Başlıktada yazdığım gibi olabilir mi?
http://www.youtube.com/watch?v=k-0JozDsHos
Printable View
Başlıktada yazdığım gibi olabilir mi?
http://www.youtube.com/watch?v=k-0JozDsHos
Gerçek......
Gerçek......
Cok cok eskı ama gercek :)
honda nın gerçeklerinden bi örnek daha :D
gerçek bu ve çok sasırılacak bişeyde yok bence arabanın motor gücü kadar hafifliğide önemli
Bayram amcam yalan oldu :)
saf ağırlığı zaten 1850 kg a8 in.. içindekilerle 2 tonu bulur.. normal..
Amca eve gidip long kasa vti ilani aradi mi acaba :D
Amca villa sinda aksam viskisini icerken honda yain hangi motor parcam bozulucak diye dusunuyor :D hagshshs
Honda fan ı değilim de her gün bozulan arabalar mı ya da
gazlayınca yatak mı sarıyorlar, kol mu çıkarıyor Honda'lar :)
ya ben bunu bilmiyordum çok iyimiş be bu :D ya amcam yüksek hacim hantal arabadan sonra torku yüksek bi 4 çekere binince dünyanın en hızlı arabasına biniyorum sanmış işte.. bu 3.20d kullananların 1.4 tsi araçla kalkmam bile diyip arabasını satmasına benziyor :D
Atmosferik gırtlak bir araç değil miydi bu vtec ?
Honda hayat onda !
internet hayırlı olsun abi :D
efsane video bende her defasında gülüyorum yedi la valla yedi
Honda bunda şundadır şunda honda bundadır vtec kimdeyse benim gönlüm ondadır. :D
hondacılara yeni slogan.. :)
Honda stock değil fakat :)
Bende A8 olsun isterse sabaha kadar saplasın sıkıntı yok :D
Eski bir video ama arada sırada izlerim.
Ders niteliğinde video.:)
audi muthemelen 3.0 TDI quattro , araba içindeki adamlarla 2 tonu geçer rahat. o aracı stok polo gti bile ayırır , hondaya yormaya gerek yok. Amcanın da bilmemesi gayet normal genelde o tipler böyle arabalar alınca yolların kralı sanır kendini :)
şenlensin 12345
Amcanın çok sıkıntı yapcağını düşünmüyorum :D
özgün parti kursa hondacılar sayesinde beceriksiz muhalefetten fazla oy alır.heryerdeler..
Ankarada yokmu vti.bende 3.0 tdi var deneyip bakalim gercekmi degilmi :)
Honda fanatikleri hemen savunmaya gecmis :D Honda nin ne olup olmadigini tabiki biliyoruz. Isin sakasindayiz... Gel gelelim gercek kismina, ordaki vti tabiki stock degil ve omrude kesinlikle a8 deki 3.0tdi kadar degil bunu tartismaya bile gerek yok sanirim.
Vakcılar şunu söylemişti Spor moda almamış.
Çok kişi biliyor bu videoyu
normal olarak yüklü olan bir vti ın 3.0 - A8 geçmesinde çok övünülecek bir durum yok.
Zenginim ben herkesi geçerim tavrının kırılması ayrı bir komedi konusu...
ama Vti kullanmış biri olarak söylüyorum
tüm Vti'lar tüm A8'lere 10 araba koyuyor deyip rüzgar yaparsanız gün gelir bu denemeyi yaparken fena yamulturlar.
A8 dediğimiz gemivari o 2 tonluk aracın 0-100'ü 8 saniye altında.
Sonrasında tork işin içine girer ki orası daha acımasız olur.
Bilmem yanılıyor muyum?
A8 in 0-100 6 sn den az cikar vtec iyi yurumus
hatta güvenlik paketli iesmiş.
Tek kötü yanı mağaranın soğuk olması işte :)
Aslında eski honda kullancısıyım d16a8 ve d16a9 stock motorlara sahip araçlarım oldu, 2.0 tfsi geçtim efsane bir motor genel olarakta 1.8t hayranıyım :) gel gelelim 3.0 tdi quattronun acceleration çok sağlamdır daha ötesi honda daha da sağlammış :) diye bir sonuç çıkıyor ortaya
İşte bunlar hep Torktan... 2 gaza basınca koltuğa yapıştırıyor, sonra bilip bilmeden hızlı gittigini varsayarak herkese meydan okuyolar, sonrada böle ''valla yedi lan'' diyolar