cumartersi akşamından görüntüler
İyi seyirler:)
http://videos.streetfire.net/video/R...ght_183916.htm
Printable View
cumartersi akşamından görüntüler
İyi seyirler:)
http://videos.streetfire.net/video/R...ght_183916.htm
306 nın motorunda varmı bişeyler. Daha doğrusu neler var. Bu kadar fark olmamalı.
araçlardaki modları bir alsak
stok boş araç
Maşallah araçlara nazar değmesin 306 iyi gidiyor.
Neden inanmayalım bizi ne kadar tanıyorsun. Benimde 306 gti ile rolling denemelerim oldu ve sadece filtre kiti olan standart egsozlu 306 ile.Vtec üstü 2 boy oluyor fark daha açılmıyordu. Vtec altı bastık 240+ üstüne kadar kafa kafaya yürüdük.
"34 TC 9330 Tolganın araba"
bu yasının bahsettıgı 306 sanırım.. harbıden super gıdıomus en sağlam 306lardan biri..
Yok ciddi söylüyoru vtec üstü bastık tolga ile 2 boy geçti beni. Vtec altı düşük süratte 2 de basınça 240 a kadar kafa kafaya yürüdük. 306 ları hep sevmişimdir.
Sizleri tanımıyoruz siz bizleri tanımıyorsunuz neden inanma inanmama mevzusu oldu anlamadım.
yaw sevabına benimde bir iki videomu koysaydınız :)
306 ya maaşallah harbiden çok iyi gitmiş.306 ları hep sevmişimdir.çekimler çok güzel olmuş herkeze teşekkürler:)
306 gtı ın sahibi istersen bu yakaya gel bizim stockla yürütelim hem tanışmış olursunuz ..
dediğim 306 gti bu araç maşallah
bütün bir gece tam manasıyla arabasını deneyen 306 olmuş maaşallah....
sanırım tem opette bişeler olmuş tam olarak bilmiyorum
306 ve vtec ikiside eşşek :D hahahahha uydu :D
306 bizde Gerçekten iyi yürüyen Bİr araç vtec yakın gitmiş daha çok atıyorduk ona :D Maşaallah Güzel denemeler olmuş :)
maşallah iksinede 306 harbi ii yürüyo
306 ya gercekten maşallah ıyı yurumus ciğerli cıkmış oldukça..:) Vıdeoda gercekten cok guzel ağız tadınca seyrettık hersey oldukça net gozukuyordu...:D
Tum araclara maşallah....
306 iii gitmiş maşşallah
dkka 3 küsürlerdegti 'ınegzosdan alev çkıor şu gti grubunun alev çıkartma olayını anlamadım 1 türlü neden acaba
Gayet başarılılar alev cıkartma işi cok güzel bişi :D
306 tek kişimi?
ara ara tek kalmıs cunku bazı cekimler 306dandı
her araçta 2 kişi vardı kiloları bile eşitledik desek yeri:D
ya beyler ben konuya acıklık getırıyım ordakı vtı nın sahıbı bendım dıger gtın sahıbı kardesımden yakındr arkadsım sıteye uyelıgı olmadıgından yazamıyor. vtı de bıse oldugunu dusunen arkadslar varsa yanılıyorlar anormallık vtı deıl anormallık stock dedıgımız o 306 gtıda. benım arabada stocok sadece egsoz ve fıltre gtıda aynı sekılde egsoz ve fıltre. lacıvert va vtec var arkdasta stock bu gtı ona boy boy koyuyo. yıne ben ıyı gıttım bunla yanı emın olun:D ama sıtedekı arkadslar bırgun organızasyon yapalım dıorum ben sadece vtıler ve gtılar saglam yuruyenler dolusu bosu hıc farketmez toplanalım deneyelım bırbırımızle aramızdakı farkları gorelım;)=?
tayfun senin vtıle denemek ıstıyorum yazmıstım sana ama hatırlarsan burak;)
evet başka araçlarala da denemek lazımm
bi boş konuşma burak yaaaaaaa :D
hep yazıyoruz ya modele göre değil plakaya göre karşılaştırma olsun diye ;) bazı arabalar okunmuş üflenmiş gibi fabrika çıkışı iyi gidiyor diğerlerine göre
[QUOTE=EKEray;388589]bi boş konuşma burak yaaaaaaa :D[/QUOTE
ya kanka aldım alalı su arabayı ne bı tane vtecle denedım nede baska bı 306 gtıla hep emreyle denıoz kardesım o arabada normal deıl anasını satım:D