Bi inat uğruna hala mantıksızca cevap veriyorsunuz ya anlamıyorum.30 küsür yaşında insanlarsınız.Bakın 2 dakika yazdıklarımı okuyun bu "velet" ne demek istiyor bana diye bi sorun kendinize sonra bi özeleştri yapın.
Şimdi olayı kulağından tutup taa buraya kadar çekerseniz bende bunu derim.Malumunuz binlercesi yaşanıyor.Bu durumda napıcaksınız ? Google a yazdım ilk bu çıktı binlercesini bulabilirsiniz.Hangi birisini cezalandırmak teste sokmak istersiniz ?
Sirk hususunda yorumumu zaten belirtmişim
Sirk olayina bende karsiyim
6 yıl 4 ay haksız yere yattı dışarı çıkar çıkmaz öldü - Posta
Üstteki yorumum da sizin için aynı niteliktedir.
Hangi insan düşünmezki ? Yakınıma zarar veren birini bulsam öldürmek isterim insanın doğasında vardır intikam almak kızmak agresifleşmek.Şu an gerçekçi ve sakin kafayla bir şey tartışıyoruz.
Mümkünse başka birisine espri yapın.
Ahmet bey kronolojik sıradan bahsetmiyorum ben.Tahmin ediyorum birçoğumuzun dini olan islam bunu böyle söylüyor.
"ey resülüm sen olmasaydın alemleri yaratmazdım"
---
Bakın amacınız nedir anlamıyorum ama hala bir inat uğruna gerçekten anlam veremediğim cevaplar veriyorsunuz.Yahu tamam ben katilim hayvan katiliyim kedilerin köpeklerin ölmesini istiyorum diyelim.Siz insanların ölmesini istiyorsunuz bu durumda farkındamısınız ? Ondan sonra Amerika afrikadaki insanları yok ediyor... Yok ya ? sen yok ediyosun işte.Bide tutupda bu fotoğrafları koyuyosunuz sanki ben mutlu oluyomuşum gibi.
Yiğit bey bende tonla insan üzerinde parçalayıcı etkiler yaratan insan deneyi fotoğrafı koyarım.İnsanları üzmeye gerek yok.Ben bakarken üzüldüm bu fotoğraflara.Silerseniz memnun olurum.
Cild kanseri olduğunuzda herhangi bir şekilde hastalandığınızda oğlunuzun evladınızın kötü durumunda,hastalandığınızda ilaç kullanıyorsunuz ama ? O zaman pek takmıyorsunuz bu konuyu dimi ? İyiyken böyle.Mantık ve akıl çerçevesinde her türlü yoruma cevap veririm.Gereksiz makaraya gerek yok