Yaz geldi mağlum okul bitti bende Antalyaya yaz tatılı ıcın donus yaptım Antalyanın hızlılarını yakışıklılarını dip basıklarını kısacası her türlüsünü bekliyorum varmıdır foto çektırmek ısteyen benımde can sıkıntımı alımış olur
Printable View
Yaz geldi mağlum okul bitti bende Antalyaya yaz tatılı ıcın donus yaptım Antalyanın hızlılarını yakışıklılarını dip basıklarını kısacası her türlüsünü bekliyorum varmıdır foto çektırmek ısteyen benımde can sıkıntımı alımış olur
istanbula gelsene coni :D :D
İstanbuldayken makinem yoktu şimdi istanbulda değilim makinem var işler çok ters denk geldi :D
face dende dediğim gibi pampa cupra var extra olarak tekrar çekebilirsin VD' i :) yüksek orj haliyle :D
Aricam seni bi kac haftaya :D
Sali gunu geliyorum olabilir:)
Tam tarih belli değil fakat temmuzun 15 ine kadar bende geleceğim bi kaç gün hem tanışırız muhabbet sohbet sizede uyarsa haberleşiriz :)
Aynen güzel olabilir tarih verirsen tanışmış da oluruz:)
bende katılırım zaman uyarsa hem tanışma olur. fazldan bi rc ve rocco da gelebilir
Aslında hep birlikte de bişeyler olabilir buluşma tarzı talep baya oldu :)
beni yaz kardeşim :D
Yaz beni:)
Buluşmaya dahil olabilirim. Zaman ve mekan söylemeniz yeterli.
benim typarın fazla fotosu yok banada pm atarsanız katılabilirim.
Uzun zaman oldu bildigim kadariyla bulusma tarzi bi organizasyon olmadi.hem foto hem sohbet guzel olur aslinda.belli bi tarih olsun millet kendini ayarlayip gelebilir diye dusunuyorum :)
Serkan'da yazmış zaten günü uyduktan sonra geliriz bizde.
bende katılabilirim tarih bellliyse
Valla isteyene toplu ısteyene tek tek detaylı foto çekerım sız yeterkı foto ısteyın beleş anasını satim :D Buluşma yaparsakta gelirim bide buluşmada toplu fotoda çekeriz ama tarıhı hep bırlıkte ayarlamamız lazımki katılım çok olsun bana hergün uyar, çalışanlar işi olanlar yada uzakta olanlar ayarlasın Antalya ıcındekıler herturlu gelır zaten
vardiya denk geldikten sonra bende gelirim pampa beni unutma haber et :)
ayarlayak o zaman yeri zamanı :)
Aynen bende katılabilirim kararlaştıralım yeri zamanı
bu cumartesi nasıl olur
herkes tarih ayarlayın haber verin demiş biri ayarlasın şu tarihi zamanı :)
benim fikrim cumartesi gününden yana saat 14.00 - 19.00 arasında hatta mangal falanda alıyım ben mangalda yakarız :D
gündüz çalısıyorum ben akşam uygun olur bana
Banada uyar cumartesi :)
Ctesi banada uyar hertürlü
Buluşma fikrini attım ortaya ben uzakta kaldım :D
Temmuzun ilk haftası sonunda geleceğim ben , denk gelmezse buluşma sağlık olsun :)
Havada kalmasın arklar yapalım bişeyler
cumartesi akşam uyar
Cumartesi iyi oldu saatide çoğunluğa uydurdukmuydu foto çekımı için baya geniş alan lazım olucak :D
Temmuz sonunda Antalyadayım inş Antalyanın güzel manzalarında bi 16 plaka resim çekebilrisek çok sevinirim hem Antalyalı arkadaslarlada tanışmış oluruz
Gün belli olsun Görkem :) :)
Cumartesı olcak gibi saatide çoğunluğa uydurdukmuydu tamamdır. Bende jazz la gelem az fotosu olsun arabanın :D
O zaman çoğunluğu baz alarak cumartesi günü saat 19.00 da başlamak üzere calticak plajı karşısı devasa asfalt bi alan var tam bize göre .Ayrıca herkes etini almak üzere büyük bi mangal getireyim köfte tavuk biseyler yapar yeriz sohbet muhabbet çıkış dada ufaktan gazlariz çoğunluk akşam iş çıkışı gelir diye 19.00 iyi bi saat kafamıza göre de dagiliriz.
Hatta şimdi kemere giderken gördüm büyük calticak karşısında devasaa bi açık alan var orası olsun calticak plajı karşısı
evet zaman belli oldu :)
mekanı ayarlıyalım şimdide
ilk öneri geldi :) foto çekilceği için güzel bi alan olsun derim ben :)