-
Uncle CUB's | Red Matador RS
-
Maşallah süper olmuş eline sağlık Fatih.
Cub amca kazasız belasız inş.
-
Harika! İçinden de fotoğraf görmek isteriz..
-
Fatih 'im emeğine sağlık her biri birbirinden güzel olmuş.
-
-
Maşallah kazasız belasız allah nazarlardan saklasın
-
Masallah diger faz 2lerden cok farkli cok guzel olmus. Hatta ilk defa bir megane rsi begendim gule gule kullanin.
-
Masallah kazasiz belasiz kirmizisida bi baska guzelmis
-
Maşallah TR de tek beğendiğim megane RS
Cekimler harika Fatih Doğan bu konuda TR de tek
-
Gerçekten maşallah, CUB Amca severek izliyoruZ :) Fatih kankacım seninde ellerine sağlık yine döktürdün :)
-
Can abi birgun buna bindir beni ya,çocukluğumun hayelleri maşallahı var resimlerde ayrı harika çıkmış :)
-
CUB amca pozu nerde :)
Maşallah RS e ve Fatik Dogan a:)
-
Maşallah alev topu gibi rs kazasız belasız inşallah.çekimlerde çok iyi ellerine sağlık abi
-
en güzel mgRs ler bölümünde ilk 2'de :)
gözlerim extralarını ve iç fotolarını aradı ama eminim onlarda gayet güzeldir maşallah
-
maşallah emeğinize sağlık çekimler ve araç mükemmel.
-
parmakli poz olmazsa anlami yok bu fotolarin:) masallah cub amca
-
Maşallah Rs e..
Şu siyah kırmızı uyumluluğu beni benden alıyor
Sanırım, kırmızının açık bir tonu.. Çok güzel - kazasız belasız.
-
CUB uncle senin matadora kocaman Maşallah, Fatih kankamında eline koluna sağlık adam çekmiyor baştan çiziyor
-
Renkte rs'te muhteşem, maşAllah
-
Araçta çekimlerde çok güzel.Ellerinize sağlık
-
Cub amcanın matadoru çok şık, Fatih Doğan da yine show yaptı
Maşaallah
-
Araç çok güzel maşallah
Çekimler harika,
Ankaradaki arkadaşlar için bulunmaz nimetsiniz :D
-
düğün fotografcılığından nerelere geldin fatih seni tebrik ediyorum. Artık altına isim yazmadanda senin cektiğin anlaşılıyor.. . MEGANE Rs'lerden nefret etmeme rağmen can amcanın Rs'i gerçekten cok başarılı Maşşallah RS'e
-
Maşallah mükemmel duruyor, renkte çok iyi :)
-
Araba yanıyor valla. Maşalllah :)
-
En sevdiğim mrs yemin ederim:) CUB abi maşallah gerçekten harika ve çok değerli bir aracın var:)
Fatih Doğan,dostum eline emeğine sağlık güzel çekimler,özellikle kapalı mekan çekimlerin baya hoşuma gitti.Tebrik ederim:)
-
Alıntı:
mehmetugur Nickli Üyeden Alıntı
Harika! İçinden de fotoğraf görmek isteriz..
İçinden çekilmiş böyle bir fotoğraf var ama Fatih in çektikleri gibi değil tabi:)
http://i.hizliresim.com/D9qRGl.jpg
Alıntı:
Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı
Can abi birgun buna bindir beni ya,çocukluğumun hayelleri maşallahı var resimlerde ayrı harika çıkmış :)
Ne zaman istersen Mehmet 'im , yok mu Ankara planları bekliyorum bu tarafa.
Alıntı:
dragon07 Nickli Üyeden Alıntı
en güzel mgRs ler bölümünde ilk 2'de :)
gözlerim extralarını ve iç fotolarını aradı ama eminim onlarda gayet güzeldir maşallah
Araçta R26-R jantlar dışında ekstra her hangi bir şey yok. İçinden bir fotoyu yukarda ekliyorum.
Alıntı:
snan1910 Nickli Üyeden Alıntı
CUB amca pozu nerde :)
Maşallah RS e ve Fatik Dogan a:)
Alıntı:
izo Nickli Üyeden Alıntı
parmakli poz olmazsa anlami yok bu fotolarin:) masallah cub amca
:) O zaman hemen bir anlam kazandıralım fotoğraflara :) Teşekkürler İzo , Türkiye ye geldiğinde görüşelim özledik.
CUB amca pozu :)
http://i.hizliresim.com/G5XkA6.jpg
Alıntı:
johnie Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah Rs e..
Şu siyah kırmızı uyumluluğu beni benden alıyor
Sanırım, kırmızının açık bir tonu.. Çok güzel - kazasız belasız.
Siyah kırmızı uyumunu bende çok severim. Kırmızının açık bir tonu değil araç tam kan kırmızı Renault ta Matador Kırmızı olarak geçiyor.
Alıntı:
MertSerhanÖ. Nickli Üyeden Alıntı
En sevdiğim mrs yemin ederim:) CUB abi maşallah gerçekten harika ve çok değerli bir aracın var:)
Fatih Doğan,dostum eline emeğine sağlık güzel çekimler,özellikle kapalı mekan çekimlerin baya hoşuma gitti.Tebrik ederim:)
Teşekkürler Mert 'im , bi photoday de seninle yapalım bir gün :)
-
Abi maşallah fotoğraflar her ne kadar çok güzel olmasına rağmen aracın gerçek halinin yanında biraz sönükler :)
İçiyle, dışıyla, sahibiyle gerçekten çok güzel çok değerli bir araç. Haftasonu görüşmek üzere CUB amca :)
-
Abi kesinlikle çok isterim keşke yolum düşse o taraflarada matadoru çekebilsem :)
-
Alıntı:
altugkocer Nickli Üyeden Alıntı
Abi maşallah fotoğraflar her ne kadar çok güzel olmasına rağmen aracın gerçek halinin yanında biraz sönükler :)
İçiyle, dışıyla, sahibiyle gerçekten çok güzel çok değerli bir araç. Haftasonu görüşmek üzere CUB amca :)
Altuğ çok teşekkürler , utandırıyorsun beni senide tanımak çok güzel. Haftasonu için hazırlıklar başladı demi yemeği içmeyi kesiyoruz haftasonuna hazırlanıyoruz :)
Alıntı:
MertSerhanÖ. Nickli Üyeden Alıntı
Abi kesinlikle çok isterim keşke yolum düşse o taraflarada matadoru çekebilsem :)
Mert 'im her zaman beklerim kalmalı gel bir kaç günlük organizasyon yaparız hattaki partimizin olduğu bir haftasonu gel eller havaya yaparız :)
-
maşallah abi herşeyiyle çok güzel aracın kazasız belasız kullan :)
-
Masallah Fatih'cim ellerine saglik , Cub Amca sen de kazasiz belasiz bin sana da masallah :)
-
maşşallah çok güzel duruyor abi bu arada recaro lardan sıkılırsan hediye kabul ederim hem de hiç utanmadan :D:D:D
-
Hay maaşallah Rs'e güzel çekimler yer neresi 😄
Eline saglık F.Doğan
-
Alıntı:
semsialtunbas Nickli Üyeden Alıntı
maşallah abi herşeyiyle çok güzel aracın kazasız belasız kullan :)
Teşekkürler Şemsi seninde emeğin var arabada :)
Alıntı:
M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı
Masallah Fatih'cim ellerine saglik , Cub Amca sen de kazasiz belasiz bin sana da masallah :)
:) Teşekkürler Mustafa , akşam Çeşme Alacatıdayız gelsene 2 duble atalım :)
Alıntı:
exclusive Nickli Üyeden Alıntı
maşşallah çok güzel duruyor abi bu arada recaro lardan sıkılırsan hediye kabul ederim hem de hiç utanmadan :D:D:D
:) Teşekkürler , arabaya pek binmediğim için kolay kolay sıkılmam gibi :)
-
Mutlaka değerlendiricem abi,ilk fırsatımda bi kaçamak ayarlayabilirim:)
-
Abim maşallah Matadora.
Çekimler ve araba 10 üzerinden 10.
-
-
Amca araban yanıyor :D kocaman maşallah en güzel rs.
Fatih Doğan, insan ol biraz. :D maşallah kankam
-
Öz amcam, fotoğrafların çekilmesinde hiç emeğim olmadı ama bizim emeğimiz seninle rakı masasında geçiyo :) sağlığımıza abim