2012 BMW 3.20d 184hp vs. 2011 VW Polo 1.6tdi
BMW: stock
VW: Chiptuning, EGR ve DPF iptali (by Megachips)
www.youtube.com/watch?v=EOPYcLFDze0&
maşALLAH :)
Printable View
2012 BMW 3.20d 184hp vs. 2011 VW Polo 1.6tdi
BMW: stock
VW: Chiptuning, EGR ve DPF iptali (by Megachips)
www.youtube.com/watch?v=EOPYcLFDze0&
maşALLAH :)
polonun şuanki gücü nedir?
polo güzel gidiyor gerçekten. tebrikler. duman fenalarda :)
Maşallah güzel yürüyor
bu poloların hepsi bole guzel gıdıyor masallah :)
Masallah samet'cim polo bu sefer olmus cok begendim vites olayinida biraz daha gelistirdin mi 2 boyun war ;)
Nazar degmesin polo'na :icon_tup:
pololar yürüsün :D fena maşallah :)
poloya maşallah. 320d yi geçiyorsa stok polo gti'la yürür :)
Emrah Erkan'ın zalım polo dizelide benim 177lik standart 320d imi geçiyordu.Alıştım bu görüntülere :)
üstüme gelmeyin kendimi cok kotu hıssedıyorum :D kasımda askere gıtcemya o yuzden almıcam almıcam :D
şaka bıyana suankı aracımdan cok memnunum polo fln zaten almam artık ıcı bomboş kucucuk bıldıgın boslıne paket:) focus zaten kendı sınıfında gerek yol tutus gerek donanım gerek yurur olarak kendını ıspaltlamıs bı arac hemde bu dolulukta...focusu satıcak olsam alcagım tek arac golf 6 1.6 tdi hıghlıne...yanı sırf yuruyo dıyede polo fln hayatta ısım olmaz stock olarak gelsın polo 20 boy onumde baslasın :D
Şimdi rapid orj turboyla bu polodan hızlı mı?:D Maşallah ne diyelim devir 1.6 devri.
Polo zehir salmıs arkasına :D
maşallah poloya :) 320d f30 kasa mı ?
Bu 1.6 tdi lari neden hep stock turbosuyla yurutuyorlar bi ara megachips hibrit tarzi bi turbo yapmisti ama oyle kaldi.
izleyemedik pek.
var mi yurtdisinda big turbo yapanlar vs. +200 hic fena olmaz :)
Araclara masallah bu arada.
ben turboyu büyütmeye niyetlendim. serviste 03L 253 010F part no lu 2.0tdi turbosu 5.500 tl.
cuk oturuyor. hatta bir golfe yapmışlardı basınç açmadan 160 hp veriyor. cooler, firad nozzle,komple egzoz vs 10000 i geçiyor yaklaşık. 200 üzerine çıkar muhtemelen güç. sonra kendi kendime ne gerek var dedim.
şu an bile açık omayan yazılımla, egzoz sağlıklı değilken yetiyor. haftaya kısmetse onları hallerim. 140-145 civarı tekerde yeterde artar. 200 üstü için pd130-150 alıp uğraşmak daha mantıklı sanki. 1.6 tdi nin 200 üzeri güçlerde uzun süre ki hele bizim gibi gazlamayı seven adamların elinde ömrü uzun olmaz gibi geliyor.
düşer piyasaya abi 1-2 seneye kalmaz o bahsettiğin turbolar. Ondan sonra daha keyifli izleriz bu 1.6 tdi ları :)
ben 250 hp ye kadar o motorlara güveniyorum pd lere 300hp+noss yürüyenleri gördükten sonra :) helal olsun ne motor yapmış herifler vag grubu bambaşka gerçekten ilgim sıfır diğer markalara
Firad'ın nozzle varmıymış ?
2.0 Tdi ın Turbosu CBAB Motorun mu CBBB motorun hangisinin acaba ?
Sadece yazılımlı tdi jetta ( Dynmamics 141hp ), e91 320d otomatik (177lik) ile ne olur, yordama yapılabilir mi ya da deneyen var mı, fikri olan ?
maşallah
orjinalide o sınıf bir arabaya göre güzel gidiyor polo1,6tdi ların maşallah pololara :)