Yeteri kadar yattı biraz koşturma vakti :)
Stg2 (scirocco)aracımı ne kadar ileri götürdüm görmek istiorum.denemek isteyen arkadaşlar burdan yada özelden ulaşabilirler
Printable View
Yeteri kadar yattı biraz koşturma vakti :)
Stg2 (scirocco)aracımı ne kadar ileri götürdüm görmek istiorum.denemek isteyen arkadaşlar burdan yada özelden ulaşabilirler
kanka tunerım yakında ıpını cekecek ona gore dıkkat et :D
Hızlı arabamız kalmadı hepsi tasarrufcu :/
Varken ne vardı ki ?
günceeel :)
jcw var bi tane olur mu :)
Deneme amaçlı değilde aslında bursadaki tt üyeleri için bi etkinlik gibi bir şey düzenlenebilse güzel olurdu :)
Megane rs verelim :) ben de bir denemis olurum.
Polo cup ların işini bitirip arıycam seni abi genel deneme için ne denk gelirse :)
Olur valla kardeşim gelin deneriz
Abi gerçi senin yazdığın araba ama btj leon fr'la denedinmi :)
Olum dalgamı geçiyosun lan :D
Abi tsi sonuçta hemde stage 3 erkan geldiğinde öyle söylemişti bana :)
Yok turbosu stock onun :)
http://i.hizliresim.com/DMNb0O.jpg
ateş seni cağırıyor :D
:D güsel dayıya bu teklifi götürmekten bıktım o yüzden artık uğraşmıyorum onunla :)
Semii merc vardı bi tane dizel ne oldu yaw. İzmirden dönerken uğrayacaktı. Baktı ki rocco karamürsel sepeti değil kendi kendini imha etti heralde. Benim araba ile dene bi de yaw. Merak ediyorum ne kadar tutunabilecek sana. Ya da tutunabilecek mi :D
ben 10-15 güne güne bursada olacağım teklif geçerliyse deneyelim?
en sevdigim :) süprizleri çok severim :) buyrun gelin bekliyorum
Estafurullah heycanlı olan ben değilim siz gibi duruyosunuz.gizli saklı işler yapıyosunuz :)
ben heycanlı değilim kardeşim, araba dediğin benimle mezara gelmeyecek ya? ben bana saplanmasındanda, saplamaktanda inanılmaz keyif alıyorum herkes kendininkinin ölçüsünü anlıyor:) ha saplarsın güler geçerim ha saplarım çayını içer giderim :) beni forumda ankara/istanbul cevresinde tanıyanlar nekadar keyifli adam olduğumu bu işleri gurur yapmadığımı bilir :)
Ama senin şu varken ne vardı? yok sana şunu verelim yorumlarından seninde ince ayara ihtiyacın olduğunu hissettim bi an :) bak dikkatli ol ne şaka makineleri var dti vs adamlar hypercar gibi yürüyo :)
Bana oldu şanzıman gırtlağıma kaçtı s...meseler bari dedim :):)
Neyin ne oldugunun farkındayım da yzılımlı 1.8t ninde nasıl gittigini yaptıgımız araçlardan çok net biliyorum :)
Kimseyede kalkıp burnu büyüklülük yaptıgım yok yanlış anlaşılmasın ancak işin aslı bu :)
Gelin yemek çay çorba akabinde deneriz araçlarımızı :)
250 lerden sonra pek yokum zaten bittigim yere kadar önde olursam gerisi beni bağlamaz söyliyim :D
sen önde ol diye bi rocco parası harcadım ya :)
Hayırlısı artık :) ortalık hypercarlarla dolu :D
Ancak çok hardcore bi araçsana aracınız illa burdan bişi buluruz size öyle bi seçenekte var :D
gecen en son ciddi yürüyen bi cupra ile beraber final yaptık inanılmaz bi orgazımdı :) ikimiz aynı anda geldik :)
ben yürüyorum zaten düzenli sadece video olayına karşıyım.
Her sakallıda dedemiz değil dimi :)
Bende canlı yayını severim madem bi rocco parası harcadıgın bi aracın var beni elek edip burda da videonu izlersin olmaz mı ? Bence süper olur
Şaka bi yana hem tanışalım hem eğlenelim hem gazlayalım sende aracını gör, kime niyet kime kısmet. gelirken hıyarı unutma bitişte verirsin ankaraya kadar yer dönerim :)
Valla baya eğlenceli bi abiye benziyosun bırak hıyarı faln 1.5 yogurtlu iskender ısmarlarım :)