Elektrik kesintisi Türkiye Genelindemi kesinti olmayan İl varmı??
Nedeni ya da bir amacı varmıdır sizce ??
Printable View
Elektrik kesintisi Türkiye Genelindemi kesinti olmayan İl varmı??
Nedeni ya da bir amacı varmıdır sizce ??
Beyler pardon yanlışlıkla oldu telefon şarj etmek için fişi çıkardım. şimdi takıyorum.
Zombiler sokaklarda kosturmaya baslar birazdan
Trafoya büyük baş kedi kaçmış :D
türkiye geneliyse kesin bi nane çıkar altından
Neyi gormemizi engelliyorlar acaba
Seçim on çalışması sanırım..yada ülkeyi bir kapatıp açacaklardır..frekans uyusmasi nedemek ??
Allah allah
sene olmuş 2015 değil lokal kesinti komple ülkenin elektiriği kesiliyor
Secim calismasi iyiymis hahah :)
Direk seçim geldi aklıma tüm Türkiye'de elektrik kesilince, alıştırma turları sanki ;)
çok net acıklamalar var :)
Alıntı:
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı yetkilileri, 15 yıldan beri ilk kez böyle ülke genelinde elektrik kesintisi olduğunu söylediler. Yetkililer, “Otoyol olarak tabir edilen büyük hatlarda sıkıntı var. Kesintinin nedeni araştırılıyor. İlk izlenimler arızanın Ege bölgesi kaynaklı olabileceğini ortaya koyuyor. Arızanın giderilmesi için bütün olanaklar seferber edildi” dediler.
***** martın son günü beyler kediler de bunun bilincinde trafo mrafo dinlemiyorlar az önce kedi arkadaşlarla görüştüm kussura bakmasınlar dediler.
Yapacaklari isin a. Sabah gss icin erkenden gittim kaymakamliga kiyamet gibi sira var aldik sirayi bekle bekle megersem 6 ay uzatilmis bir gorevli de demedi uzatildi diye. Sonra hazir aldik sirayi bekleyelim dedik bu seferde elektrikler gitti ulan devletin binasinda jenerator olmaz mi arkadas. Nereden tutsan elinde kaliyor su ulkenin.
Elektrik idaresinde calisiyorum ben de bilmiyorum nedenini bazi duyumlara gore 1 saat icinde bazilarina gore aksam 7de falan gelicekmis gelismeleri yazarim
çıkar altından birşey kesin dicem de çıkartmazlar ki:))))) alıştırma turları güzel yorummuş..:) zaten yazın böyle kesintiler olacak diye duymuştum..
Yeni Türkiye nin ayak sesleri bunlar :D ekonomi de zirve yapmış refah düzeyi yüksek demokrasinin en üst düzeyde olduğu ülkelerden birinde tüm ülkenin elektiriği gidiyosa orda bi puştluk vardır :)
Rize eskişehir bursa samsun Trabzon kütahya kocaeli baya türkiyenin genelinde yok sanki
s2000 meeting konusunda arkadaşin ustune cok gittik galiba
Ajans olarak bütün işlerimiz kaldi, üretim yapanlara Allah sabir versin.
Gelişen Türkiye için normal durumlar bunlar. Ülkemiz gelişiyor, büyüyor. Bunlar normal şeyler..
15 tane CNC tezgah yatıyor şu anda.. Benim zararımı kim karşılayacak??
elektirik kesintisi bana vurmadı ofisin jeneratörü var :D
Satılık pikaçu var s2000 le takas olur
Secim calismaai varda bizimmi haberimiz yok
jenaratörsüz fakirlermi var aramızda bizde elektrik var yazısı aradı gözlerim bulamadı
:D
bu msj jenaratörlü ortamdan yazıldı
jeneratör faturası fotoğrafı bekliyoruz..:D
gecen senede bugun bu saatte gitmis elektrik ilginc. saatleri ileri alma meselesindenmi kaynaklaniyor acaba
Siber saldırı ihtimali ?
kanka hürriyetin yalancısıyım ole yazmıs adamlar :hehe:
ofisin oldugu 8000 m2 depoda ve komik ama koca sanayi sitesi içinde zırt pırt elektrikler gidiyor gecen karda 2gün yoktu mesai saatleri içinde 700 liralık mazotu yedi hyundai i10 büyüklüğündeki jenaratör :D
Aksama kadar gelmeme ihtimali nedir? Ulkece amish e donecegiz.
Jenerator mu lazim, yoksa jeneratorunuz mu arizali dogru adrestesiniz :) firmamiz hizmetinizdedir. (Kriz cincede firsat demekmis ) :D
Herkesin aklina kediler gelmis nedense :D
ofisin oldugu 8000 m2 depoda ve komik ama koca sanayi sitesi içinde zırt pırt elektrikler gidiyor gecen karda 2gün yoktu mesai saatleri içinde 700 liralık mazotu yedi hyundai i10 büyüklüğündeki jenaratör :D[/QUOTE]
oha çok yakıyormuş :D mazot mu pahalı yoksa? kafam karıştı :p
bizim ofistede şu anda kallavai bi jeneratör çalışıyor ada vapuru gibi ses var alette ne yakıyor merak etmedim değil:)
Yuksek Gerili Hattinda Kopan Teller Sebebi Ile 38 ilde elektrik kesintisi olmustur olayin hemen ardindan Sakaryadaki Tedas'tan havalanan Helikopter Ile Arizaya En kisa Surede Mudehale Edilip Elektrik Verilecektir.
acaba jenaratör işinei girdi aralarından birtanesi :D
Alıntı:
Enerji Bakanlığı yetkilileri, Hürriyet'te yaptığı açıklamada Türkiye genelindeki elektrik kesintileri için '15 yıldır böyle bir şey yaşanmadı' açıklamasını yaptı.
Türkiye genelinde meydana gelen elektrik kesintisi pekçok alanda hayatı olumsuz etkiliyor.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı yetkilileri, 15 yıldan beri ilk kez böyle ülke genelinde elektrik kesintisi olduğunu söylediler. Yetkililer, “Otoyol olarak tabir edilen büyük hatlarda sıkıntı var. Kesintinin nedeni araştırılıyor. İlk izlenimler arızanın Ege bölgesi kaynaklı olabileceğini ortaya koyuyor. Arızanın giderilmesi için bütün olanaklar seferber edildi” dediler.
TEİAŞ'TAN AÇIKLAMA
TEİAŞ yetkilileri, elektrik nakil hatlarında saat 10.36'da yaşanan sorun nedeniyle birçok bölgede elektrik kesintisi meydana geldiğini bildirdi. Teknik inceleme başlatıldığını belirten yetkililer, sisteme en kısa sürede elektrik verilmesi için çalışıldığını kaydetti.
Alıntı:
Ankara ve İstanbul başta olmak üzere Bursa, Antalya, Kocaeli ve Türkiye genelinde bazı bölgelerde elektrik kesintileri yaşanıyor.
Marmara bölgesinde, Eskişehir, Kütahya, Bilecik, Bursa, Kocaeli'nde elektrik kesintisi yaşandığı belirtildi.
Ankara, Adana, Adıyaman, Batman, Karaman, Karabük, Mardin, Trabzon, Aydın, Artvin, Edirne, Düzce, Diyarbakır, Kars, Muğla, Erzurum, Tekirdağ, Sinop, Antalya, İzmir, Bursa, Adana, Isparta, Burdur, Bitlis, Yozgat, Kütahya, Sivas, Kayseri, Çanakkale, Konya, Gaziantep, Hatay, Kırşehir, Denizli, Kahramanmaraş, Eskişehir, Uşak, İzmit, Tunceli, Zonguldak, Elazığ, Bilecik ve Samsun'da da kesintiler olduğu yönünde bilgiler geliyor.
TRAKYA DA ELEKTRİKSİZ KALDI
Türkiye genelinde yaşanan elektrik kesintisinden Trakya Bölgesi de etkilendi. Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli illeri ve ilçelerine elektrik verilemiyor.
Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli'de saat 10.45 sıralarında elektrikler kesildi. Türkiye'nin bir çok ilinde yaşanan elektrik kesintisinin TEİAŞ kaynaklı olabileceği belirtilirken, ekiplerin harekete geçtiği bildirildi. Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş'den (TREDAŞ) yapılan açıklamada, kesinti nedeniyle vatandaşlardan çok sayıda başvuru alındığı kaydedildi.
ÇUKUROVA İLLERİNDE ELEKTRİK KESİNTİSİ
ADANA, Mersin, Hatay, Osmaniye ve Niğde'de yüksek gerilim hattından kaynaklandığı belirtilen elektrik kesinti yaşandı. Saat 11.00 sıralarında Çukurova bölgesindeki illerde aynı anda elektrikler kesildi. Adana, Gaziantep, Hatay, Kilis, Mersin ve Osmaniye kentlerinin elektrik dağıtımı yapan Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin telefonları kilitlendi. Toroslar Elektrik yetkilileri, kesintilerin yüksek gerilim hattından kaynaklandığını bildirdi. Çukurova bölgesindeki Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye ile birlikte Niğde ve çevre illerde yaşanan kesinti nedeniyle elektrikle verilen hizmetlerin birçoğu durma noktasına geldi.
Ver 400 vekil gelsin elektrik. :)