Turgut özal blv. groseri önünde kaza olmuş eski kasa civic 01 AB 394 müş heralde plakası ölü var deniyor bu resimleri gördüm nette
http://i.hizliresim.com/ZL0Za0.jpg
http://i.hizliresim.com/oA1jao.jpg
Printable View
Turgut özal blv. groseri önünde kaza olmuş eski kasa civic 01 AB 394 müş heralde plakası ölü var deniyor bu resimleri gördüm nette
http://i.hizliresim.com/ZL0Za0.jpg
http://i.hizliresim.com/oA1jao.jpg
ooovv bu nedir ya :S Kesin forumdan tanıdık biridir belli :( Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun çok kötü..
Çok çok kötü olmuş. İnşallah hayır haber gelir kullanan arkadaşta sağdır.
arkdas bu nedır ya offf.....İnşallah birisine birşey olmamıstır ..
Of çok kötü olmuş.Forumdan tanıyanlar var bildiğim kadarıyla. Ölü varsa Allah rahmet eylesin yaralıysa da acil şifa versin :(
Çok kötü haldeydi gerçekten araba,bendede fotoğraflar var ama şimdilik yaymayalım bence.
Haberlere çıkar sanırım gazeteciler vardı.
2 kişilermiş,bir kişi malesef vefat etmiş,aracı sürende hastanede.
Başka bir aracada çarpmış,sonra palmiyeye
Şehir içinde dikkat etmek lazım :(
Çok kötü olmuş inaşallah sağ salimdirler..
Özal zaten bol kırmızı ışıgı olan bir bulvar.. Yeşillere denk geldi sanırım sürekli.. Sürat yüksek demek ki bu hale geldi.. Allah rahmet eylesin vefat eden arkadaşa..
Migros ışıklarından doğal parkın oraya kadar ışık yok,ışıklardan kalkıp bassa bile 160-170 rahat görür hafta içi 11 gibi falan boş
Nasıl olmuş bilmiyorum ama savrulmadan önce 15-20metre 2 tane lastik izi var,sonra orta refüjdeki küçük ağaçları devirmiş sonrası palmiye zaten :(
araba feci halde allah rahmet eylesin vefat eden arkadaşa ama hız ve metal parcasıyla göz karartmanın sonu malesef bu
Arabanın sahibi çok yakın arkadaşım çok üzüldüm :(
Orası normalde kalabalık bir yer gece olmasa daha büyük bir felakete yol açabilirdi.Önüne biri mi çıktı yada arabayı mı kırdı acaba çünkü düz yolda başka türlü olamaz ya da söylemek istemiyorum ama makas da olabilir. Umarım şoförden iyi haberler gelir en azından :(
Allah rahmet eylesin son zamanlarda olan bitenler keşke herkese ibret olsa artık şehir içinde gaza basarken içime sıkıntı doğuyor kesiyorum hızlanmayı. Hastanede olan arkadaşa da acil şifalar dilerim.
Beyler doğru haber de konuyu kaldırmanız daha doğru olur su an icin olay taze rica ediyoruz
Arac Ahmet börk'ün aracı, ahmet ağır yaralıymış boynu omzu bacağı falan kırılmış, yanındaki kişiye sağ kapı çıtası saplanmış vefat etmiş adanadaki 38 plakalı saxonun sahibiymiş diyorlar gece gece üzüldüm :(
Herşey olabilir,umarum sağlığına kavuşur fakat yanındaki arkadaşı(Erkan sanırım adı) malesef vefat etti.Cenaze aracına koydular onu çünkü
Makastır,önüne birşey çıkmıştır...vs herşey olabilir o konu hakkında en ufak fikrim yok,yanlız başka arabalarada çarptıktan sonra ağaca vurmuş.
Yandan vurduğu için ikiye bölünmüş araba,çarpa hızı 80-100 arasıdır bence fazlası yoktur
Peynir tenekesi 90 kusur model hondalarla gazlamaktan ne zaman vazgececez merak acaba.????
Vefat eden arkadasa Allahtan rahmet yaralanana da acil sifalar diliyorum.
Ölen kardesimize Allahtan rahmet diliyorum, yarali arkadasimiz ahmetede acil sifalar dilerim. Uzucu Bir durum, araclar cok kotu olmus. Dogukan kardesimin dedigi gibi konu kalkarsa iyi olur
Cok kotu bir kaza olmus hayatini kaybeden arkadasa allah rahmet eylesin, yaralanan arkadasa acil sifalar diliyorum. Umarim iyi olur
Allah rahmet eylesin. yaralı şöför arkadaşa da Allah şifa ve sabır versin.
Adanaya gittigimde beni öyle bir ağırlamışlardiki hiç unutmam . Cok üzüldüm. İnşallah eskisi gibi kalkar ayağa . Vefat eden kardeşimizin ailesine sabır diliyorum....
kazada vefat eden kardeşimizin ailesine rabbim sabr versin.. yaralı arkadaş da tez vakitte iyileşir ins. ders cıkarmak lazım gelir...
Vefat eden kardeşimize Allah Rahmet Eylesin ailesine sabır versin,yaralanan arakadaşımızada rabbim şifa versin inşallah
Yaralı arkadaşa allah şifa versin. Vefat eden kardeşimize de rahmet eylesin inşallah.
Allah rahmet eylesin yaralı arkadaşımızada gecmiş olsun beyaz golf5
Olaya sebebiyet verdi iddiası var ama şehiricinde gazlamamamız lazım
oo çok kötü olmuş. vefat eden kardeşimize ALLAH rahmet eylesin ALLAH diğer kardeşimizede acil şifalar versin tez vakitde düzelir inşALLAH. ALLAh geride kalanlarada sabırlar versin.
Ölen arkadaşa Allahtan rahmet diğer arkadaşa da acil şifalar diliyorum çok üzüldüm.
Ahmet şuan yoğun bakımda, dualarımızı eksik etmeyelim. Erkan Kardeşimize de Allah Rahmet eylesin, Yakınlarına sabır versin. Kazaya gelicek olursak, ahmete arkadan birisi takıyor, Ahmette başka arabadan sekip refüje giriyor. makas gazlama falan fıstık söz konusu değil . neyse. Allah hepimize sabır versin.
Düzenleme: Olaya birebir şahit değilim, arkadaslarından duyduğumu aktardım.
Ölen arkadaşa Allah rahmet eylesin. Yaralı arkadaşa da Allah acil şifalar versin. Çok talihsiz bir kaza belli ki. Allah hepimizi korusun.
allah ölen arkadaşın ailesine sabır yaralı arkdaşaca acil şifalar versin
ölene allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin.. diğerine de allah acil şifalar versin.. üzücü bir durum
Allah rahmet eylesin. yaralı şöför arkadaşa da Allah şifa ve sabır versin.
Büyük kaza allah rahmet eylesin. Insalllah yarali arkadasta bir an once duzelir
Cage boyle ger arabaya sarttt
Vefat eden arkadasa Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun yarali olanda tez zamanda iyilesir insallah
allah sabr versn vefat eden arkadaşn yaknlarına
yaralı arkadaşada şifa versin.
cok kötü bi kaza olmus bir kaç internet gazetesi haberinde yazıyor .
başka arac varms kaza işinde ama tam net değil kimin kime vurup bu kazaya yol actıgı