Bu polis için ne denir
http://alkislarlayasiyorum.com/m/con...patlatan-polis
Printable View
Bu polis için ne denir
http://alkislarlayasiyorum.com/m/con...patlatan-polis
Denecek şeyleri burda söylersek ban yiyebilirim..
Zeka seviyesi ve nasıl bir psikolojide olduğunu gösteriyor..
tövbe yarrabi . bana oyle bişey yapsalar o lastigin parasını gider evinii bulur alırım, nasıl sinirlednm ya
O...... Ç..... denir noktaları doldurmak bu şahıs için zor değil
bazıları kamerayı görür engellemeye çalışır, coplar çekim yapanları... bazılarıysa böyle kameraya oynar sanki yaptığı marifetmiş gibi, sanki o kapanla orduları tankları durduruyormuş gibi...
bide saklanıyor salak...
aracın sahibi bu haberi ve görüntüleri delil olarak kullanarak maddi tazminat davası açmalı
japon balığının beyni bununkinden büyüktür. o kapan bi yerine girer inşallah.
Sonuç olarak olan olduğu gibi kalmışsa hiç şaşırmam
ipini koparanın polis olduğu ülkemizde normaldir bunlar. şimdi bu görüntüleri izleyen amir acaba bu aptal personeline bir ceza verecek mi?
Bunların erkeklikleri sadece böyle masum suçsuz insanlara karşı oluyor zaten. Orada kaçan hırsız yada suçlu olsa eminim polis kılını bile kıpırdatmaz arkasını dönüp devam ederdi.
yazıklar olsun bee ...
oha cidden söylenecek söz yok.. Lastik ve çekici masrafı kadına kalmış bir de ceza yazmışlar üstüne cidden doğru mu bu?
Sitedeki polis arkadaslarin savunmalarini cidden merak ediyorum
Neler denmez ki...
yalnızca bu polis içinmi? orada bir tek o yok, diğerleride suça ortak, vay halimize.
2015 bütçesinde trafik cezalarında yekünde % 48 artış koyulmuş. bol cezalı günler.
Araç içi kamera şart beyler ne olursa olsun.. Ben çok gezen bi adam degilim ama aktif araba kullanan biri olsam mutlaka alırım. Bak bakalım ondan sonra neler olur.
o. çocuğundan başka hiç bişey denmez hemde su katılmamış
Allah islah etsin ne kufurler yazdim sildim . mahkemeye verilip catir catir alinir o kamera kaydiyla seref yoksunundan
Vayy yolunu yordamini..... Ahhh anasini satayim denk gelmezki su serefsize orda saglam bi avukat felan. Ayni seyi bi avukata yapsaydi, kuzu gibi meletirdi serefsizim...
Babadan oğula nesil bunlar
amk spor gaztesine bak buna yazılacak cok soz var yerinde olsam mahkemede catır catır alırdım.
Canları sıkılmış eğlence arıyorlar kendilerine belli ki
büyük terbiyesizlik vatandaşı resmen kendilerince kullanıyorlar.
Sonra polisi neden kimse sevmiyor kim neyini sevsin faydasından çok zararı var millete
geçen iş yerimden bi mühendis abinin mühendis oğlu avusturya lı yabancı bir kızla evlendi. düğün dernek hersey izmirde yapıldı oturma izinleri alındı vs vs.
çocukla gelin istanbulda şimdi işleri dolayısıyla.
gecen gün polis gelmiş izmirdeki eve kız nerde burdamı yaşıyor karakola gelsin imza atsın burada yaşadığını doğrulasın diye.
ulan tüm kayıtları yapılmıs oturma izni olan evli bir yeni gelini mi takip etmek kaldı bir tek
ortalık serseri suriyeli oralı buralı o.ç den geçilmiyor onları kontrol etme herseye imkan tanı sorunsuz sıkıntısız insanların başına iş çıkar
Hepsi böyle değil derler. Ne diyecekler? Tamam bizde biliyoruz, hepsinin böyle olmadığını, ama böylelerinin arkasında duruldukça boku çıkmaya başladı işin. Kamera olmasa dur dedim, durmadıyı yedirirdi, ama kamera kaydı var ve habere çıkmış. 2 lastik masrafı+ çekici masrafı + yazılan ceza memurun maaşından kesilmeli. Başka şekilde telafi edilemez bu. Özrü olmayan bir hata.
ben dağa kaldırırdım o polisi mk piçi
Kufur yemek, halkin nefretini kazanmak istemiyorlarsa baglar. Orada belki en az 10 tane polis vardir. 1 tanesi de mudahele edemiyor mu aralarindaki aptallik yapana? Her polis vukuatindan sonra "bizi baglamaz, biz farkliyiz, ayri tutmak lazim" vs. diyerek zaten bu gunlere geldiler.
Şimdi çekmecesini açsın ve madalyasını boynuna taksın çok büyük bi iş başardı......
Yine kadın şanslı kameralar kayıttaymış. Hiç bir delil olmadan bu uygulamaya uğramış olsa daha kötüydü. Mahkemede zararını karşılatır umarım. Polise diyecek söz çok ama yok.
Erkek surucunolsa yapamazdi Adam piskopat olur
çok ağır sövdüm kendi kendime evde elim ayağım uyuştu
vay a.a.s senın ben vay o.ç
umarım kadın görüntülerden haberdar olur ve yasal yollara başvurur. beceriksizlik artı terbiyesizlik hat safhada.
haber yapılacak diye yeni görüntü mü lazım illa, arşiv görüntüsü yok mu? onu kullansınlar habercilerde öküz memlekette.
bi de darptan yaz derdim heralde..
...................... Boşluksuz,doldurun siz istediğiniz gibi.
Halkın sempatisi polislere gittikçe artıyor..
gerizekalı sanarsın özel tim swat vari bişeyde operasyonu cekin diyor
Herzaman diyorum, sinavi gecemeyenleri göreve aliyorlar diye inanmiyorlar!
Allah bıldıgı gıbı yapsın ....