Bende A8 olsun isterse sabaha kadar saplasın sıkıntı yok![]()
Bende A8 olsun isterse sabaha kadar saplasın sıkıntı yok![]()
audi muthemelen 3.0 TDI quattro , araba içindeki adamlarla 2 tonu geçer rahat. o aracı stok polo gti bile ayırır , hondaya yormaya gerek yok. Amcanın da bilmemesi gayet normal genelde o tipler böyle arabalar alınca yolların kralı sanır kendini![]()
Amcanın çok sıkıntı yapcağını düşünmüyorum![]()
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
özgün parti kursa hondacılar sayesinde beceriksiz muhalefetten fazla oy alır.heryerdeler..
Honda fanatikleri hemen savunmaya gecmisHonda nin ne olup olmadigini tabiki biliyoruz. Isin sakasindayiz... Gel gelelim gercek kismina, ordaki vti tabiki stock degil ve omrude kesinlikle a8 deki 3.0tdi kadar degil bunu tartismaya bile gerek yok sanirim.
Çok kişi biliyor bu videoyu
normal olarak yüklü olan bir vti ın 3.0 - A8 geçmesinde çok övünülecek bir durum yok.
Zenginim ben herkesi geçerim tavrının kırılması ayrı bir komedi konusu...
ama Vti kullanmış biri olarak söylüyorum
tüm Vti'lar tüm A8'lere 10 araba koyuyor deyip rüzgar yaparsanız gün gelir bu denemeyi yaparken fena yamulturlar.
A8 dediğimiz gemivari o 2 tonluk aracın 0-100'ü 8 saniye altında.
Sonrasında tork işin içine girer ki orası daha acımasız olur.
Bilmem yanılıyor muyum?
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
A8 in 0-100 6 sn den az cikar vtec iyi yurumus
Aslında eski honda kullancısıyım d16a8 ve d16a9 stock motorlara sahip araçlarım oldu, 2.0 tfsi geçtim efsane bir motor genel olarakta 1.8t hayranıyımgel gelelim 3.0 tdi quattronun acceleration çok sağlamdır daha ötesi honda daha da sağlammış
diye bir sonuç çıkıyor ortaya
66 vatan 06 mekan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)