Ne alakasi var ya ? Hayvanlar faydasiz mi dedim ben ? Dunya insanoglu icin yaratilmistir, insan hayvandan ustun bunun neyini carpitmaya caliyosun ? Ormana gittin aslan seni oldururse ceza aliyormu ? Almiyor sen onu oldurursen hayvan
Haklarina saldiridan ceza aliyorsun.Cunku insan dusunebilen bir varlik.Anlatabiliyormuyum? Su an bana gore hulya avsarin mantelitesinden farksizsin oda ne demisti "kurban bayrami ne ya hayvanlari katletmeyin" bumu yani ? Hayvanlari oldurmeyi isteyecek son insanim.Hapisdeki insanlarin ustunde denesinler demen ayri anlamsiz zaten.insan uzerinde deneye karsi oldugumdan dolayi hayvanlarda yapilmali diyorum.hayvanlar katledilsin demiyorum.Cunku yurt disinda bunun ornegi var afrikanin gelismemis ulkelerinde kamyon kamyon toplanan insanlar uzerinde yapilan deneyler var anliyomusun beni ? 20 30$ karsiligi hayati karariyor.peki sen bu durumda insan hayatinimi tercih edersin maymunun yasamasinimi ?
Insan ustun ewet mesela vefasız ve nankör neyse ne hayvanlar gördüm konuşup dusunebılsede insan olamamış ve ne hayvanlar gördüm konusanıyordu ama duyguları hısleriyle sakıyordu güven verıyordu
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
peki kendi tercihiniz..Umarım birgün böyle bir tercih yapmak durumunda kalmazsınız.4 alman kurdu 1 kangal şu andada 2 kuş beslemek üzere bende hayvan katili değilim.Mantıklı olmaktan yanayım taraftar değil.Bi önceki mesajımı telefondan yazdığımdan yaş kısmına dikkat etmedim kusura bakmayın.
Hapishanede ki insanlara para karşılığı hayatlarını riske etmesinimi isteyeceksiniz ? Adam zaten ömrünün sonuna kadar hürriyetsiz yaşayacak.Parayı ne yapsın ? Kolundan zorla tutup teste sokarsanızda insan haklarını ihlal edersiniz.
"O insan öldürdü ama farkındamısın" derseniz adam zaten cezasını çekiyor derim bende.İşkence etmenin kimseye faydası yok.Rica ediyorum, kaç yaş büyük insanlarsınız biraz mantıklı düşünün...İnsanları iyi veya kötü şekilde ayırırsanız zaten işin içinden çıkamassınız.Kötülük yapanlar zaten devletlerin belirlediği şekilde cezasını çekiyor.Ben istermiyim hayvanlar ölsün insanlar ölsün ? bide tutupda beni hayvan katil ilan ediyosunuz.
SABAH ARKA KAPAK HABER
Bunlar hata yapmış, cezasını zaten çekiyor diye hayıflanmalı mıyız ?
Hiç sanmıyorum.
Sirktir,gösteridir vs. yerine bir kuş,bir balık almayı tercih ederim çocuğuma.
slowest tsi of cosmos
herşeyi geçtim arkadas bir mesaj vermek istedim konu dondu dolaştı sosyal mesaj vermelere SGTİ yahu o zaman burdan devam edelim
Şakşuka Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri
bu sana göre öyle ama gerçek inandığın gibi değil. dünyanın yaşı 4.5 milyar yıl. yaşam ise 3.5 milyar yıl önce başlamış. modern insan ise yaklaşık 100.000 bin yıl önce dünyada yaşamaya başlamıştır. bizlerden önce ise nesli tükenmiş olan dinazorlar, sürüngenler, mamutlar vs binlerce canlı yaşamıştı. bu canlılar dünyada yaşarken, insanlar neredeydi?![]()
hayvanlar üzerinde test yapan firmalar
http://www.mediapeta.com/peta/PDF/companiesdotest.pdf
Test yapmayanlar
http://www.mediapeta.com/peta/PDF/companiesdonttest.pdf
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
yatacak yerınız yok a... cocukları
Bi inat uğruna hala mantıksızca cevap veriyorsunuz ya anlamıyorum.30 küsür yaşında insanlarsınız.Bakın 2 dakika yazdıklarımı okuyun bu "velet" ne demek istiyor bana diye bi sorun kendinize sonra bi özeleştri yapın.
Şimdi olayı kulağından tutup taa buraya kadar çekerseniz bende bunu derim.Malumunuz binlercesi yaşanıyor.Bu durumda napıcaksınız ? Google a yazdım ilk bu çıktı binlercesini bulabilirsiniz.Hangi birisini cezalandırmak teste sokmak istersiniz ?
Sirk hususunda yorumumu zaten belirtmişim
Sirk olayina bende karsiyim
6 yıl 4 ay haksız yere yattı dışarı çıkar çıkmaz öldü - Posta
Üstteki yorumum da sizin için aynı niteliktedir.
Hangi insan düşünmezki ? Yakınıma zarar veren birini bulsam öldürmek isterim insanın doğasında vardır intikam almak kızmak agresifleşmek.Şu an gerçekçi ve sakin kafayla bir şey tartışıyoruz.
Mümkünse başka birisine espri yapın.
Ahmet bey kronolojik sıradan bahsetmiyorum ben.Tahmin ediyorum birçoğumuzun dini olan islam bunu böyle söylüyor.
"ey resülüm sen olmasaydın alemleri yaratmazdım"
---
Bakın amacınız nedir anlamıyorum ama hala bir inat uğruna gerçekten anlam veremediğim cevaplar veriyorsunuz.Yahu tamam ben katilim hayvan katiliyim kedilerin köpeklerin ölmesini istiyorum diyelim.Siz insanların ölmesini istiyorsunuz bu durumda farkındamısınız ? Ondan sonra Amerika afrikadaki insanları yok ediyor... Yok ya ? sen yok ediyosun işte.Bide tutupda bu fotoğrafları koyuyosunuz sanki ben mutlu oluyomuşum gibi.
Yiğit bey bende tonla insan üzerinde parçalayıcı etkiler yaratan insan deneyi fotoğrafı koyarım.İnsanları üzmeye gerek yok.Ben bakarken üzüldüm bu fotoğraflara.Silerseniz memnun olurum.
Cild kanseri olduğunuzda herhangi bir şekilde hastalandığınızda oğlunuzun evladınızın kötü durumunda,hastalandığınızda ilaç kullanıyorsunuz ama ? O zaman pek takmıyorsunuz bu konuyu dimi ? İyiyken böyle.Mantık ve akıl çerçevesinde her türlü yoruma cevap veririm.Gereksiz makaraya gerek yok
konunun ozu dısarıdan hoş gorunen ama arka yuzunde zulum yasanıyor mesajıdır SGTİ BUNA GORE CEWAP yaz ok konu deneye ve yapılan bilmediğim zulümler konu insan değil tekrar yazayım konunon özü : BİLMEDİĞİM ZULUM VE BUNLARI BİLGİLENDİRME
Hayvan katili ilan ettiğiniz kişi olarak şunu söylemek istiyorum.
İmkanı varsa canlılar üzerinde test edilmeden.Fakat ZARARI OLMADIĞI kanıtlanarak ilaçlar üretilsin.Buna eyvallah çağırın protestoya en önde gelmessem sonra konuşun.
Diyelim böyle bir imkan yok test şart.Ve test yapılmadan üretildi ilaçlar
evladınız hasta.
Siz üzerinde "laboratuvarlarda test edilip onaylanmıştır" yazanımı içirirsiniz "laboratuvarlarda test edilmemiştir.Yan etkileri bulunabilir" yazanımı.
dini karıştırma dinle ilgisi yok.Herkesin inancı kendine.Benim inancıma göre doğada alınan her can doğaya suçtur.Senin inancına göre hayvan kesmek sevaptır.Başkasının inancına göre inek kutsaldır.Boşver inançları.Bak arkadaş ne güzel örnek vermiş.3.5 milyar yıldır insan yoktu hayvanlar vardı demiş.Nasıl iddaa edersin onların insan için yaratıldıgını demiş.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)