtreli komple sokuk rs kadar hizli hatta belki biraz daha.Daha nekadar gidebilir?Bukadar sikintiya gerek yok sil dersen silerim
![]()
Belly Detail
Rsin 2 de 50 de nerde olduğunu biliyosundur o zaman daha çıkmadan söyledim ben sana basmam dedim ısrar ettin he şu var erken attığımıda anlaman şazım sesden sıkıntı olduğunuda anlaman lazım kullandığın rsleri bilmiyorum ama araba formunun %70 lerindeydi dün kaçak çok geri düşürdü videoyu buraya koyduktan sonra silmenin anlamı yok ayağına sağlık gelmişsin ama inanmışlık yapıyosun ona kızıyorum bide rs sahibi biriymişsin benim için önemi yoktur bu tip şeylerin herkes tanır ama kalkıp böyle bi video görünce sinirlendim sıkıntıya gerek yok derken geçiyorum diye sen gözüküyosun arabasını hızlı sanan sen oluyosun
cupraya maşallah.nezmn bı arac gecılse mutlaka bı derdı sıkıntısı oluyor zaten yok manıfoltta olur sıkıntı yok çayının yanına bisküvisi eksiktir.yarışmaya çıkıpta vıteslerı erken attım bahanesıde yuzyıllarıdr süre gelen bı bahanedır.o gördugnuz cupra ılkkez rs ıle denemıyo arkadaslar baska 172 ıle denemesıde var sonuslar aynı oluyor merak etmeyın hatta bızzat şahsımın kullandıgı 182 varken de denedık ki en hızlı 182 idi bence onunla bıle 230 240lar a kadar kafa burunduk oyuzden oyuzden rs ıyı bıle gıtmıs daha ıyıgıdemezdı bence
Sunu soyliyim normalde 2 de 50 de basiyorum seninle denerken 60 tan assagi basmadim demek istedim.Sen yanlis anladin sanirim beni.Benim rs i kesinlikle kucultmek gibi bir amacim yok.Forumda zaten degisik araclarla videolarim mevcut.İzlersen zaten aracinin su haliyle bile nekadar hizli oldugunu anlarsin.Ben tesekkur ederim sizinde ayaginiza saglik.Tekrar soyluyorum araciniz cok basarili![]()
Belly Detail
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)