1500+ kg & 600+ hp
https://www.youtube.com/watch?v=qnKxnOSNjTg
https://www.youtube.com/watch?v=zxpS...ature=youtu.be
Printable View
maşallah levent çok güzel gidiyor gerçektende yaptıklarının bütün emeklerini alıyorsun. Limittemisin yoksa daha yapıcakların varmı? 0-200 u dbnde 8.xx civarındasın sanırım. Kazasız belasız kullanmak nasip etsin...
hey maşallah içim açıldı seyredince :)
ne oldugunu nasıl oldugunu anlamak ıcın 5-6 kere izledım. masallah cok hızlı yaa
Şaka gibi, maşallah kazasız belasız işallah...
maşallah levent ciddi hızlı
Koltukta ki yapıştırmayı hissetmek için arabana bir depo benzin doldurabilirim :D
Çok güzel bi araç oldu,birsürü emek var ;çokta güzel Drag süresi gelicektir , tebrikler
pöffff bu ne ya maşşallah
4x4'ün hakkı budur, draglara katılmayı düşünüyor musun levent ?
levent çok çok iyi maşallah , yapan ustaları da ayrıca tebrik ederim.
Tebrikler Levent, emeklerine sağlık. Aşırı başarılı bence :) ah bi de bi noktadan sonra titremese kamera :D
maaşallah devir saatine bittim 7000 8000 arası git gel olmuş :D
Maşallah , kazasız belasız kullanın.
maşallah çok iyi gerçekten de... o kalkıştaki adranalini ve heyecanı yaşamak için ben de yakıt koyabilirim bu arada :D
Çok çok iyi :) Maşallah diyelim de nazarımız dokunmasın
Emre tesekkur ederim. 0-200 8.5 sn bu kosuda +egimde . Suan icin limit yok enjektorde cıktıgı icin setup ı degistirip 35 R a gecersek cok daha hızlanabilir...
Bencede oyle, her yarısa olmasada bu yaz 1-2 kez mutlaka katılıp suremı olcmek ıstıyorum...
Tesekkur ederim Muharrem, sagol...
Tesekkurler Levent, maalesef kamera bı yerden sonra gevsemeye baslamıs bır daha kı ne artık...
Tesekkur ederim, 8,5 donuyoruz ama gosterge 8 bin den sonrasını gostermıyor..
Haha sizleri bir arada denk getirmek lazım o zaman:) Tesekkur ederim sizlerede..
Herkese iyi dilekleri için tesekkur ederim bundan sonra hafifletmeye gidip biraz daha hızlanmayı umuyorum...
Kadranı tam cek derım ama nasıl hızlanmadır o yahu... Tebrıkler.
Bu sene yurtdısında drag yap derım,bu ısı belgele...
Maasalalh Levent harika, Rabbim kazadan beladan korusun
Ben artik diyecek birsey bulamiyorum :) Kocaman masallah
MaşAllah ya nasıl birşey böle. yapan ustaların ellerine sağlık.
Maşallah, emeğinize sağlık.
Levent, Allah rızası için ortadan kadrana sabitlenmiş bir kamera koy ve çek, işden gücten , hayattan dertten sıkıldıkça açıp hızlanmasını izleyeyim.. Muazzam..
R'ın kesinlikle hakkı budur.. Allah nazardan esirgesin.
Fenaaaaaaa
canavar +++++++ maşallah .
maşallah..
hey MAŞALLAH be,çok çok iyi...
Maşallah gercekten inanılmaz hızlanma . Haldexin dayanma gücü nedir bu durumlarda. Sınırı nedir.
yazmadan geçemedim, o nedir öyle ya?? maşallah kazasız belasız...başka ne denir ki...
Herkese iyi dilekleri icin tesekkur ediyorum. En kısa zamanda aklımdaki eksikleri giderip daha hafıf ve hızlı hali ile guzel bi 0-300 videosu paylasıcam... Haldex ne kadar dayanıyor bende bilmiyorum acıkcası suan icin bi problem yok..
Maşallah, emeğinize sağlık.
maşallah levent çok stabil
Maşallah levent inanılmaz çok iyi allah kaza bela vermesin
insanlık dısı :)
Harika olmuş Levent tebrik ederim , sıfırdan kalkışı özellikle müthiş ...
izlerken yok artık lebron james dedim:) maşallah
Tesekkur ediyorum herkese, daha az patinajla daha da hızlanabilir..
Çok başarılı... (Y)
araca maşallah güzel hızlanıyor. bilmediğimden soruyorum yanlış anlaşılma olmasın kadran 20 20 gidiyor ise eğer 50 60 civarına kadar devir saati sabit şekilde hızlanırken bir anda 50 60 civarı hızda devir saatide daha agresif oluyor. bunun sebebi aracın dsg olması mı? https://www.youtube.com/watch?v=7l_lE2ePSuU
örnek olması açısından koyduğum videoda araç sıfırdan hızlanırken sizdeki biraz daha sakin kalkıp şahlanmış gibi görünüyor. tekrar söylüyorum eleştiri polemik falan değil amacım sadece bilgilenmek